aguSia90 napisał/a: |
wogóle, to jest ogłupiające! Człowiek sobie chce obejrzec spokojnie film, a tu ci puszczaja pół godzinne reklamy.. No normalnie horror.. |
Chesterka napisał/a: |
Przypomniało mi się jeszcze: nienawidzę reklamy żywca (czy tam jakiegoś innego piwska ![]() Bleeech ![]() |
Malvina napisał/a: | ||
Ja ją własnie lubię ![]() ![]() ![]() |
Chesterka napisał/a: | ||||
Właśnie że mówi ten text taki facet pijący to piwo ![]() |
Malvina napisał/a: | ||||||
Ale nie podałaś całego tekstu który on mowi! To brzmi zupełnie inaczej.. nie mówi " nic nie jest ważne...........to jest naprawdę ważne" Napewno nie! Ta reklama ma sens.. ![]() |
Chesterka napisał/a: | ||||||||
Oj mówi tam....że ileśtam dni...cośtam... no niepamiętam...alee taki był tego sens że nic nie jest ważne oprócz tego piwa ![]() |
PKP InterCity napisał/a: |
WALENTYNOM i WALENTYM – BILET W PREZENCIE
14 lutego każda osoba o imieniu Walentyna, Walenty może wraz z partnerem podróżować wszystkimi krajowymi pociągami InterCity, Express, InterRegion płacąc jedynie za miejscówkę. Wystarczy poprosić w kasie o bilet w ofercie Walentynki. Kasjerka sprzeda wówczas Walentynkową miejscówkę na przejazd wybranym pociągiem. Podczas kontroli biletów w pociągu należy okazać dokument tożsamości. POMARAŃCZMY SIĘ! |
Cytat: |
(give beta ummmmmm to me and give beta ummm to you... czy jakos tak he he ) |
Gabrielen napisał/a: |
Najgorsza " ooooo nie, cała łazienka zalana! nie zdążę zaprowadzić Jasia do szkoły!" ![]() |
Wielka Łapa napisał/a: |
![]() ![]() |
Kinga napisał/a: |
Ha moje drogie a Otylia i Zebrowski bodajze zostali wybrani na najpiekniejszych polakow roku przez Vive |
Akacja12 napisał/a: |
A ja właśnie lubie reklame sweety ![]() edit A Otylia jest okropna jeszcze z tym swoim głosem jak do dziecka "jest tylko jedna taka idea i jeden taki cośtam" |
Wielka Łapa napisał/a: |
Najgorsza... Simplus z cycastą blondyną, od której debile nie mogą oderwać wzroku... ![]() ![]() |
Chesterka napisał/a: | ||
Można się załamać... Otylia... z tą jej słoniową szyją.... ![]() |