Dzieci OnLine

Na luzie... - Kuba Wojewódzki

Malvina - Pon 11 Paź, 2004 18:43
Temat postu: Kuba Wojewódzki
Myslę, że nie było jeszcze takiego tematu.
Wczoraj w szkole rozmawiałysmy z dziewczynami na temat Kuby Wojewodzkiego... wynikły z tego nawet kłutnie (co mnie bardzo zdziwiło).(Jakby ktoś nie wiedział Kuba Wojewodzki.. jest to taki człowiek który ma swoj własny program (na POLSACIE leci w niedzielę o 22:00 Smile ) no i on do swojego programu zaprasza sławnych ludzi.. itp. )
A więc moje pytanie brzmi : co myślicie na temat K.Wojewodzkiego ?
Moje zdanie : lubię go .. tego nie da sie ukryc Wink .. szanuję go naprawde.. ma duże poczucie humoru.. i bardzo lubię ogladac jego programy . Nie będe się wiecej rozpisywać bo zalezy mi tylko na waszym zdaniu a nie na mojej opini =P
A .. i jeszcze jedno .. jezeli myslicie ze ten temat powinien być w dziale media i cos tam (;p) to proszę go przenieść ... bo niewiedziałam gdzie go dac :]
Anonymous - Pon 11 Paź, 2004 18:47
Temat postu:
Czasem jest troche chamski w stosunku do ludzi, ale bardzo lubie go i jego program, szczegolnie po tym jak zjechal Mezo Smile Taa, jego program jest smieszny, szczegolnie zlewalam sie z niego przy Mezo i tym polityku (Borowskim, zdaje sie), co byl po Otylii Jedrzejczak Smile Enjoy.
Anonymous - Pon 11 Paź, 2004 19:22
Temat postu:
ja go lubie, zjeżdża wiele osób, ale nie pamiętam kgo, ale kogoś nie zjechał, bo dla tej osoby miał poszanowanie, nie pamiętam właśnie dla kogo, ale ja tą osobę też darzę sympatią. Wiecie, ze Wiśniewski nie przyjął zaproszenia do Kuby?
Pulkownik Nikt - Pon 11 Paź, 2004 20:19
Temat postu:
Ogladalem zaledwie dwa razy jego program. No i sadze ze koles przedklada forme nad tresc. Gada bzdury i uzywajac wyszukanych slow nadaje swojej wypowiedzi "inteligencji" ( przynajmniej to moge wywnioskowac z relacji kolezanek ktore go ubostwiaja a ze same maja niewiele oleju w glowie: jaki kram taki pan Razz) .
No ale nie bede ocenial kolesia po dwoch programach i gadaniu kolezanek ktore jak juz mowilem sa zdeczka glupie Smile.
Smieszny jest a przynajmniej byl w tych programach ktore ogladalem Smile. Wole obejzec sobie Najsztuba na TVN'ie o wiele lepszy i chociaz mowi cos ciekawego.
Anonymous - Pon 11 Paź, 2004 20:48
Temat postu:
Uwielbiam jego i ten program! Mr. Green
Wczoraj z Mandaryną... gadali o jej biuście Wink
Anonymous - Pon 11 Paź, 2004 20:50
Temat postu:
Ale Mandaryna, musze przyznac, nie taka glupia, dobrze Wojewode splawiala, zeby jej nie obrazal.
Anonymous - Pon 11 Paź, 2004 20:54
Temat postu:
No, ja też myślałam, że ona mniej inteligentna jest. A ta piosenka (francuska) nawet fajna była. (chociaż ona nie umie śpiewać) ;>
Anonymous - Wto 12 Paź, 2004 09:06
Temat postu:
Ja lubię Kubę. I to bardzo... :> Moje koleżanki też, ale za to mama - oj tu bywa ostro ;) Dawno nie widziałam jego programu bo nie mam czasu. No cóż, może wreszcie się uda?:D

Tak u Kuby można pokazać swoją inteligencje (broniąc się od zjeżdżania), ale także pokazać swój tępy rozum (np. Doda pokazywała swój biust - żenada :/).
Malvina - Wto 12 Paź, 2004 12:07
Temat postu:
elfkaNenar napisał/a:
Wiecie, ze Wiśniewski nie przyjął zaproszenia do Kuby?

