Dzieci OnLine

Na luzie... - Cześć jestem...

mindi10 - Nie 31 Paź, 2004 12:11
Temat postu: Cześć jestem...
Cześć jestem Marta przyjaciółka sami 10 niestety nie mam komputera więc jak będę mogła to przyjdę i pogadamy mieszkamy z sami10 w tym samym bloku ja mam 12 lat a ona 10 co prawda nie chodzimy do tej samej klasy ale to nie przeszkadza sami opowiadała mi że to jest naprawde fajne miejsce . Interesuję się zwierzętami i lubię czytać książki . Mam nadzieję że się zaprzyjaźnimy.
Anonymous - Nie 31 Paź, 2004 12:13
Temat postu:
Miło mi Ciebie poznać Wink Miłego pisania życzę
Malvina - Nie 31 Paź, 2004 12:21
Temat postu:
Ta ta..cos mi sie nie chce wierzyc:>
Ale witaj Wink
Anonymous - Nie 31 Paź, 2004 12:32
Temat postu:
Malvina napisał/a:
Ale witaj Wink

Może podzielisz się z nami swoimi skrytymi myślami które w sumie mają wszyscy
mindi10 - Nie 31 Paź, 2004 13:10
Temat postu:
widziałam kilka działów i naprawde mi się to podoba to jest...najlepsze miejsce na świecie!
Malvina - Nie 31 Paź, 2004 13:47
Temat postu:
elfkaNenar napisał/a:
Malvina napisał/a:
Ale witaj Wink

Może podzielisz się z nami swoimi skrytymi myślami które w sumie mają wszyscy

Chyba mnie nie rozumiesz...:> nie chce mi się wierzyć ze ta mindi10 to nie sami...mam takie odczucie że to ona Wink
Anonymous - Nie 31 Paź, 2004 14:12
Temat postu:
Praktycznie patrząc na to, ze sama Sami ma zakaz pisania, a koleżanka Mindi mimo iż jest 12-latką ma 10...a żeby uciec od IP to powiedziałą, ze jest z tego samego bloku nie chce mi się sprawdzać systemu i przeglądarki, ale podejrzewam, ze ta sama
Naomi - Nie 31 Paź, 2004 14:58
Temat postu:
Wychodzę z tych samych przypuszczeń co Elfka. Jakoś nie chce mi się wierzyć w ,, kolezankę z sąsiedztwa" Neutral
Nikita - Nie 31 Paź, 2004 15:28
Temat postu:
Nom...Mi też się nie chce zbytnio w to wierzyć... PO PIERWSZE sami10 dostała ostatnie ostrzezenie wczoraj , po czym nie mogła w ogole pisać ,a dziś z tego samego kompa założyła nowe konto mindi10 Neutral Może źle myślę , ale na to wygląda ze to sami10 , chociaż...
Kinga - Nie 31 Paź, 2004 15:34
Temat postu:
Cze
Tak patrze patrze i one korzystają z innych przeglądarek :/
Hm ale faktcznie to dziwne
panienka_wierzba - Sro 03 Lis, 2004 08:02
Temat postu:
hej witaj na forum (dajcie spokój dziefcynce ^^ jak cos to siem za kfilke dowiemy Wink [za kfilke=za jakiś czas])

a teraz post właściwy aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Elfka jaki śliczny Awuś awuś Wink i jaki podpisik =****************** kocham Cie po prostu i mam ochote Cie ściskać =/ (czyżby ten awuś podpisik i podpis pod nickiem tak działa? Mr. Green )
Anonymous - Sro 03 Lis, 2004 14:01
Temat postu:
panienka - przeztań oftopicować - a może to IP z kawiarenki???
Malvina - Sro 03 Lis, 2004 14:24
Temat postu:
Weronika napisał/a:
panienka - przeztań oftopicować -

