Dzieci OnLine

Na luzie... - Bedzie mi Was braowac!

Nikita - Pią 17 Wrz, 2004 18:48
Temat postu: Bedzie mi Was braowac!
Cześć!
Chcialam tylko Was poinformowac , że nie będzie mnie na forum miesiąc. Bardzo lubię to forum , a najbardziej to ich uzytkowników , takze bedzie mi was brakowac.
Wyjeżdzam do Berlina na 2 operacje w tym roku...Mam nadzieje ze sie uda . Trzymajcie kciuki! Pliss...
Ja się chyba załamię..... miesiąc bez domu bez szkoly...
Anonymous - Pią 17 Wrz, 2004 20:23
Temat postu:
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Będę na pewno trzymać za ciebie kciuki i Cię wspierać duchowo. Jak Ci będzie ciężko pomyśl, że jest gdzieś w Polsce taka Paulina, która Cię wspiera duchowo i czeka na twój powrót
Powodzenia Kwiat
Anonymous - Pią 17 Wrz, 2004 21:50
Temat postu:
Nina, ja także trzymam kciuki. Uda się, uda!
Wrócisz i będzie tylko lepiej ;*
Nie martw się, wypoczywaj.
Powodzenia <trzymam kciuki> Thum
Kwiat Kwiat Kwiat
Malvina - Sob 18 Wrz, 2004 12:55
Temat postu:
Pamiętaj że wszyscy na ciebie czekają Wink
panienka_wierzba - Wto 21 Wrz, 2004 15:10
Temat postu:
(przepraszam że tak późno ale od czwartku nie iałam dostępu do komputera)
Tak! wszyscy na Ciebie czekamy, pomyśl że jeżeli się uda będziesz już zdrowa (a na pewno dużo zdrowsza) niż jesteś teraz, wszyscy trzymamy mocno kciuki i mamy nadzieje że wszystko będzie w porządku Exclamation
Iśka - Wto 21 Wrz, 2004 15:32
Temat postu:
Czekamy i trzymamy kciuki !
Uda się napewno ! Kwiat
Nadia25 - Czw 23 Wrz, 2004 16:33
Temat postu:
Kwiat Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Kwiat Nina wracaj do nas szybko aaaa... będdzie mi ciebie brakowalo Kwiat
klacz - Czw 23 Wrz, 2004 17:10
Temat postu:
Mam nadzieję, że Nina trzyma się dobrze.

kicia1994 napisał/a:
Kwiat Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Kwiat Nina wracaj do nas szybko aaaa... będdzie mi ciebie brakowalo Kwiat

Czemu mówisz "będzie mi ciebie brakowało"..to brzmi ta, jak by nie miała do nas wrócić Confused
Naomi - Czw 23 Wrz, 2004 19:27
Temat postu:
Nie myśl o tym...
Będzie dobrze Wink
Anonymous - Pią 24 Wrz, 2004 16:27
Temat postu:
kicia1994 napisał/a:

Kiciu1994- nie przesadzasz?!?!?! - w każdym twoim poście jakieś 10, 5 buziek. To nie forum Buziakowo tylko o Problemach
Nikita - Nie 10 Paź, 2004 17:31
Temat postu:
Dzięki Wam za słowa otuchy Smile Wink Smile Razz
Już wróciłam ! Jestem 10 dni po operacji i świetnie się czuję!
panienka_wierzba - Nie 10 Paź, 2004 18:22
Temat postu:
operacja pomogla? jak bylo w berlinie? bardzo dobrze ze juz wrócilas =)
Anonymous - Pon 11 Paź, 2004 17:13
Temat postu:
Nina_006 napisał/a:
Dzięki Wam za słowa otuchy Smile Wink Smile Razz
Już wróciłam ! Jestem 10 dni po operacji i świetnie się czuję!

To dobrze, że się świetnie czujesz, to wspaniałą wiadomość. Kwiat <hahaha bawię się w Kicię, ale to dla ciebie>
Malvina - Pon 11 Paź, 2004 18:26
Temat postu:
A czego to była operacja ?Smile

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group