Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - zakochałam sie ale ja sie mu chyba nie podobam

Anonymous - Czw 06 Mar, 2003 20:05
Temat postu: zakochałam sie ale ja sie mu chyba nie podobam
zakochałam sie w jednym chłopaku bardzo ale ja sie mu chyba nie podobam Sad jak go zdobyc pomużcie ja cierpięSad Crying or Very sad
Anonymous - Nie 16 Mar, 2003 13:06
Temat postu:
Ja też mam taki problem ale odwrotnie do sytuacji koleżanki ...
Kiedyś (na początku roku szkolnego)koleżanka była mną zachwycona a teraz doszedł do nas kolega i on bardziej jej imponuje i woli jego co zrobić ?? teraz ?? Question
Szalona - Nie 16 Mar, 2003 21:07
Temat postu:
Moja kolezanka ma gorszy problem zakochała sie. Kolega w którym się zakochała własnie wyjechał do warszawy i przyjedzie za 3 miesiace a moaj kolezanka jak sie z nim zegnala nie zgodizla sie na pocalunek pozniej tak zalowala a nie wiedaomo czy sien jescze zobacz
Anonymous - Nie 06 Kwi, 2003 08:08
Temat postu:
Mam prawie ten sam problem. Sama też niewiem co zrobić. Ale myśle że powinnaś porozmawiać z nim w cztery oczy. Wink I wtedy dowiesz się czy mu się podobasz. A jesli wstydzisz się do niego podejść i go zapytać to wyślij mu liścik. Więcej Ci poroadzić nieumiem. według mnie to dwa najłatwiejsz sposoby Wink
Gwiazdka - Czw 10 Kwi, 2003 14:35
Temat postu: NIe martw się!
Siema!! Wiesz ja mam podobny problem, chodzę do i gim. i podoba mi się chłopak o rok odemnie starszy JEST CUDOWNY biggrin ale niestety nie umię do niego zagadać Sad , ale niedługo dyskoteka to najlepsza okazja na poderwanie swojej sympatii. Musisz się postarać, np.wpadnij przypadkiem na niego (przecież to dyskoteka) może właśnie w takiej sytuacji wpadniesz mu w oko i na jakiejś wolnej poprosi cię abyś z nim zatańczyła biggrin
SŁONECZKO - Czw 10 Kwi, 2003 17:18
Temat postu: h,mhmmh
jezeli ci zalezy na tym chlopaku powiedz mu o tym! :wink:
Gwiazdka - Pią 11 Kwi, 2003 19:18
Temat postu: Hejka!!
Ja do Słoneczka,. Przecież sama wiesz że to nie takie latwe podejść do chłopaka i od tak sobie powiedzieć: Podobasz mi sie. Dziewczyna która by tak zrobiła musiałaby być naprawdę pewna siebie i odważna.Najlepiej jeśli czymś mu zaimponujesz, lub zrobisz coś co dałoby mu do myślena. Możesz mu to też w jakiś sposób okazywać, na każdym kroku np. słodko się do niego uśmiechać, mi tez podoba się pewien chłopak i nie biegnę do nigo z tą wiadomością . Należy posępować powoli i ostrożnie. A wtedy wszystko powinno być OK. biggrin
SŁONECZKO - Sob 12 Kwi, 2003 18:52
Temat postu: HMM
ALE JESLI JUZ SIE DAWALO SYGNALY......KLAUDIA JA POWIEDZIALAM TU WIESZ KOMU NIC Z TEGO NIE WYSZLO ALE...ZWIERZALAM SIE MU A ON MI .....I TAK DALEJ...MOZNA POWIEDZIEC ZE TO BYLA PRZYJAZN??? JA SADZE ZE TAK BO BYLE KOMU SIE NIE ZWIERZAM

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group