Dzieci OnLine

Muzyka, Kultura, Media - POP POP POP POP POP ???????

Anonymous - Sro 13 Paź, 2004 17:42
Temat postu: POP POP POP POP POP ???????
POP-TO FAJNA MUZYKA SPOKOJNA A CZASEM GŁOŚNA......
a CO WY MYŚLICIE O POPIE! :!:
BamBI - Sro 13 Paź, 2004 17:46
Temat postu:
każdy ma swoje zdanie na ten temat. ja lubie niektóre piosenki są spoko Razz fajnie sie przy nich tańczy
altruista - Sro 13 Paź, 2004 18:36
Temat postu:
nie lubie, nie slucham, nie moge tego zniesc.
Malvina - Sro 13 Paź, 2004 18:40
Temat postu:
alturista napisał/a:
nie lubie, nie slucham, nie moge tego zniesc.

Ja tak samo
BamBi napisał/a:
sie przy nich tańczy

Ja nie lubię tanczyc przy popie... wole przy technie Wink
zazulita - Sro 13 Paź, 2004 20:39
Temat postu:
Ja bardzo lubię pop:))
Anonymous - Sro 13 Paź, 2004 21:43
Temat postu:
POP to głośna muzyka? Chyba jak se ją głośno puścisz...
Anonymous - Czw 14 Paź, 2004 07:21
Temat postu:
Fakt, czasem można posłuchać dla relaksu i oderwania się o tych "cięższych" dźwięków. Wink Osobiście nie przepadam, ale od czasu do czasu... Smile
mroweczka - Czw 14 Paź, 2004 12:50
Temat postu:
Ludzie różne gusta mają Smile
Nie cierpię pop'u...
Anonymous - Czw 14 Paź, 2004 13:14
Temat postu:
TAK KOCHAM KRISTINĘ AGILERĘ I BRITNEJ SPIRS I DŻDŻO! oŁ JeS, uWiELbIAm To!

Czasami, ale rzadko... bardzo rzadko Wink
Idda - Nie 17 Paź, 2004 16:01
Temat postu:
He,he...ja niektóre kawałki...a zresztąmusicie pamiętać,że jest też starszy pop:D:DNie tylko "Britka" i Xtina,jak niektórzy to na nią mówiąbiggrinbiggrin
MeGi111 - Nie 17 Paź, 2004 19:22
Temat postu:
Ja popu słucham tak od czasu do czasu... Za to koffam wolne piosenki i ballady Smile mmmm...
Anonymous - Nie 17 Paź, 2004 21:58
Temat postu:
Co do starych to lubię nawet Bonnie Tylor, wiem, wiem słucham metalu, ale ona ma takie dziwne te piosenki aż wciągają "I neeed a hero..."
panienka_wierzba - Pon 18 Paź, 2004 18:03
Temat postu:
tak tak Bonny Tylor tez lubie =) albo Eurythmicks (czy jak to sie tam pisalo -_-) wiecie, takie piosenki jak Who's That Girl czy Sweet Dreams albo Kylie Minogue (jej stare kawalki) np. z Nickem Cavem (Wild Rose) albo cholernder jasny tak babka =/ cale zycie chodzi obcieta tak na krótko (niezadko jak facet) niegdys miejscami spiewala w duecie =/ zapomnialam -_- taka blondyneczka, moze ktos bedzie pamietal jak sie nazywa, najbardziej o niej slychu bylo na poczatku lat 90 i w 80. no nie przypomne sobie Wink narazie =*
Anonymous - Pon 18 Paź, 2004 22:21
Temat postu:
Wild Rose jest śoiczne, uwielbiam tą piosenkę. Zawsze mnie tak wzrusza.A co nowszych gwiazd to co do X-Tiny to ma spoko piosenkę do Rybek z ferajny (ja zawsze mam słabośc do soundtracków) i zawsze mi się podobało to, ze ma taką siłę w głosie. I zapomniałam o No Dobult (czy jak to się pisze) podoba mi się kawałek "Don't speak"
Mała - Wto 19 Paź, 2004 07:17
Temat postu:
ogolnie to <zygi> ale zdarzaja sie wyjatki;)
Iśka - Sro 20 Paź, 2004 19:40
Temat postu:
Nie lubię tego caego popu, który twozy Britney Spears (nawet nie wiem jak to sie pisze Razz), ale są wyjątki. No w końcu nie ma reguły bez wyjątków Wink

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group