Dzieci OnLine

Na luzie... - olKa odchodzi...

Nivindia* - Nie 26 Wrz, 2004 18:20
Temat postu: olKa odchodzi...
OTO w tamtym tygodniu się dowiedziałam o tym forum i o tym ,że olKa chce odejść
powiedziała że odchodzi dlatego ,że popełniła pewien błąd to jest nasza tajemnica (jesteśmy przyjaciółkami) powiedziałam już o tym wszystkim degowi i o tym żeby ją wyrejestrował ją bo sama nie ma odwagi,a teraz zostało mi tylko powiedzieć to wam i zająć jej miejsce. Sad Sad Sad
Anonymous - Nie 26 Wrz, 2004 18:30
Temat postu:
A dlaczego mamy ci wierzyć?
Malvina - Nie 26 Wrz, 2004 18:41
Temat postu:
Ja jakos jej nie wierze ...
http://dziecionline.pl/forum/viewtopic.php?t=3408
Wnioskuję z jej komentarza ( z tej strony ) ze .. hm .. uwzieła sie na niej Razz
ToJa - Nie 26 Wrz, 2004 18:51
Temat postu:
Właśnie... Czemu mamy Ci wierzyć skoro posty olKi i Twoje mają ten sam IP? Czyżby jako przyjaciółka pisałaś z jej kompa? OK w to można uwierzyć. W końcu nie zawsze będziesz pisać z jej kompa i okaże się czy jesteś inną osobą Razz
A poza tym nie rozumiem takich machlojek. Przecież bez problemu można zrezygnować z dotychczasowego konta i założyć nowe - bez takiego kombinowania. Można poprosić o zmianę nazwy użytkownika, stare konto skasować z postami, albo bez postów. Po co takie zamieszanie?
misia*** - Sob 09 Paź, 2004 08:33
Temat postu:
Przepraszam ale to ja jestem nivindia tylko mam dwa konta
Malvina - Sob 09 Paź, 2004 10:08
Temat postu:
misia*** napisał/a:
Przepraszam ale to ja jestem nivindia tylko mam dwa konta

To nie było do Ciebie ...
Anonymous - Sob 09 Paź, 2004 11:24
Temat postu:
Sprawdźcie IP. Misi, jak dla mnie to jest zdrowo chore i powinno być lepiej wytłumaczone, a po za tym choć jestem od dawna to OlKę słabo kojarzę,a po za tym jak można kogoś na forum zastąpić? Ludzie są niezastąpieni.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group