Ale sie czepia =PP Weronika..ona napisała że jest kolezanką sami10 i bedzie u niej pisac :>>
Anonymous - Sro 03 Lis, 2004 18:37
Temat postu:
to nie możliwe - ten adres IP ma zablokowaną dostępność do pisania - tak myśle
Kinga - Sro 03 Lis, 2004 18:42
Temat postu:
Cze
zablokowana dostępność pisania z jakiegoś IP jest po 6 ostrzeżeniach
a nie po 3 po 3 zablokowany jest tylko profil
Anonymous - Sro 03 Lis, 2004 19:27
Temat postu:
panienka_wierzba napisał/a:

a teraz post właściwy aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Elfka jaki śliczny Awuś awuś Wink i jaki podpisik =****************** kocham Cie po prostu i mam ochote Cie ściskać =/ (czyżby ten awuś podpisik i podpis pod nickiem tak działa? Mr. Green )

Hehehehe... to specjalny wabit na zboczylaski biggrin O jak miło, ze ci się spodobał Love
Anonymous - Sro 03 Lis, 2004 19:28
Temat postu:
Weronika napisał/a:
panienka - przeztań oftopicować - a może to IP z kawiarenki???

Ojjj, skończ, o Pani Porządku i Czystośći Forum. - -' Tak każdego uczysz, jak ma pisać. A ja znajdę ci 23 posty w których offtopicowałaś, chcesz? Może wtedy zrozumiesz, że forum to jest WSPÓLNOTA na której każdy może wypowiedzieć swoje zdanie - co się z tym wiąże - nie zawsze na temat. Oh, jeszcze coś - stałaś się przemądrzała i zanudzasz. Większość twoich postów, na końcu, czy na początku myśli zawiera zdanie "Przestań/cie offtopować".
Motonia i bania.
Kinga - Sro 03 Lis, 2004 19:37
Temat postu:
Cze
A wiecie co wam powiem ... ale ja niedobra jestem łeee
Lubię te offtopy Smile wogóle to lubię forum ...
Lubię osoby na tym forum czyli <wycieto zbyt długą wypowiedź Wink>
nio Wink
Anonymous - Sro 03 Lis, 2004 19:41
Temat postu:
To forum z off topami jest piękne, przynajmniej nie stoi w miejscu Smile tak se ostatnio było późno i przeglądałam z nudów statystyki i najlepiej nam poszło w październiku ^^. Wzięliśmy się za siebie^^. Może to dzięki naszym offtopom, które w końcu też cos w noszą
Kinga - Sro 03 Lis, 2004 19:46
Temat postu:
Cze
Te offtopy są takie słit <lol>
Naprawde jakos tak fajniej jest ... luźniej
wczesniej było tak ... drętwo teraz naprawde widac ze to jest nasze forum Wink
panienka_wierzba - Sro 03 Lis, 2004 20:52
Temat postu:
ja tez lubie offciki =) kiedys to jak zeszłąś troszeczke z tematu to od razu wsyzscy sie rzucali =) a teraz tak jak powiedizeli, luźniej i wogóle ^^
Pulkownik Nikt - Sro 03 Lis, 2004 21:55
Temat postu:
Nom. Luzniej i wogle postow jakos wiecej ;D
Idda - Sro 03 Lis, 2004 23:19
Temat postu:
Wogle-gogle.Jak offtopicować,to offtopicowaćbiggrin
Pułkownik-zawsze,jak widzę tego kucyka,to od razu przychodzi mi na myśl kto stylu Kici1994,a nie ty... Very Happy
Pulkownik Nikt - Sro 03 Lis, 2004 23:53
Temat postu:
Kwiat Kwiat Buuuu ;( Kwiat Kwiat Kwiat lamiesz Kwiat Kwiat miiii Kwiat Kwiat serduszko biggrin Kwiat Kwiat

Zreszta planuje niedlugo zmienic tego kucyka na cos ciekawszego ale ciiii :p To tajemnica Smile
Idda - Czw 04 Lis, 2004 08:26
Temat postu:
Ale mi tajemnica:PbiggrinA na co????Znowu coś z Lepperem????biggrin
Anonymous - Czw 04 Lis, 2004 14:00
Temat postu:
Kinga napisał/a:
Cze
zablokowana dostępność pisania z jakiegoś IP jest po 6 ostrzeżeniach
a nie po 3 po 3 zablokowany jest tylko profil

chyba że tak....

