Dzieci OnLine

Na luzie... - Najlepsza reklama

Anonymous - Sob 30 Paź, 2004 07:26
Temat postu: Najlepsza reklama
Najlepsza i najgorsza reklama.
Anonymous - Sob 30 Paź, 2004 11:19
Temat postu:
Najlepsza - reklama Sagem'a
Najgorsza - Wszystkie pozostale, z Vanishem na czele.
Anonymous - Sob 30 Paź, 2004 11:50
Temat postu:
Najlepsze to kiedyś były z Ideą POP oraz z Mountain Dew Wink
Najgorsze pczywiście Vanish i Cilit Bang Mr. Green
Anonymous - Sob 30 Paź, 2004 11:57
Temat postu:
A ja lubie Cilit Bang, przyjemnie az patrzec jak taka paskudna rdze itd. sie czysci i jeszcze ta zasniedziala moneta, ah Very Happy Szkoda tylko, ze to klamstwo Smile
Anonymous - Sob 30 Paź, 2004 13:55
Temat postu:
Muntain Drew- najlepsza, wszystkie oczywiście
Najgorsze-HEYAH, a szczyty debilizmu pobiła ta z kuciem ręki
EU07 - Sro 03 Lis, 2004 13:28
Temat postu:
Sporo reklam mi się podoba. Ale jak bym mial wymienić te najfajniejsze to wskazalbym na spoty reklamowe VW Golfa i Škoda Octavia. Za to nie podobają mi się zupelnie reklamy proszków Confused
Nikita - Wto 09 Lis, 2004 14:58
Temat postu:
Nie mam ulubionej reklamy - zawsze staram się je omijać Wink
Ale powiedzmy ze lubię reklamę KinderBłeno i Sagema
A nienawidzę : ocziwiscie tych róznych proszków ( Vanish - ale chrzanish) i reklamę Baru - totalny niewypał
Kenai14 - Wto 09 Lis, 2004 15:02
Temat postu:
wogóle, to jest ogłupiające! Człowiek sobie chce obejrzec spokojnie film, a tu ci puszczaja pół godzinne reklamy.. No normalnie horror..
Nikita - Sro 10 Lis, 2004 14:27
Temat postu:
aguSia90 napisał/a:
wogóle, to jest ogłupiające! Człowiek sobie chce obejrzec spokojnie film, a tu ci puszczaja pół godzinne reklamy.. No normalnie horror..

Z tym się zgadzam najzupełniej! Najbardziej wnerwiające jest to , że czasami ( najczęściej wieczorem) jest tak że na wszystkich kanałach lecą reklamy. Lub jakis film trwa 2 minuty i reklama , kolejne 10 minut , i reklama Mad Można oszaleć...
Kenai14 - Sro 10 Lis, 2004 14:59
Temat postu:
Raz jakiś fajny film leciał(bodajże na polsacie) i zaczęy się reklamy.. Wyskoczylam z pokoju, poszlam do kapieli, wracam do pokoju.. Jeszcze reklamy Wink .. oszaleć można.. Confused ja bym wogole byla przeciw tym reklamą wszystkim.. nie dość że są w gazetach, czasopismach i internecie to jeszcze w TV... Mad
Agentka - Sro 10 Lis, 2004 15:06
Temat postu:
na to akurat jest rada!oglądajmy tylko TVP1 i TVP2 Very Happy mądra jestem no nie Mr. Green
Anonymous - Sro 10 Lis, 2004 17:53
Temat postu:
Ja bym chyba na samych tych TV nie wytrzymała, ale jak Amelia leciał to bardzo miło mi sie oglądało... o wiele lepiej niż na polsacie czy TVN, ale na szczęście u nas się jeszcze nie zadomowiły reklamy bajerów na komórkę
Chesterka - Sro 10 Lis, 2004 19:27
Temat postu:
Najlepsza- te nowe perfumy....zaraz zaraz.....touch of pink....czy jakoś tak.....to przez ten klimat... Razz

