Pomoc w lekcjach - A czy wy macie umysły ścisłe ? BamBI - Pią 15 Paź, 2004 14:29 Temat postu:
wiecie dzisiaj mialam klasówe z matmy z potęg i pierwiastków
w dodatku nic sie nieuczylam w ogóle nic teraz nie kapuje z matmy i fizy . jestem lepsza z polskiego i historii. a wy macie umysły ścisłe Anonymous - Pią 15 Paź, 2004 15:21 Temat postu:
Ja tez wole polski i histre.I informe i angol.a Wczoraj dostałam 2+ za klasowe z matmy którą poprawiałam przez 2 lata w podstwowce i dopiero w gimnazjum to zaliczyłam...A przykłady były z liczbami na minusie a w podstwówwe nie! Juwenta - Pią 15 Paź, 2004 19:52 Temat postu:
ja wole bardziej ścisle przedmioty niz humanistyczne, historii wrecz nienawidze, polski nawet lubie, ale zalezy tez co. Lubie przedmioty w których trzeba myslec, bo takie samo wkuwanie dat mnie nie bawi, czy tez nauka samych regułek bez potwierdzenia ich w praktyce Pulkownik Nikt - Pią 15 Paź, 2004 19:57 Temat postu:
Matma moze byc tyle ze nudna. Humanistyczne ciekawsze. Za to fizyke uwielbiam poprostu . panienka_wierzba - Pią 15 Paź, 2004 20:06 Temat postu:
ja tam lubie sztuke i jajo =P (czyt. muzyke i plastyke) ^^ Naomi - Pią 15 Paź, 2004 20:16 Temat postu:
Zdecydowanie wolę np. polski od matmy. Jakoś nie lubie liczenia i bawienia się we wzory... Na polskim przynajmniej coś czytamy MeGi111 - Pią 15 Paź, 2004 22:24 Temat postu:
A ja jestem mieszanka wybuchowa tzn. Z matermatyki jestem najlepsza z gimnazjum... Piszę to wprost, bo nie ma co owijać w bawełnę... moi rodzice są nauczycielami matematyki i chyba po nich odziedziczyłam tzw. dar logicznego myślenia...
Chociaż geometrii nie znoszę!! tam trzeba być takim dokładnym... Nie na moje roztrzepanie Ale liczyć, szuka sposobu lubię, bo zawsze ciekawa jestem wyniku A tak to się nie uczę nic, a jestem najlepsza
Fizyki nie umiem... Po 3 latach umiem 1 wzór: V=s/t w ruchu prostoliniowym nic więcej... ehhhh.... będzie trzeba się pouczyć na badanie kompetencji :/ w każdym razie nie przepadam za fizą....
Chemia ujdzie w tłumie, ale też nie przepadam...
Natomiast polski uwielbiam Mogę wreszcie wypowiedzieć swoje zdanie na dany temat, "rozgryzać" wiersze kocham pisać wypracowanka Tutaj jednak dla odmiany nie znoszę gramatyki i ortografii :/ (co pewnie widac po postach)
Dlatego właściwie to jestem tak troszke po tej stronie troszke po tej Ale problemów nie mam ani ze ścisłymi ani z resztą Lilly - Sob 16 Paź, 2004 08:39 Temat postu:
JA TEŻ JESTEM HUMANISTKĄ. MATMA TO DLA MNIE CZARNA MAGIA...JA UMIEM COŚ ZROBIĆ, JAK KTOŚ MI POMAGA, A PO KILKU MIESIĄCACH ZAPOMINAM, JAK TO SIE ROBIŁO, OKROPNOŚĆ...
ALE POLSKI, ANGLIK, HISTA <--KOFFAM TO. OD TEGO ROKU UCZĘ SIĘ JESZCZE NIEMCA, SPOKO JEST. I JESZCZE LUBIĘ BIOLĘ...
NIENAWIDZĘ JESZCZE CHEMII, FIZY, TECHNIKI...FUUUJ! Anonymous - Sob 16 Paź, 2004 10:13 Temat postu:
A ja nie wiem dokładnie.
Matme tak średnio
Polak odpada
Przyra - spoko (szczególnie intrygująca wiele osób strona )
Plasty - Bleeeee
Infor - extra
Muza - może byż
Technika - oki
Historia - wszystkie dziewczyny się w studentach zakochały ale jest spoxik
W-F - palant debeściak
Anglik i Niemiec - da się wytrzymać zazulita - Sob 16 Paź, 2004 11:43 Temat postu:
Ja jestem umysł ścisły. Bardzo nie lubię polskiego i historii, ale lubię matmę (to mój ulubiony przedmiot), informatykę, fizykę i chemie. Anonymous - Sob 16 Paź, 2004 12:34 Temat postu:
Powiem prosto z mostu - z przedmiotów ścisłych nie umiem praktycznie nic XD Nie no, policzyć do dziesięciu umiem. Cienka jestem, ot co. Za to z polskiego i humanistycznych - jedna z najlepszych w klasie. Anonymous - Sob 16 Paź, 2004 13:09 Temat postu:
Ja mam to szczeście, że wybrałam sobie profil humanistyczno-teatralny. Mam tylko 4 matmy w tygodniu, jedną fizykę i jedną chemię. ^^ Będę aktorka z Choliłudu, no ^^ Volwi - Sro 20 Paź, 2004 14:28 Temat postu:
Ja za to bardzo lubię matematykę i fizykę Za całą resztą nie przepadam... Bike_chan - Sro 20 Paź, 2004 20:16 Temat postu:
Ja równiez jestem mieszanka wybuchową: lubie chemie, geografie, jestem dobra z matmy, choć jej nie cierpię. Ale zdecydowanie bardziej interesują mnie przedmioty humanistyczne: j.polski ( i o dziwo lubie gramatyke, choć tej w liceum nie ma ), historię, WOS... stąd mój profil... humanistyczny... EU07 - Nie 24 Paź, 2004 21:08 Temat postu:
Bike_chan napisał/a:
...i o dziwo lubie gramatyke, choć tej w liceum nie ma ...
No nie ma... Ale ja się z tego powodu bardzo cieszę Tisiana - Pon 25 Paź, 2004 09:05 Temat postu:
A ja jestem zdecydowanie humanistką...chociasz szczeże mówiąc...to lubię nieliczne przedmioty jakie są w szkole...lubię polski, sztuke itp. historia jeszcze ujdzia...matmy, bioli, fizy, chemii, gegry nienawidze...jeżyki obce są za to moją stroną...a najlepszy jest W-F !!