A po 2 to mnie irytuje to 10 = sami10 i mindi10
Malvina - Czw 04 Lis, 2004 14:11
Temat postu:
Weronika napisał/a:

Lol Mr. Green
Przyszkadza Ci liczba "10" ? Neutral Każdy ma prawo robic sobie nicka jakiego tylko chce...:/
panienka_wierzba - Czw 04 Lis, 2004 14:39
Temat postu:
Masz ślicznego kucyyyyyka pony pony pony =>
ahaha a teraz sama przez siebie tażam się po podłodze ^^ widział ktoś może Full Metal Panic Fumoffu? takie anime odcinek "Pony" =D jak nie to zapraszam do oglądnięcia ja płakałam przy nim ze smiechu Wink
Anonymous - Czw 04 Lis, 2004 15:08
Temat postu:
ale mi chodzi - że i sami miała 10 i mindi ma 10 - coś mi tu nie pasi...

- do wierzby - mam bajeczkę Kucyk
Anonymous - Pią 05 Lis, 2004 21:08
Temat postu:
Teraz jestem pewna, że Mindi to Sami, spójrzcie na temat "Złote myśli" i Mindi ma na imię Samanta od któego zdrobnieniem może być Sami.... tylko nie mówicie, ze tak samo się nazywacie, bo to niecodzienne imię.
Malvina - Sob 06 Lis, 2004 14:46
Temat postu:
Noo.. od początku myślałam ze to sami..
Albo w temacie gdzie ona piisała coś o kłotni rodzicow.. i napisala ze obok w pokoju oni się kłócą...a przeciez ona u sami w domu siedzi... to chyba pisala o kłótni sami rodzicow..;p ale napisała że JEJ rodzice się klócą...
mindi10 - Sob 06 Lis, 2004 17:52
Temat postu:
Malvina napisał/a:
Weronika napisał/a:

Lol Mr. Green
Przyszkadza Ci liczba "10" ? Neutral Każdy ma prawo robic sobie nicka jakiego tylko chce...:/
zgadzam się co w tym złego może być więcej "10"
Naomi - Sob 06 Lis, 2004 18:58
Temat postu:
Mindi10 nie musisz się usprawiedliwiać. I tak detektywi-formuowicze domyśleli się, że jesteś Sami10... Rolling Eyes
Ona89 - Sob 06 Lis, 2004 19:13
Temat postu:
Mindi10 załóżmy, że nie jesteś sami10, a więc wyjaśnij mi dlaczego twoji rodzice kłócili się w domy sami10?
Gothic - Sob 06 Lis, 2004 19:20
Temat postu:
Nawet gdyby sami10 to mindi10... Jestem za krótko na tym forum więc nie wiem o co biega... Może mi ktoś wyjaśni? Razz
Ona89 - Sob 06 Lis, 2004 20:28
Temat postu:
To długa historia, ale powiem co nieco. A więc Sami10 dostała zakaz pisania postów(miała trzy ostrzeżenia) i na drugi dzień osoba imieniem Marta (tak się przedstawiła) zalogowała się jako Mindi10. Zrobiła to z komputera Sami10 i twierdzi, że jest jej koleżanką i mieszka w tym samym bloku co Sami i nie ma komputera w domu. Ale w złotych myślach napisala, że ma na imię Samanta. To jak w końcu się nazywa? Marta czy Samanta? Założyła również temat "kłutnia", w którym napisała, że podczas kiedy ona siedzi i pisze ten temat to jej rodzice kłucą się za ścianą, czyli w domu Sami10. Dlatego właśnie formuowicze domyślili się, że Sami10 i Mindi10 to jedna i ta sama osoba.
Gothic - Sob 06 Lis, 2004 20:34
Temat postu:
Dzięki za wyjaśnienie ;*

