Na luzie... - Halloween.. Idda - Sob 30 Paź, 2004 21:00 Temat postu: Halloween..
Zauważyłam,że nikt jeszcze nie poruszył tematu Halloween....a więc..idziecie gdzieś jutro???I za kogo się przebieracie???My z koleżanką najprawdopodobniej za grubych agentówAnonymous - Sob 30 Paź, 2004 21:28 Temat postu:
Za BloodRayne Biore dwa najwieksze noze kuchenne i przywizuje sobie do rak No i szpilki mamusi, tylko trzeba troszke spilowac obcas, zeby byl oszczejszy. Idda - Sob 30 Paź, 2004 21:36 Temat postu:
Spoko....tylko jak Ty na tym będziesz stała???? A tym bardziej chodziłaNikita - Nie 31 Paź, 2004 06:57 Temat postu:
Heh...A ja będę chodzić po domach i mowić " trick - or - t - reat " nie podam. - Nie 31 Paź, 2004 07:36 Temat postu:
Przecież w Polsce nie ma Halloween Dexter - Nie 31 Paź, 2004 09:30 Temat postu:
nie podam. napisał/a:
Przecież w Polsce nie ma Halloween
Wiele rzeczy z USA przyjmuje się w Polsce jedne bardziej drugie mniej, może i halloween nie każdy obchodzi w domu ale przecież w mieście różne kluby, restauracje, kina itp. organizują dla ludzi halloween gdzie można się nieźle bawić tak więc nie powiem że w Polsce go nie ma. Naomi - Nie 31 Paź, 2004 10:29 Temat postu:
Chciałabym obchodezić Halloween, prędzej czy pózniej i tak zostanie wprowadzone do Polski Idda - Nie 31 Paź, 2004 10:35 Temat postu:
No....Halloween już się dość poszerzyło w Polsce:D Anonymous - Nie 31 Paź, 2004 11:14 Temat postu:
Chciałyśmy z koleżankami wprowadzić Polską wersję "psikus, albo cukierek" w wersji "chleb (boczek, jajko... do wyboru, ale jakieś jedzonko, a najlepiej smalec) albo rozróba", ale chyba tego nie zrobimy, bo nam się nie chce iśc na inne osiedle, bo przecież na swoim by się tego nie zrobiło, a po za tym liczę na kilka ambitnych horrorów w TV Malvina - Nie 31 Paź, 2004 12:00 Temat postu:
A własnie...będą dzisiaj jakieś fajne horrory ? Anonymous - Nie 31 Paź, 2004 12:35 Temat postu:
Z horroró chyba tylko "Klute" na TVP 1 o 23.10, ale nie sądze, ze bedzie dobry, ale co tam... Chesterka - Nie 31 Paź, 2004 13:06 Temat postu:
Ja to będę miała niezłe Halloween angina mnie złapała i cały tydzień przeleżę w łóżku na dodatek moja mama uznaje medycynę chińską i przez całą chorobę będę jeść kaszę jaglaną i pić wodę. Nic więcej nie wolno mi włożyć do ust chlip chlip i nikt nie może do mnie przyjść Pulkownik Nikt - Nie 31 Paź, 2004 13:13 Temat postu:
Ale np. na "Ale kino" od 20:00 beda filmy o wampirach stare ;P np. "Nosferatu" Idda - Nie 31 Paź, 2004 14:30 Temat postu:
He,he....jak byłam mniejsza,to ciągle zapominałam imienia tego najsłynniejszego wampira:D
I jak tam po Halloween...mi niedobrze...po słodyczach,oczywiście...