Najgorsza- ojoj duużo by wymieniać:cilit, domestos, vanish, siemensC65.......duuużo duużo więcej Rolling Eyes
raperka - Sro 10 Lis, 2004 19:53
Temat postu:
najleprza: nokia
najgorsza: domestos
Malvina - Sro 10 Lis, 2004 21:52
Temat postu:
Ja nie znoszę wszystkich reklam..ale szczególnie proszkow...tego calgon a najbardziej tekstu "Nie zdąze zaprowadzić Maciusia do szkoly ! Sad( " Biedny Maciuc ;((( ;p nie lubię też reklam komorek.. szczególnie Heyah ;/ hm..czego ja jeszcze nie lubię..biggrin potem jak se przypomne to dopisze;p
Nikita - Czw 11 Lis, 2004 11:46
Temat postu:
A ja jescze chciałam dodać , że trochę lubię : reklamę Pudliszki " Głowką odbijałam Wink " i Mokate Capuccino z moim boskim Paulo Mr. Green
Nienawidzę za to cilit , domestos , vanish i naturella
AguSia :)) - Sob 13 Lis, 2004 11:51
Temat postu:
a ja nie lubię wiekszosci reklam. najglupsza jest z bakusiem.
Kinga - Sob 13 Lis, 2004 12:57
Temat postu:
Cze
Niektóre reklamy telefonów komórkowych są fajne i butów sportowych Smile ... Microsoftu mi się nawet podobała ... MD "nie pijesz nie żyjesz" Smile

A głupie sa te wszystkie Vanishe, Dosie "ah to jednak Dosia", Cilit, I te wszystkie rzeczy z biednymi maciusiami, zalanymi łazienkami, plamami i głupotą ludzką Wink

A i Heyah staje sie monotonna :/ też jej nie lubię
panienka_wierzba - Sob 13 Lis, 2004 13:02
Temat postu:
o tak tak Microsoftu tez mi się podoba =) zrobiona troche innaczej niż wsyzstkie Wink
za to nie lubię Heyah =/ podoba mi się również touch of pink =) piosenka nawet niezła Wink nopi co tam jeszcze nie chce mi sie psiac =P
Chesterka - Sob 13 Lis, 2004 13:33
Temat postu:
Przypomniało mi się jeszcze: nienawidzę reklamy żywca (czy tam jakiegoś innego piwska Confused ) "nic nie jest ważne...........to jest naprawdę ważne"

Bleeech Neutral
Anonymous - Sob 13 Lis, 2004 15:31
Temat postu:
Mi się te dwie ostatnie reklamy Biedronki podobały oraz Nike Wink
Malvina - Sob 13 Lis, 2004 16:51
Temat postu:
Chesterka napisał/a:
Przypomniało mi się jeszcze: nienawidzę reklamy żywca (czy tam jakiegoś innego piwska Confused ) "nic nie jest ważne...........to jest naprawdę ważne"

Bleeech Neutral

Ja ją własnie lubię biggrin Zapomnialam wczesniej napisac Wink) A...i jakby co to tej reklamie napewno nie mówią takiego tekstu Smile
Anonymous - Sob 13 Lis, 2004 18:54
Temat postu:
A ja zapomniałam o małym głodzie, strasznie podoba mi się ta reklema i nie lubie reklamy reds red
sami10 - Sob 13 Lis, 2004 18:57
Temat postu:
najlepsza:Na kujawskim smarz na kujawskim piesz olej raz tłoczony to jest wazna rzecz do sałatek lej kujawski olej , olej z pierwszego tłoczenia
najgorsza:te z vaniszem
Chesterka - Sob 13 Lis, 2004 20:54
Temat postu:
Malvina napisał/a:
Chesterka napisał/a:

