Dzieci OnLine

RPG Fantasy SF Horror - Warhammer FB :)

Anonymous - Pią 08 Paź, 2004 14:29
Temat postu: Warhammer FB :)
Mało ludzi gra w Warhammera Fantasy Battle ale może tu są jacyś?? Jeśli tak to napiszcie jaką gracie rasą od kiedy tym się interesujesz czy masz swoją makiete ile kasy na to wydałeś/łaś ile jeszcze zamierzasz wydać i ilemasz figurek, Ja zbieram Orków i Goblinów możecie je sami zobaczyć bo kilka zdjątek jest w mojej prywatnej galerii Smile
Anonymous - Pią 08 Paź, 2004 17:37
Temat postu:
Nie lubię bitewniaków.
Ograniczają wyobraźnię. Razz
Kiedyś zbierałam Warhammera FB, ale znudziło mi się jak pogubiłam większość figurek. Wink
Holy Knight - Czw 28 Kwi, 2005 02:38
Temat postu:
Ograniczaja wyobraźnie no nie wiem Confused

Ale szczerze ja to raczej 40k

PS grywam ( choc bardzo z rzadka ostani raz rok temu w RPG w swiecie 40k)
Devil - Wto 09 Sie, 2005 19:33
Temat postu:
Gram Bretkom mam jakieś 186 modeli makiete przez siebie robioną bardzo profesionalnie zajmuje sie tym jakieś 4 lata i wyłożyłem na to jakieś 6 tys. Jeżdże na kony i tym podobne żeczy.

Pozdro MASTER DEVIL
Papierowa Tęcza - Sro 10 Sie, 2005 20:55
Temat postu:
Ksoo - psy Brettońskie ;p chrzanić tą waszą jazdę - ja tam i tak uważam, że najlepszą jazdę mają moje kochane H. Elfiki Smile Dragon Prince + Silver Helms! to jest oddzial!
altruista - Sro 10 Sie, 2005 21:10
Temat postu:
40k > wfb, i to wszystko co mam do przekazania w tym temacie
Tremere - Sro 10 Sie, 2005 21:17
Temat postu:
Tavion napisał/a:
Nie lubię bitewniaków.
Ograniczają wyobraźnię. Razz
Kiedyś zbierałam Warhammera FB, ale znudziło mi się jak pogubiłam większość figurek. Wink

Też pogubiłam xD Oj, ile tego było ;_;
Devil - Czw 11 Sie, 2005 19:18
Temat postu:
Psy bretońskie tak ich nazwałeś moją ulubioną kawalerie która niesie śmierć wszystkiemu znajdującemu sie na jej drodze!! Twisted Evil

Pozdro MASTER DEVIL
Papierowa Tęcza - Nie 14 Sie, 2005 12:38
Temat postu:
Devil napisał/a:
Psy bretońskie tak ich nazwałeś moją ulubioną kawalerie która niesie śmierć wszystkiemu znajdującemu sie na jej drodze!! Twisted Evil

Pozdro MASTER DEVIL
chyba nie widziałeś Imrika - prawdziwego dragon prince'a na swym wspaniałym smoku - razem z ciężką konnicą Dragon Prince - zwyciężą wszystko [+ Eltharion + jacyś archerzy xD]

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group