Dzieci OnLine
Gry i programy komputerowe - Simsy 2
Tisiana - Pią 15 Paź, 2004 13:07
Temat postu: Simsy 2
Mam problem z simsami...chcę zbudować swój dom albo nałożyć tapetę albo podłogę..cokolwiek i nie mogę...powszłam na samouczka budowy domu...i tam też nie mogę położyć fundamentów ani ścian ani nic...meble swoje wstawiać mogę ale nie mogę budować domów i wszystkiego co z tym związane(chodzi mi o prawie wszystko z trybu budowy)
Nie mówcie mi ze moze ja nie umiem...przesuwałam klikałam, przenosiłam no wszystklo co sied ało próbowałam..i nic się nie dzieje...help...
nie podam. - Pią 15 Paź, 2004 13:19
Temat postu:
A masz oryginalną płytę, tej gry ???
Tisiana - Pią 15 Paź, 2004 13:37
Temat postu:
Nie...kupiona na giełdzie...pirat....
Anonymous - Pią 15 Paź, 2004 14:09
Temat postu:
Odpowiedzialas sobie na pytanie.
Tisiana - Pią 15 Paź, 2004 14:18
Temat postu:
Ale nie da się tego jakoś naprawić?
Anonymous - Pią 15 Paź, 2004 14:20
Temat postu:
Zdaje sie, ze ktos podawal gdzies jak scrackowac to... Poszperaj tu po tematach o Simsach.
Anonymous - Pią 15 Paź, 2004 15:40
Temat postu:
I znowu elfka ma co zamykać... echhh... ludzie patrzcie na tematy o Simsach, a nie od razu róbcie nowe, bo za chwile ta część forum bedzie tylko o Simsach i simsach II
klacz - Pią 15 Paź, 2004 15:41
Temat postu:
Hm...ew. to kompa wina..ja np. słyszałam że kilku osobom co miał windows 2000(który niestety teraz ja mam:/) psuje wszystko...'jednej nie przesuwa się ekran do góry, drugiej sim stoji w miejscu i sie nie rusza"ale z tego co widze to Ty nie masz 2000...więc to raczej sprawa tego pirata:/
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group