Bleeech Neutral

Ja ją własnie lubię biggrin Zapomnialam wczesniej napisac Wink) A...i jakby co to tej reklamie napewno nie mówią takiego tekstu Smile

Właśnie że mówi ten text taki facet pijący to piwo Confused
Malvina - Sob 13 Lis, 2004 21:42
Temat postu:
Chesterka napisał/a:
Malvina napisał/a:
Chesterka napisał/a:

Bleeech Neutral

Ale nie podałaś całego tekstu który on mowi! To brzmi zupełnie inaczej.. nie mówi " nic nie jest ważne...........to jest naprawdę ważne" Napewno nie! Ta reklama ma sens..Wink Trzeba zrozumieć o co w niej chodzi;>(mi się jeszcze za bardzo nie udało...ape pracuję nad tym:D )
Chesterka - Nie 14 Lis, 2004 13:31
Temat postu:
Malvina napisał/a:
Chesterka napisał/a:
Malvina napisał/a:
Chesterka napisał/a:

Bleeech Neutral

Ale nie podałaś całego tekstu który on mowi! To brzmi zupełnie inaczej.. nie mówi " nic nie jest ważne...........to jest naprawdę ważne" Napewno nie! Ta reklama ma sens..Wink Trzeba zrozumieć o co w niej chodzi;>(mi się jeszcze za bardzo nie udało...ape pracuję nad tym:D )

Oj mówi tam....że ileśtam dni...cośtam... no niepamiętam...alee taki był tego sens że nic nie jest ważne oprócz tego piwa Razz
Anonymous - Nie 14 Lis, 2004 14:24
Temat postu:
\kiedyś uwielbiałam reklame terrawity:) hehe z tą krową i facetem:)
teraz najbardziej lubię reklamę
kinder bueno
a najgorsza to według mnie
tego leku na wzdęcia.. okropna
Malvina - Nie 14 Lis, 2004 15:50
Temat postu:
Chesterka napisał/a:
Malvina napisał/a:
Chesterka napisał/a:
Malvina napisał/a:
Chesterka napisał/a:

Bleeech Neutral

Oj mówi tam....że ileśtam dni...cośtam... no niepamiętam...alee taki był tego sens że nic nie jest ważne oprócz tego piwa Razz

Hm...coś mi sie zdaje ze nie;p A tak wogule do dodali coś do tej reklamy(że facet gada ze jakis konkurs..czy co:>)
EU07 - Czw 03 Lut, 2005 07:58
Temat postu:
Sorry za stary temat, ale tutaj sie tekst bedzie nadawal najlepiej.

PKP InterCity napisał/a:
WALENTYNOM i WALENTYM – BILET W PREZENCIE
14 lutego każda osoba o imieniu Walentyna, Walenty może wraz z partnerem podróżować wszystkimi krajowymi pociągami InterCity, Express, InterRegion płacąc jedynie za miejscówkę. Wystarczy poprosić w kasie o bilet w ofercie Walentynki. Kasjerka sprzeda wówczas Walentynkową miejscówkę na przejazd wybranym pociągiem. Podczas kontroli biletów w pociągu należy okazać dokument tożsamości.

POMARAŃCZMY SIĘ!

