Bike_chan napisał/a: |
Nie, nie mam niestety. Ja mam teraz "Króla Edypa" i "Iliadę"... ale spotkanie nad morzem tez kiedyś miałam, nawet mi się podobało ![]() |
altruista napisał/a: |
iliada nie jest super kiedy walkujesz ja z kazdej strony i wyciagasdz z niej rzeczy, ktorych homer do niej nie wkladal. Szkolne interpretacje smierdza. Krol Edyp smierdzi nawet bardziej - 70 stron rozwlekania historii ktora spokojnie mozna strescic w pol strony |
Bike_chan napisał/a: |
A poza tym dramaty zachowują pewną prawidłowość: mało treaści, dużo gadania... |
altruista napisał/a: |
iliada nie jest super kiedy walkujesz ja z kazdej strony i wyciagasdz z niej rzeczy, ktorych homer do niej nie wkladal. Szkolne interpretacje smierdza. Krol Edyp smierdzi nawet bardziej - 70 stron rozwlekania historii ktora spokojnie mozna strescic w pol strony |
Młoda napisał/a: |
My teraz opracowujemy ,,Ten Obcy". Potem będzie ,,Szatan z siódmej klasy", albo ,,Kwiat kalafiora". No własnie co jest faniejsze S.z.s.k czy k.k ? ![]() Fajne skóty, nie ?! ![]() |
Idda napisał/a: |
Zazdroszczę Wam wszystkim!Nas tak wyczerpują lektury zadawane przez Felka,że szkoda gadać...w tym roku przerabiamy 13 LEKTUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |