Dzieci OnLine

O Forum - nowy dział

nie podam. - Wto 26 Paź, 2004 13:16
Temat postu: nowy dział
W ciągu 3 miesięcy na forum pojawiło się nowe działy. Ja mam jeszcze propozycję na nowy dział, pod tytułem "programowanie"
Anonymous - Wto 26 Paź, 2004 13:19
Temat postu:
Ja ci cos powiem.. Nie chce takiego działou. Nie muszę Ci się tłumaczyć. Więc mówie takiemu działowi nie.
EU07 - Wto 26 Paź, 2004 13:53
Temat postu:
Jestem za. Im więcej dzialow tym większa szansa, że każdy znajdzie coś co go interesuje.
Nikita - Wto 26 Paź, 2004 13:53
Temat postu:
Jeśli chodzi o sprawy typu programowanie gier , kompyuterów - to przecież są 3 działy poświęcone temu Wink
Mnie bynajmniej nie interesują sprawy z programowaniem także zagłosowałam na " NIE "
Malvina - Wto 26 Paź, 2004 14:00
Temat postu:
Są 3 tematy poświęcone komupterom...tam możesz spokojnie zadawać pytania na temat oprogramowania...Głosuję na nie...:]
EU07 - Wto 26 Paź, 2004 14:02
Temat postu:
Nina_006 napisał/a:
Mnie bynajmniej nie interesują sprawy z programowaniem także zagłosowałam na " NIE "

Ale innych mogą interesować... A forum jest publiczne biggrin
Naomi - Wto 26 Paź, 2004 14:51
Temat postu:
J a raczej uwazam, ze wystarczy to co jest Rolling Eyes
Kinga - Wto 26 Paź, 2004 14:55
Temat postu:
Cze
O tak tak programowanie ... chciałabym troche sobie podszkolić c++ i pare inych rzeczy
A mógłby być hacking ? :>
Anonymous - Wto 26 Paź, 2004 15:00
Temat postu:
Jestem zdecydowanie na NIE!!! Już są działy o komputerach i praktycznie stoją w miejscu... a więc nie czuję potrzeby robienia nowego, a o programowaniu i hackingu pogadajcie na którymś z nich
Nikita - Wto 26 Paź, 2004 16:24
Temat postu:
EU07 napisał/a:
Nina_006 napisał/a:

Wiem , że innych mogą interesować! Każdy ma przecież inne zainteresowania , ale chyba nie czytałeś poprzedniego zdania!
elfka_nenar napisał/a:
Jestem zdecydowanie na NIE!!! Już są działy o komputerach i praktycznie stoją w miejscu... a więc nie czuję potrzeby robienia nowego, a o programowaniu i hackingu pogadajcie na którymś z nich

I o to cały czas mi chodzi! Po co zakładać nowe działy , jak są 3 o komputerach , grach , oprogramowaniach itp rzeczach! To wszystko można tam umieszczać.
Iśka - Wto 26 Paź, 2004 17:12
Temat postu:
Tak, ja też jestem na nie. Jest kilka działów poświęconych komputerowi. Robienie kolejnego działu byłoby zaśmiecaniem forum.
mroweczka - Sro 27 Paź, 2004 14:37
Temat postu:
EU07 napisał/a:
Nina_006 napisał/a:

No widzisz ale jej nie interesuje a ona odpowiada za siebie nie za innych. Tak samo ktoś,kto by bardzo chciał ten dział niech powie NIE bo innym może się nie podobać Rolling Eyes

Jestem zdecydowanie za NIE.
EU07 - Sro 27 Paź, 2004 15:19
Temat postu:
mroweczka napisał/a:
...Tak samo ktoś,kto by bardzo chciał ten dział niech powie NIE bo innym może się nie podobać Rolling Eyes ...

Zaraz, czy dobrze zrozumialem? biggrin Ktoś kto jest "za" niech glosuje "przeciw"? biggrinbiggrin
mroweczka - Pią 29 Paź, 2004 20:39
Temat postu:
No właśnie wg.Ciebie... Rolling Eyes Bo niby po co mamy głosować inaczej niż sądzimy? Tak samo Ty głosuj przeciw Rolling Eyes
EU07 - Pią 29 Paź, 2004 20:56
Temat postu:
mroweczka napisał/a:
No właśnie wg.Ciebie... Rolling Eyes Bo niby po co mamy głosować inaczej niż sądzimy? Tak samo Ty głosuj przeciw Rolling Eyes

A ja jestem za biggrinbiggrin
Anonymous - Sob 30 Paź, 2004 06:23
Temat postu:
Dzień dobry.
Ja również jestem za, chętnie poczytałbym o programowaniu w C++ i innych trochę prostszych językach oraz o problemami z tym związanymi, które wyszły wprost spod palców ludzi próbujących coś napisać. Wink
Pozdrawiam Kwiat
Anonymous - Sob 30 Paź, 2004 13:51
Temat postu:
EU07 napisał/a:
mroweczka napisał/a:

A ja jestem za biggrinbiggrin

Wiemy, ze jesteś za, ale nie będziemy głosować na coś co wydaje sie nam niepotrzebne
EU07 - Sob 30 Paź, 2004 14:01
Temat postu:
Ale w takim razie jeśli wiecie że jestem za, to nie każcie mi glosowac przeciw Smile
mroweczka - Sob 30 Paź, 2004 15:05
Temat postu:
Mow do mnie jeszcze...
Jak nie rozumiesz,co czytasz to sie nie wypowiadaj OK? Bo pisałam zupełnie o czymś innym.
Nikita - Sob 30 Paź, 2004 19:14
Temat postu:
7 głosów za
9 przeciwko
Ale jednak admini postanowili go stworzyć i oto jest nowy dział " Programowanie "
Anadriel - Sob 30 Paź, 2004 20:02
Temat postu:
Jestemn na "NIE" ponieważ jest to następny zbędny dział. Jak już mówili inni są inne działy temu poświęcone... nie potrzeba więcej... głosuje na "NIE"

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group