Dzieci OnLine
Z życia szkoły... - Pasowanie na ucznia,Otrzęsiny klas czwartych,Dzień Nauczy...
Anonymous - Czw 14 Paź, 2004 14:49
Temat postu: Pasowanie na ucznia,Otrzęsiny klas czwartych,Dzień Nauczy...
...ciela.
Dziś miałam taki fajny dzień.
Na początku występowałam dla maluszków na pasowaniu na ucznia.
Później wygrałam Otrzęsiny klas czwartych a poźniej zabawa z okazji dnia Nauczyciela. ;>
zazulita - Czw 14 Paź, 2004 15:00
Temat postu:
Ja nie miałam bardzo fajnego dnia.
Były trzy lekcje, ale na szczęście nic na nich nie robilismy
Później musiałam latac do wszystkich nauczycieli i rozdawać im kwiaty
Następnie byłam na bardzo nudnym i głupim apelu. Na koniec zamiast pójść do domu, musiałam robić dekoracje na ślubowanie klas pierwszych gimnazjum, które mam w sobotę
zazulita - Czw 14 Paź, 2004 15:02
Temat postu:
Zapomiałam się jeszcze zapytać co to są otrzęsiny klas czwatrych??
Anonymous - Czw 14 Paź, 2004 15:22
Temat postu:
Otrzęsiny klas czwartych - święto obcodzone przez wszystkie czwarte klasy - które rywalizują o miano najperzej klasy 4 w roku szkolnym 2004/2005
Nikita - Czw 14 Paź, 2004 19:42
Temat postu:
A ja co mam napisać
?
Do szkółki idę dopiero w następny poniedziałek.
Zasypana jestem teraz nauką! Po czterech tygodniach nieobecności przez tą durną operację muszę tyle przepisywać...
Ehh..kiepski ten mój los...
Fajermonka - Czw 14 Paź, 2004 20:02
Temat postu:
Dziasiaj lekcji nie mieliśmi
To znaczy, nie mieliśmi lekcji jako lekcji... Klasa przygotowała sprawdzian i pisali go NAUCZYCIELE.... oceny? 1,1,1... po raz pierwszy to ja śmiałam się z Matematyczki
Potem był festiwal filmów anglojęzycznych... a potem rozdanie kwiatów... (dlaczego to zawsze spada na mnie?). Ogólnie, cool..
klacz - Czw 14 Paź, 2004 23:19
Temat postu:
Ja byłam na przedstawieniu dla maluchów ale w chórze(łał...śpiewaliśmy aż-Hymn Pańśtwowy:/...). Otrzęsiny jakieś tam- my w szkole mamy takie jakby zawody w których rywalizują wszystki klasy(tzn. osobno 3, osobno 4, osobno 5 i osobno 6
) ale to w maju czy kiedy tam;)
A na dzień nauczyciela(środa) była audycja przez szkolne radio...w sumie fajna:) tj- były 'prezentowane' stroje dla nauczycieli danego przedmiotu;) niezły był ubaw
a w czwartek oczywiście wolne:)
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group