Dzieci OnLine

Z życia szkoły... - zęby

sami10 - Nie 26 Wrz, 2004 18:13
Temat postu: zęby
Cześć! Mam problem.Na języku polskim odwkóciłam się do kolegi żebyn porzyczyć ołówek a on walnął mnię pięścią w zęby . Ząb trzeba było odbudowywać . Boli mnię kiedy zmienia się pogoda , nie mogę jeść niz twardego...Zgadnijcie co za to dostał...NIC!!!a według was co mu się należy (chcę jeszcze powiedzieć że powiedziałam o tym pani)
Malvina - Nie 26 Wrz, 2004 18:31
Temat postu:
Jesli zrobił to celowo to powinien według mnie dostać uwage .
Jak przez przypadek .. to wystarczą przeprosiny.
Idz do dentysty Wink
mroweczka - Nie 26 Wrz, 2004 19:26
Temat postu:
Nawet nie uwagę. Jeśli to coś poważnego powinni wezwać nawet rodziców do szkoły moim zdaniem. Ej no co to jest, dziewczyna nic nie zrobiła,odwraca się po ołówek i dostaje w zęby od CHŁOPAKA? Rolling Eyes
Juwenta - Pon 27 Wrz, 2004 10:00
Temat postu:
Jasne ze trzeba o tym powiadomic rodziców i nawet żądać odszkodowania bo w koncu masz problemy teraz z zębem Neutral
Malvina - Pon 27 Wrz, 2004 12:28
Temat postu:
Najlepiej by było jakby rodzic Sami do szkoły przyszedł i tego chłopaka . Powinien płacic tyle ile wynioslo u dentysty.... Napewno ten chlopak chciał sie popisac jaką on ma silną reke Rolling Eyes
sami10 - Pon 27 Wrz, 2004 15:55
Temat postu:
On zrobił to celowo a na dodatek pani dentystka powiedziała że ten ząb może mi kiedyś obumrzeć
sami10 - Pon 27 Wrz, 2004 15:56
Temat postu:
On zrobił to celowo a na dodatek pani dentystka powiedziała że ten ząb może mi kiedyś obumrzeć
BamBI - Pon 27 Wrz, 2004 17:17
Temat postu:
to jedynka????? no ten zab??????
ale on sie zachowal ja bym sie do niego nie odzywala
sami10 - Pon 27 Wrz, 2004 19:31
Temat postu:
moja mama była dziś na zebraniu i rozmawiała z tą mamą tego chłopaka i ona o niczym nie wie jest zupełnie "zielona"
Malvina - Pon 27 Wrz, 2004 20:39
Temat postu:
Niech Twoja mama wyznaczy odszkodowanie ( tyle ile zaplaciła dentystce) i powiedz temu chłopakowi ile ma zapłacic... Pani Mądra Wink
aska - Wto 28 Wrz, 2004 14:11
Temat postu:
Odszkodowanie !! to najlepiej pasujące tu słowo !!! albo naśli na niego kilku kumpli i niech sam zobaczy jak to jest Twisted Evil
Malvina - Wto 28 Wrz, 2004 16:09
Temat postu:
aska napisał/a:
albo naśli na niego kilku kumpli i niech sam zobaczy jak to jest Twisted Evil

Ten pomysł jest nieodpowiedni (głupi ):]
BamBI - Wto 28 Wrz, 2004 18:20
Temat postu:
albo wiesz co ty też wywal mu zęba Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy niech zobaczy
aska - Wto 28 Wrz, 2004 19:11
Temat postu:
czemu zaraz głupi ?? on mógł ! a ona nie może !!! ???
mroweczka - Wto 28 Wrz, 2004 20:08
Temat postu:
Jeny nie mówcie jej tak bo jeszcze posłucha...
Malvina - Wto 28 Wrz, 2004 21:15
Temat postu:
aska napisał/a:

Aska ... najgorsze rozwiazanie to jest przemoc .. a pozatym ... ten chlopak napewno był toche silny ! moze by se z nim nie dała rady ;/
panienka_wierzba - Sro 29 Wrz, 2004 15:32
Temat postu:
aska napisał/a:

wiesz to jest najgorsze myslenie ejskie jest możliwe! ktoś zabił Ci matkę (taki przykład) więc Ty też możesz zabic mu matkę, bo "on mógł to czemu Ty nie możesz" =/ więc następnym razem zastanów się zanim coś napiszesz bo jeszcze ktoś może posłuchać takiej hm.. nie obrażając nikogo "głupiej" rady
sami10 - Pon 25 Paź, 2004 17:12
Temat postu:
BamBI napisał/a:
albo wiesz co ty też wywal mu zęba Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy niech zobaczy
nie chcę się zniżać do jego hiperniskiego poziomu
Anonymous - Wto 26 Paź, 2004 10:08
Temat postu:
sami10 napisał/a:
BamBI napisał/a:
nie chcę się zniżać do jego hiperniskiego poziomu

No no, dobrze myślisz Wink Punkt za to ;]

Oddać komuś. W sumie można, ale po co się zniżać do jego poziomu? Wystarczy mieć swoją klasę i zrobić coś innego, lepszego Wink

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group