Reklama dźwignią handlu, nieprawdaż? biggrin
Miracle - Czw 03 Lut, 2005 18:15
Temat postu:
Mnie sie najbardziej podoba kinder bueno i sagema fajna tez microsoftu.Zato nie nawidze Heyah i tych Vanish-sranisch i tym podobne.
Elly - Czw 03 Lut, 2005 21:43
Temat postu:
Ja tam reklam wogóle nie lubie .. wole oglądaćfilm a nie jakąś tam reklame ... ale ostatnio jakaśmi sie reklama spodobala ale nie potrafie sobie przypomnieć co to bylo Razz
mroweczka - Sob 05 Lut, 2005 12:53
Temat postu:
A ja zawsze lubiłam najbardzidziej Ideę jak te dwa pacany występowały zawsze Razz A nie lubię Mango Smile A tak an serio to papier toaletowy Regina-papier jak marzenie =/
Iśka - Sob 05 Lut, 2005 23:42
Temat postu:
Hmm... nie ma reklamy, która by mnie super oczarowala Wink
Ale kilka jest tych najlepszych. Otóż: reklama Seata (kiedy taka żółta bodajże kobieta (rysunek) i niebieski chyba mężczyzna łączyli się i powstawał samochód... glupie jak sie opoiada, ale reklama wygladala conajmniej fajnie; nastepna to ta teraz co leci Nutelli Wink ; zaraz sobie jeszcze przypomna, przynajmniej sie postaram Razz
Najgorsza? niedawno, jak te dwa gwiazdorki sie przewracaly o siebie i powstawala *costam, nie chcę pomylić, chyba era* MIX... no totalne dno [pomijając jakże liczne reklamy proszków i innych Dosi Razz]
ewelina017 - Wto 08 Lut, 2005 18:45
Temat postu:
reklama kostki domestos Razz siusiusiusiusiu Razz siu siu biggrin hehe biggrin Ale czasmami mnie reklamy denerwują jak są puszczane w najciekawszym odcinku ;/
Kicia91 - Wto 08 Lut, 2005 20:52
Temat postu:
hmm moja ulubiona reklama to kinder bueno oczywiscie... he he zawsze przy niej spiewam (give beta ummmmmm to me and give beta ummm to you... czy jakos tak he he ) no i oczywiscie usiu siu siuuuu siu siu a nienawidze vanish moja siorka zna z tego cały tekst bo zapamietała i zawsze mi to gada i to mnie dobija... a jesli chodzi o reklame piwa "nic nie jest wazne......... to jest naprawde wazne" to ja tego tez nie lubie bo jest bez sensu ale moja mauska to uwielbia a raczej tego faceta he he Cool Very Happy
Iśka - Wto 08 Lut, 2005 21:49
Temat postu:
Cytat:
(give beta ummmmmm to me and give beta ummm to you... czy jakos tak he he )

Jakoś troszke inaczej Razz
Give a bit of mmm to me, give a bit of mmm to you Razz
Jak już jestesmy przy reklamach... tzn to poniekad sie wiaze, co sodzicie o tej piosence (o samej piosence, a nie o akcji) "pokonamy fale"? Bo dla mnie jest denna w kit =P Chociaż akcję owszem popieram (zeby nie bylo Wink ).
Anonymous - Czw 10 Lut, 2005 15:58
Temat postu:
Najlepsza - "ojej, wielka łapa znów obniżyła wajhę!" (i w ogóle systkie heyah) Twisted Evil
Najgorsza " ooooo nie, cała łazienka zalana! nie zdążę zaprowadzić Jasia do szkoły!" Rolling Eyes

I tyle. xPPPPP
Olcia - Czw 10 Lut, 2005 16:08
Temat postu:
A mi sie bardzo podoba ta reklama pepsi czy tam coca coli ale to chyba raczej pepsi z tym ksiedzem...heheh laska bierze ramiaczko w dol cala napaloma zeby poderwac faceta a ten sie ubiera i okazuje sie ze jest ksiedzem..heh to jest dobre=]
Kinga - Czw 10 Lut, 2005 16:11
Temat postu:
Haa Heyaaah biggrin
" ... z klubu SPA RTA KUS "
" Heyaa banana ... masz ją bierz ją ..." biggrin <rotfL> "O jezusie"

tak wiec do moich naj reklam doszla heyah biggrin
Anonymous - Czw 10 Lut, 2005 16:30
Temat postu:
Gabrielen napisał/a:

Najgorsza " ooooo nie, cała łazienka zalana! nie zdążę zaprowadzić Jasia do szkoły!" Rolling Eyes

