Dzieci OnLine
PRZYJA¬Ń MIŁO¦Ć - Pokarana przez los
Anonymous - Sro 15 Wrz, 2004 12:15
Temat postu: Pokarana przez los
Drodzy DzieciOnilnie!
Moja pewna najlepsza koleżanka stała się jaka¶ dziwna i niebezpieczna dla otoczenia! Gryzie - nieumytymi zębami , próbuje odgryzać palce , liże , zabiera ¶niadania , i je kartki ... Potworny Vampir ! Jest jaka¶ nie wiem jak to powiedzieć , ale bardzo agresywna...Co mam robić , dzisiaj pobiła nasz± koleżanke z klasy i zaczeła biegać za nami z gum± do żucia i nas obcierać...Grzebać w plecakach maluchów zabierać im ¶niadanie i pięni±dze! a jej tego nie brak...My¶lałam , że to s± żarty i chyba ona też tak uważała ale teraz jest przeistoczona w jak±s postać UFO ! Proszę o pomoc...Apeluje
PS...nie bierzcie to za żart...:( CO ROBIĆ
Pokarana przez los panna X
Anonymous - Sro 15 Wrz, 2004 15:31
Temat postu:
aCH DZIEKUJE ZA POMOC :(
klacz - Sro 15 Wrz, 2004 15:37
Temat postu:
Hmmm...a może spróbuj z ni± porozmawiać? U¶wiadomić jej...że tak być nie może. Ona chodzi z Tob± do szkoły ale czy... nauczyciele tego niewidz±?! Jeżeli nie będzie chciała rozmawiać z Tob±, to może zrobi to z nauczycielami? Ale jednak radziła bym najpierw samemu spróbować...
pozdrawiam
Anonymous - Sro 15 Wrz, 2004 15:46
Temat postu:
Ja w szkole mam jedn± tak± jedn± nie teges i ona też tak robi i zawsze lata za mn± i kolegami z mojej klasy a jak nas złapie z zaskoczenia to ci±gnie za koszulkę albo za włosy my wtedy idziemy do pana ze ¶wietlicy i on już się j± zajmnie ale tylko na jaki¶ czas
Malvina - Sro 15 Wrz, 2004 19:43
Temat postu:
Jakas dziwna ta dziewczyna
. Nie jestem pewna .. ale zdaje mi się ze to zart ... Powiedz to na wychowawczej ... niech reszta kl asy Cię poprze ... i mam nadzieje ze wychowawca zajmie się jakos ni± ...
mroweczka - Nie 19 Wrz, 2004 20:58
Temat postu:
No pewnie,ze to żarty. Naszej kochanej Pu¶Qi.
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group