Mała napisał/a: |
No I? to jest glupie! Glupie jest takie nabijanie postow!!!! wrr..
co o mnie sadzicie.., glupie pytanie, nawet ja bym sie niepytala , chocia zjestem tu ponad dwa lata, jak mozemy sadzic cos o kims z kim nigdy sie niewidzielismy? glupota, chcesz zebysmy ci pisali jestes cudwona? chcesz sobie poprawic samoocene tak? nie w taki sposob. mowie ci ps. tymi ![]() |
Malvina napisał/a: |
po co tak ostro odpowiadac jak Mala ? |
Malvina napisał/a: |
Eh... ale jedziecie po niej . Moze ona nie nabija postow ? Ze to tak poprostu wychodzi . KAzdy popełnia błedy i na nich się uczy . Nie dolujcie jej tak . Poprostu chciała wiedziec co o niej myslimy ale ją znamy ... to po co tak ostro odpowiadac jak Mala ? Proponuję zakonczyc temat , a kici dalszego bycia na forum ![]() |
Cytat: |
Kod: |
Weronika napisał/a: | ||||||
Malvina - przecież nabija posty jak mało kto ....... Mróweczka - ja bym została i mam pomysł Jeśli ToJa bedzie miała czas niech zrobi takie pod advatarkiem pomógł . I jeśli osoba cały czas pomaga to będzie
a jeśli pomaga ileś tam razy (wystarczy zliczać te nowsze posty) to będzie
i będzie wiadomo kto pomaga, kto nabija posty a kto czasem pomaga czasem ponabinja troszeczkę czyli tak jak ja ![]() |
Weronika napisał/a: | ||||||
Malvina - przecież nabija posty jak mało kto ....... Mróweczka - ja bym została i mam pomysł Jeśli ToJa bedzie miała czas niech zrobi takie pod advatarkiem pomógł . I jeśli osoba cały czas pomaga to będzie
a jeśli pomaga ileś tam razy (wystarczy zliczać te nowsze posty) to będzie
i będzie wiadomo kto pomaga, kto nabija posty a kto czasem pomaga czasem ponabinja troszeczkę czyli tak jak ja ![]() |
Anonymous napisał/a: |
Silnik forum phpBB nie przewiduje takiej opcji.
Czyli, takiego czegoś nie da się zrobić. |
Tavion napisał/a: |
Mróweczka, to pisałam ja. Mam swoje forum i wiem, co można zrobić na takim phpBB.
I też modyfikowane przez przema. NIE- Da - Się - -'' |
Dexter napisał/a: |
Do zwykłego phpbb jest taki mod
http://phpbb.pl/download.php?d=215 A do wersji Przema jest w przygotowaniu. Ma być dodany do następnej poprawki |
Tavion napisał/a: | ||
Dexter, tu chodzi o coś takiego jak licznik pomocnych postów. A tego nie ma, prawda? ![]() |