Dzieci OnLine

Muzyka, Kultura, Media - Dla fanów TEDE!!!

Gocha - Pią 21 Mar, 2003 21:24
Temat postu: Dla fanów TEDE!!!
TEDE mieszka w warszawie na osiedlu służew nad dolinką , ma na imię Jacek chodził do szkoły Podstawowej nr. 107 w kawałku snd pozdrawia tę szkołe . Ja osobiście go nieznam ale wiem że mieszka na moim osiedlu chodze do tej szkoły co on chodził .I jest sasiadem mojego kumpla
Pozdrufka dla niego . Co sadzisz o TEDE i jego piosenkach??
yenk - Nie 23 Mar, 2003 18:14
Temat postu:
nie wiem bo nigdy nie slyszalem i nie mam zamiaru ;P
BIUST(ola) - Pią 25 Lip, 2003 01:25
Temat postu:
Totalna lipa. Moze i podoba sie to 13 latkom, ale mnie napewno nie.
Cala jego tworczosc jest plytka (jak prawie caly polski HH)
Co innego stary kaliber44
Anonymous - Pią 01 Sie, 2003 16:21
Temat postu:
Lubie HH, ale nie przepadam za Tede, szczerze mówiąc jest dla mnie taką komercyjną laleczką, którą lubi bawić się wytwórnia muzyczna. Słyszał ktoś jego nowy teledysk "Wielkie Yo?" Kompletne dno...
Anonymous - Sro 20 Sie, 2003 19:00
Temat postu:
a byles kiedys na jego koncercie? super zabawa Smile
Anonymous - Wto 04 Maj, 2004 01:20
Temat postu:
Yo malenstwa bo chyba sami nieobczajkowcy tu siedza Laughing buehehehehheeheh TEDE JEST NAJLEPSZY obczaicie sobie jego 2 ostatnie albumy - WyPaSiK Mad Pozdro d=o] Dwarf
Pulkownik Nikt - Wto 04 Maj, 2004 23:33
Temat postu:
Nie.
Chociaz tekst z wielkie yo jest dosc zabawny jak dla mnie tak samo jak teledysk Smile
Tim - Czw 13 Maj, 2004 20:21
Temat postu:
Tede to najgorszy "raper" kto mysli ze to jest spoko to z bogiem te plytkie teksy " yo o wielkie yoł : co to wogule jest ?? totalne dziadostwo i zenada jak ktos chcialby sobie posluchach dobrego polskiego hh to polecam jakas plytke molesty albo wwo , zip sklad a nie tede wogule to ja tego dziada do hh nie zaliczam
Cytat:
TEDE mieszka w warszawie na osiedlu służew nad dolinką , ma na imię Jacek chodził do szkoły Podstawowej nr. 107 w kawałku snd pozdrawia tę szkołe . Ja osobiście go nieznam ale wiem że mieszka na moim osiedlu chodze do tej szkoły co on chodził .I jest sasiadem mojego kumpla
Pozdrufka dla niego . Co sadzisz o TEDE i jego piosenkach??
co mnie to obchodiz ? Evil or Very Mad ze mieszka kolo cibie i fajnie nie ze chodzisz do budy do ktorej on chodzil wogule to temat jest o tede czy hip-hopie ?? bo ankieta na temat czy sluchasz hip-hopu na niewiele wspolnego z panem tede amen

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group