Ja tam nic nie mam do mindii10... Ja też kiedyś na jakimś forum głupoty zaczęłam wypisywać [mała- głupia byłam [dalej chyba jestem:P]]... Dajmy jej drugą szanse co? Wink

Ona89 - Sob 06 Lis, 2004 20:41
Temat postu:
Ale to nie chodziło o głupoty tylko o wypisywanie obraźliwych tekstów pod innym nikiem. Chociaż mi tam obojętnie. Moim zdaniem mogła by dostać drugą szansę jak aż tak bardzo się stara, ale to nie ode mnie zależy.
mroweczka - Sob 06 Lis, 2004 21:31
Temat postu:
Sami 10 dostała ode mnie ostatnie ostrzeżenie i następnego dnia zrobiła sobie nowy profil. NIc w tym złego ale lepiej się przyznać. Ja to zrozumiem jako chęć poprawy ale lepiej od razu powiedzieć,niż owijać w bawełnę.
Elfka- w jednym poście napisała "Marta" w innym "Samanta" (spójrz do ematu "Złote MYśli").
Anonymous - Nie 07 Lis, 2004 09:36
Temat postu:
Mrówa przeca wiem, bo to zauważyłam i chyba nawet gdzieś o tym napisałam, ale mniejsza z tym. Ja nie wiem czy jej się opłaca dać drugą szansę. Każde kolejne ostrzeżenie dawane w jakiś odstępach czasu było kolejną szansą. Gdyby się poprawiła te ostrzeżenie byłyby nawet zdjęte. A po za tym te wszystkie rzeczy o których powiedziała jak Mindi były takie hybrydowate, ze chyba zapomniała, ze pisze jako swoja przyjaciółka. Nicki praiwe podobne i myslała, że nas zrobi w jajo.
Naomi - Nie 07 Lis, 2004 17:15
Temat postu:
No dobra... Więc co zamierzacie z ,,naszą" oszustką zrobić(głównie moderatorzy) ?
Bo to ,,śledztwo" już za długo trwa Rolling Eyes
Anonymous - Pon 08 Lis, 2004 14:39
Temat postu:
Koleżanka jak na razie nie daje znaku życia, może poprostu już tu nie będzie wchodzić?
Malvina - Pon 08 Lis, 2004 17:17
Temat postu:
Mi ta mindi nie przeszkadza...jak dla mnie może tu byc Wink)
mindi10 - Pon 08 Lis, 2004 17:26
Temat postu:
no wreszcie mam adwokata!
Malvina - Pon 08 Lis, 2004 17:33
Temat postu:
mindi10 napisał/a:
no wreszcie mam adwokata!

Lol;p 1000 zl. za obrone;p
Ja Cię nie bronie tylko wyrażam swoje zdanie że mi nie przeszkadzasz Wink) Poprawiłas sie i tyle:]
pussi - Czw 11 Lis, 2004 22:59
Temat postu: pussi
miła z ciebie osóbka:) pozdrawiam
justka007 - Pią 12 Lis, 2004 14:24
Temat postu:
To prawda, ze to jest fajne miejsce. Jeetem tutaj dopiero 3 dzień i bardzo mi sie tutaj podoba.
sami10 - Pią 12 Lis, 2004 14:39
Temat postu:
justka nie strasz mnię popraw na "2 dzień" bo myślałam że dziś jest piątek 13
Malvina - Pią 12 Lis, 2004 16:57
Temat postu:
Sami wierzysz w przesądy? Pozatym mogła tu siedziec jako gosc;))

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group