Dzieci OnLine

O Forum - Bardzo dziękuję tym któży odpowiedzą

Nadia25 - Sob 25 Wrz, 2004 09:51
Temat postu: Bardzo dziękuję tym któży odpowiedzą
Kwiat Dzieńdobry witam wszystkich dzisiaj zostałam debiutantem na forum bardzo si,ę z tego cieszę i mam pytanie co o mnie sądzicie proszę o szczere odpowiedzi !!! Kwiat
Malvina - Sob 25 Wrz, 2004 09:57
Temat postu:
Nie mam o Tobie zdania .
Nadia25 - Sob 25 Wrz, 2004 12:29
Temat postu:
Kwiat sorka teraz jestem juniorem Kwiat
Mała - Sob 25 Wrz, 2004 15:53
Temat postu:
No I? to jest glupie! Glupie jest takie nabijanie postow!!!! wrr..
co o mnie sadzicie.., glupie pytanie, nawet ja bym sie niepytala , chocia zjestem tu ponad dwa lata, jak mozemy sadzic cos o kims z kim nigdy sie niewidzielismy? glupota, chcesz zebysmy ci pisali jestes cudwona? chcesz sobie poprawic samoocene tak? nie w taki sposob. mowie ci

ps. tymi Kwiat kwiatkami sie niepodlizuj:P
Anonymous - Sob 25 Wrz, 2004 15:59
Temat postu:
Mała napisał/a:
No I? to jest glupie! Glupie jest takie nabijanie postow!!!! wrr..
co o mnie sadzicie.., glupie pytanie, nawet ja bym sie niepytala , chocia zjestem tu ponad dwa lata, jak mozemy sadzic cos o kims z kim nigdy sie niewidzielismy? glupota, chcesz zebysmy ci pisali jestes cudwona? chcesz sobie poprawic samoocene tak? nie w taki sposob. mowie ci

ps. tymi Kwiat kwiatkami sie niepodlizuj:P

Mała masz całkowitą rację.

Co o mnie sądzicie?:
ODPOWIEDZ:

Dla takichjak ty nie mam zdania. Dla tych którzy nabijają posty dla gwiazdek.
Gwiazdka to coś co pokazuje ile postów napisałaś. A tak naprawdę mogę mieć ani 1 gwiazdki ale mieć ją w sercu. Gwiazdki się nie liczą. Liczy się pomoc, zrozumienie niesione na Forum. Mam nadzieję że to kiedyś zrozumiesz.
Malvina - Sob 25 Wrz, 2004 17:42
Temat postu:
Eh... ale jedziecie po niej . Moze ona nie nabija postow ? Ze to tak poprostu wychodzi . KAzdy popełnia błedy i na nich się uczy . Nie dolujcie jej tak . Poprostu chciała wiedziec co o niej myslimy ale ją znamy ... to po co tak ostro odpowiadac jak Mala ? Proponuję zakonczyc temat , a kici dalszego bycia na forum Wink
MeGi111 - Sob 25 Wrz, 2004 17:50
Temat postu:
nie no... to już jest denerwujące... na jaki post nie wejdę rozmowa sprowadza się do jednego tematu... do Kici. Odpowiada na stare tematy i ile razy coś napisze wychodzi tekst: "chcecie żebym sobie poszła?? nie lubicie mnie??"
skąd mamy wiedziec czy cię lubimy, skoro cię nie znamy!!!!!! Ale radzę Ci żebyś odpowiadała na temat i nie odpisywała na tematy sprzed miesiąca! i nie zanudzaj tekstami typu: "lubicie mnie?" bo wszyscy się do ciebie zrażą...
Mała - Sob 25 Wrz, 2004 20:27
Temat postu:
Malvina napisał/a:
po co tak ostro odpowiadac jak Mala ?

wiesz, czasem trzeba powiedziec cos ostrzej, aby osoba sie przymknela, ze atk nieladnie powiem. to jest tylko pisanie dla litosci i dla poprawy swojej samooceny. czy jesli bys uslyszala od mnostwa osob: oh nieodchodz kochamy cie, lubimy sie jestes taka wpasniala i piekna, i jesli to by bylo w pewien sposob wymuszone przez osobe o ktorej mowa, to czy to niejest chec poprawy sobie samooceny? jest.. no niestety. tak samo czy ma zostac, che zeby sie nad nia litowac. czasem trza byc ostrzejszym!
mroweczka - Nie 26 Wrz, 2004 17:57
Temat postu:
A ja zgadzam się z Małą. Jakie mam o Tobie zdanie? Po prostu nabijaczka postów i tyle! Rolling Eyes masz taką radochę że masz tego Juniora? Rolling Eyes Moim zdaniem na forum w ogóle nie powinno być naliczanych postów przynajmniej wtedy by się okazało,kto chce naprawdę być na forum a kto tylko dla rangi Rolling Eyes
Anonymous - Nie 26 Wrz, 2004 18:05
Temat postu:
Podpisuję się pod mróweczką.
A co do ciebie kiciu, to na dobrą opinię musisz sobie zasłużyć. Temty typu 'Co o mnie myślisz', 'Czy chcesz żebym odeszła' są moim zdaniem B-E-Z S-E-N-S-U.
Anonymous - Pon 27 Wrz, 2004 14:38
Temat postu:
Malvina napisał/a:
Eh... ale jedziecie po niej . Moze ona nie nabija postow ? Ze to tak poprostu wychodzi . KAzdy popełnia błedy i na nich się uczy . Nie dolujcie jej tak . Poprostu chciała wiedziec co o niej myslimy ale ją znamy ... to po co tak ostro odpowiadac jak Mala ? Proponuję zakonczyc temat , a kici dalszego bycia na forum Wink