Maćka a nie jasia XPPP
Heyah banana rządzi Twisted Evil
Dobre są tez inne..Reklamują niby co innego a okazuje sie ze to reklama czegos tam :]

Najlepsza jest ta z tymi bakteriami klozetowymi domestosa biggrin
Inversja - Pią 11 Lut, 2005 15:29
Temat postu:
Ja najbardziej denerwują relkamy calgonu dosi itp.. o jezu oglądam se jezioro marzeń Joey i Dowson zaś mają być razem a tu mi jakiś tekst wyskakuje Nie zdąże zaprowadzić Maćka do szkoły zabuł bym z coś takiego!
Martula - Sob 12 Lut, 2005 20:25
Temat postu:
Ja nie nawidze proszków do prania domestosu i tej chemi całej (też leków!!)
Anonymous - Pon 14 Lut, 2005 08:34
Temat postu:
No szczególnie Ibuprom
Strasznie mnie boli,ze tez to akurat dzisiaj..
-Masz to ci pomoze.
-Nie!Potrzebujesz czegos silniejszego..
<patrzy baba w lewo....w parwo>
-wezme ibuprom !!! Rolling Eyes LOL
Akacja12 - Pon 14 Lut, 2005 19:49
Temat postu:
A ja uwielbiam taką reklamę :
Jak ty to robisz że twoja bluzka jest taka biała???
Ona mówi to z TAAAAAKIM uczuciem że mam z tego niezłą beke biggrinbiggrinbiggrin

Kiedyś była taka reklama że tata chciał nauczyć dziecko żeby powiedziało właśnie "tata" no i mówi do tego dziecka, pokazuje mu napisy, rożne rzeczy a dziecko po chwili milcznia mówi "mama" biggrin. Ale nie wiem co reklamowała biggrin.
Wielka Łapa - Wto 15 Lut, 2005 14:13
Temat postu:
Najlepsza... Oczywiście wszystkie 4 części Heyah z wajchą. Love

Najgorsza... Simplus z cycastą blondyną, od której debile nie mogą oderwać wzroku...
Evil or Very Mad Aha, końcówka reklamy też tragiczna. Evil or Very Mad
Anonymous - Wto 15 Lut, 2005 15:46
Temat postu:
Wielka Łapa napisał/a:

A wiesz że rzeczywiscie...
Bo tam jakas laska mowi do niech "HEJA" (Heyah sie tak wymawia) a oni nie zwracaja na nią uwagi tylko gapia sie na tą "super taryfe".To tak jak oni maja gdzies ta heyah bo simplus jest lepszy LOL.
dziewczyneczka - Sro 16 Lut, 2005 08:53
Temat postu:
najlepsza kinder bueno
najgorsza - wszystkie pozostałe(szczególnie komórki i vanische)
Chesterka - Czw 17 Lut, 2005 14:01
Temat postu:
Co do reklam komórek, to najgorsza jest reklama z tym przebrzydłym hipopotamem (Otylią J.) Idei. Jak ja jej niecierpię... (Otylii, nie Idei, bo sama mam Popa Wink )
Kinga - Czw 17 Lut, 2005 14:03
Temat postu:
Ha moje drogie a Otylia i Zebrowski bodajze zostali wybrani na najpiekniejszych polakow roku przez Vive
Chesterka - Czw 17 Lut, 2005 14:29
Temat postu:
Kinga napisał/a:
Ha moje drogie a Otylia i Zebrowski bodajze zostali wybrani na najpiekniejszych polakow roku przez Vive

