| cinek napisał/a: | 
| Odpowiedzią na pewno nie sa diety, odpowiednie stroje, mocne miesnie  Jezeli ktos by wiedzial prosze o odpowiedź | 
 ) to dopiszę
) to dopiszę 
      taty sie spytałam(raz był mistrzem świata nie śmiac się(w podnoszeniu ciężarów nie w fizyce
 taty sie spytałam(raz był mistrzem świata nie śmiac się(w podnoszeniu ciężarów nie w fizyce  )
 )  ) i on powiedział,że ciężarowcy potrafą wykorzystać sowje ciało jak dźwignię np. mają prosty kręgosłup,proste ręće...
 ) i on powiedział,że ciężarowcy potrafą wykorzystać sowje ciało jak dźwignię np. mają prosty kręgosłup,proste ręće...

) i byc moze tak samo jest z siłaczami-na poczatku zaczynaja od małych ciężarów, ćwiczą mięśnie i z czasem robia sie z nich takie wielgachne byki co podnosza po 5 kobiet naraz albo i wiecej
 ) i byc moze tak samo jest z siłaczami-na poczatku zaczynaja od małych ciężarów, ćwiczą mięśnie i z czasem robia sie z nich takie wielgachne byki co podnosza po 5 kobiet naraz albo i wiecej  Ale pewna nie jestem czy to o to chodzi
 Ale pewna nie jestem czy to o to chodzi  Na pewno samo z siebei tak nie jest, na to trzeba zapracowac i to ciezko
 Na pewno samo z siebei tak nie jest, na to trzeba zapracowac i to ciezko