Malvina - przecież nabija posty jak mało kto .......
Mróweczka - ja bym została i mam pomysł
Jeśli ToJa bedzie miała czas niech zrobi takie pod advatarkiem pomógł .
I jeśli osoba cały czas pomaga to będzie
Cytat:

a jeśli pomaga ileś tam razy (wystarczy zliczać te nowsze posty) to będzie
Kod:

i będzie wiadomo kto pomaga, kto nabija posty a kto czasem pomaga czasem ponabinja troszeczkę czyli tak jak ja Smile
Anonymous - Pon 27 Wrz, 2004 18:23
Temat postu:
Silnik forum phpBB nie przewiduje takiej opcji.
Czyli, takiego czegoś nie da się zrobić.
Malvina - Pon 27 Wrz, 2004 20:33
Temat postu:
Weronika napisał/a:
Malvina napisał/a:

Cytat:

Kod:

i będzie wiadomo kto pomaga, kto nabija posty a kto czasem pomaga czasem ponabinja troszeczkę czyli tak jak ja Smile

Uwazasz ze nabija posty tym ze odpowiada na stare tematy ? Moze malo razy jest na forum wchodzi na nieprzeczytane posty i odpowiada... nom troche dziwne ale taką opcje trzeba wziasc pod uwagę .
Co do tego pomagania ... Ty chyba niewiesz ile to by było pracy... Wątpie czy ToJi chcialoby się śledzic wszystkich posty i sprawdzac czy moze pomógł czy nie .
Anonymous - Pon 27 Wrz, 2004 21:06
Temat postu:
Napisałam wyżej przed Malviną.
Tego nie da się zrobić. Nie-da. Wink
Dexter - Pon 27 Wrz, 2004 22:12
Temat postu:
Weronika napisał/a:
Malvina napisał/a:

Cytat:

Kod:

Anonymous napisał/a:
Silnik forum phpBB nie przewiduje takiej opcji.
Czyli, takiego czegoś nie da się zrobić.

Nie gadaj że się nie da na phpbb.pl mają coś takiego zrobione co najwyżej może być jakiś problem bo to wersja Przema.
mroweczka - Wto 28 Wrz, 2004 17:25
Temat postu:
Tavion ale nie tylko o to chodzi. Odnawia stare posty. OK-zdarza się. Zwracamy jej uwagę. Widocznie nie dociera. Ale odnawianie postów tekstami typu "Zgadzam się","Masz rację Weronika"? Rolling Eyes Weronika, nie zgodzę się z Twoim pomysłem ale z innego powodu. Może ludzie przestaliby pisać dla rang,ale wtedy liczyłoby się tylko to "Pomógł".

Sorry Tavion Wink
Anonymous - Wto 28 Wrz, 2004 20:41
Temat postu:
Mróweczka, to pisałam ja. Mam swoje forum i wiem, co można zrobić na takim phpBB.
I też modyfikowane przez przema.
NIE- Da - Się - -''
Dexter - Wto 28 Wrz, 2004 21:17
Temat postu:
Tavion napisał/a:
Mróweczka, to pisałam ja. Mam swoje forum i wiem, co można zrobić na takim phpBB.
I też modyfikowane przez przema.
NIE- Da - Się - -''

Do zwykłego phpbb jest taki mod
http://phpbb.pl/download.php?d=215
A do wersji Przema jest w przygotowaniu.
Ma być dodany do następnej poprawki
Anadriel - Sob 30 Paź, 2004 20:11
Temat postu:
Zgadzam się w zupełności z Małą. Głupie jest ocenianie ludzi jeśli się ich nie zna... wkurzające...
Anonymous - Nie 31 Paź, 2004 16:56
Temat postu:
Dexter napisał/a:

Dexter, tu chodzi o coś takiego jak licznik pomocnych postów. A tego nie ma, prawda? Wink
Dexter - Nie 31 Paź, 2004 17:26
Temat postu:
Tavion napisał/a:
Dexter napisał/a:

Dexter, tu chodzi o coś takiego jak licznik pomocnych postów. A tego nie ma, prawda? Wink

Po instalacji tego moda pod avatarem jest napis np. "Pomógł: 5" ale chyba można dostawać pomógł tylko od autora tematu i pod warunkiem że nam ktoś na ten temat odpowiedział.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group