Można się załamać... Otylia... z tą jej słoniową szyją.... Rolling Eyes
Anonymous - Czw 17 Lut, 2005 15:07
Temat postu:
to było chyba Viva najbrzydsi albo Viva najlepsi bo ja niewierze zeby jedrzejczak była piekna =="
AloneMoon - Pią 18 Lut, 2005 21:11
Temat postu:
Ja mieszkam w niemczech wiec tam sa troche inne reklamy,ale niektore sa takie same Smile
Najlepsze-
"Spricht etwa Neid aus euren Blick?" Reklama Dzinsow "Levis" xD
-Wszystkie reklamy Ikei "Chris,das Kind ist nicht von dir!" ,
"Oh...du hast den Teddy kaputtgemacht..mami näht ihn wieder an.Ja?" itd.. LooooL xD
-Reklama Coca-coli Razz
-Reklama Lidla "Lidl szuka super-Azubi" xD
-Reklama Strony internetowej neu.de Razz
Urywek:
-Kochanie ,kochasz mnie jeszcze?
Z gazety wyglada gruby,brudny "narzeczony"
-hyhegrbh.hh...
"Szukasz nowego partnera? wejdz na neu.de!"
LoooooL

Najgorsze-
Wszystkie reklamy Proszkow i plynow ,calgonit,persil,Vanish oxi action, itd. itd. Puke
-Wszystkie reklamy dodatkow do komorek jak Jamba,Zed,handy-planet...Sweety,Schnappi,Jamba-hippo,Jamba-ratte,der verrückte frosch.....
A najgorzej wnerwia "Sweety,malutki kurczaczek"....Bosh...
"I maybe small,i maybe sweet.."
Kill Sweety! Puke
Akacja12 - Sob 19 Lut, 2005 08:32
Temat postu:
A ja właśnie lubie reklame sweety Razz. A najgorsza z najgorszych to ta w której gra ten gość z chwili prawdy...fuu jak ja go nie nawidze...a miska może się przydać na zawody -_-

edit
A Otylia jest okropna jeszcze z tym swoim głosem jak do dziecka "jest tylko jedna taka idea i jeden taki cośtam"
Anonymous - Sob 19 Lut, 2005 09:00
Temat postu:
Moja ulubiona reklama,to, jak juz ktoś wspomniał reklama Levis'a Very Happy A najgorsza to Heyah
-"wielka łapa obniżyła ceny"- ten facio ma głos,jakby go ktoś za jaj.a trzymał.... Laughing Albo z serii Vanish,Cif, Dosia i te wszystkie inne...
Chesterka - Sob 19 Lut, 2005 12:17
Temat postu:
Akacja12 napisał/a:
A ja właśnie lubie reklame sweety Razz. A najgorsza z najgorszych to ta w której gra ten gość z chwili prawdy...fuu jak ja go nie nawidze...a miska może się przydać na zawody -_-

edit
A Otylia jest okropna jeszcze z tym swoim głosem jak do dziecka "jest tylko jedna taka idea i jeden taki cośtam"

Ten od chwili prawdy to Zbigniew Hajzer, taa ta teklama to normalnie brak słów, żeby ją określić... bum bum, bum bum bum, bum bum bum bum, bum bum! Żałosne.... Macha tymi skarpetkami przed kamerą, i już myśli, że wszyscy kupią Vizir Wink
Anonymous - Sob 19 Lut, 2005 12:41
Temat postu:
Wielka Łapa napisał/a:

Najgorsza... Simplus z cycastą blondyną, od której debile nie mogą oderwać wzroku...

A ta reklama akurat cholernie mi się podoba a szczegulnie przesłanie końcówki
Akacja12 - Pon 21 Lut, 2005 18:02
Temat postu:
Przesłanie? Musze ją obejrzeć jeszcze raz dokładniej bo niczego się nie dopatrzyłam biggrin
EU07 - Pon 21 Lut, 2005 18:14
Temat postu:
Chesterka napisał/a:
Kinga napisał/a:

Można się załamać... Otylia... z tą jej słoniową szyją.... Rolling Eyes

Otylia najpiękniejszą Polką?? To chyba żart <lol><rotfl> Jej uroda jaka jest każdy widzi, zresztą nie tylko jej. Wystarczy popatrzeć na każdą kobietę zajmującą się zawodowo sportem...

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group