Napewno bał się ze Kuba za bardzo na nim pojedzie =P
Jestem pod wrazeniem ! Myslalam ze nie przepadacie za bardzo za nim ;D
panienka_wierzba - Wto 12 Paź, 2004 16:17
Temat postu:
ja tam faceta lubie =) nawet zabawny, ale ok jezeli chce potrafi objechac czlowieka, ale potrafi tez innych szanowac, moze i gada czasami glupoty ktorych nawet sluchac sie nie da bo sa bez sensu =/ ale to sie chyba kazdemu zdarza (np. ja tak mam co chwile Wink) =)

O widze Pulkowniku ze nowy avek ^^ b. b. fajny =D[/b]
Nikita - Wto 12 Paź, 2004 16:38
Temat postu:
Malvina napisał/a:
elfkaNenar napisał/a:
Wiecie, ze Wiśniewski nie przyjął zaproszenia do Kuby?

Napewno bał się ze Kuba za bardzo na nim pojedzie =P

Nie wyobazam sobie programu Kubyu w którym gościem byłby Wiśniewski...heh...co za słowa by wtedy padały....
Podobno Wiśniewsi z tego co slyszalam nie przyjął zaproszenia do programu Wojewódzkiego , bo Kuba nie chcial występić w jego programie " Jestem jaki jestem "

Co do Wojewódzkiego....nie przepadam za nim ...
Ale czasem gdy coś palnie to można sie z tego nieźle pośmiać Smile
Piszecie ze Wojewodzki każdego w swoim programie " gasi " . Ale zdarzają się porgramy , gdzie wojwodzkiego " gaszą" Przykładem jest gdy u Kuby gościem była Otylia Jędrzejczak . Oglądałam wczoraj powtórkę....
Malvina - Wto 12 Paź, 2004 17:01
Temat postu:
Nina_006 napisał/a:
Podobno Wiśniewsi z tego co slyszalam nie przyjął zaproszenia do programu Wojewódzkiego , bo Kuba nie chcial występić w jego programie " Jestem jaki jestem "

A więc zemsta .. =D A moze to tylko plotki ...
Nina_006 napisał/a:
Piszecie ze Wojewodzki każdego w swoim programie " gasi " . Ale zdarzają się porgramy , gdzie wojwodzkiego " gaszą" Przykładem jest gdy u Kuby gościem była Otylia Jędrzejczak

Przeciez on z Otylią normalnie gadał Neutral I ona po nim wogule nie jechala :> =>>
Anonymous - Wto 12 Paź, 2004 19:32
Temat postu:
panienka_wierzba napisał/a:
O widze Pulkowniku ze nowy avek ^^ b. b. fajny =

Pułkownik zawsze ma fajne avatarki Smile

A co do tego, ze Kuba nie przyjął zaproszenia do JJJ to ja się nie dziwię, bo chyba wszyscy widzieli jak tam si ę Michał zachowuje, totlnie poniżej krytyki. Chyba chciał być jak Kuba, ale mu trochę bardzo nie wyszło.
Pulkownik Nikt - Wto 12 Paź, 2004 21:16
Temat postu:
sorry za spam... Smile
Cytat:

panienka_wierzba napisał:
O widze Pulkowniku ze nowy avek ^^ b. b. fajny =

Pułkownik zawsze ma fajne avatarki

Dziekuje dziekuje biggrin Moj nowy avatarek pochodzi z filmu Dogma. A mianowicie jest to "Jesus the buddy" o ile dobrze pamietam Razz. Kolezka Jezus Smile

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group