Agnieszka napisał/a: |
...kurcze az mi ciarki przeszły po pkecach. NAprawde wspolczuje tym ofiarom... chociaz teraz to wiecie ,... co moge .. eh tylko jestm ciekawa cpo co mu byly te jelita, nerki itd. |
Crakken napisał/a: |
Łohou! Lubie takie krwawe mięsne kawałki. Kapujecie? Mięsne hehehe... A tak na serio... Chciałbym zobaczyć zdjęcia z tych morderstw. Wiem że rozpowiadam herezje i naśmiewam się z czyjejś śmierci ale naprawdę tak myślę. To było dawno. I nie powróci. Ale czy w takim razie mżna sie z tego naśmiewać? Myślę że tak... |
elfkaNenar napisał/a: |
W Katowicach też taki grasował i miał na nazwisko Staniak, mam troche podobne, ale nie identyczne i się ze mnie nabijają czasem no, ale dobra... a Ty Cracek nam tu tak nie "rzucaj mięchem" |
Cytat: |
To wraca wielokrotnie i bardzo czesto od czasu rozpruwacza w europie i ameryce grasowało 11748 morderców psychopatów z czego ponad połowa cehowała się o wiele wiekszym okrucieństewem. 91,3 % z nich to byli mezczyźnie z czego ponad 85% baili w średnim wieku posiadający nieposzlakowaną opinie , 69% z nich wyższe wyksztalcenie a 65% dom i rodzinę. 90 ogułu cechowało się też inteligencja powyżej 138 IQ według skali instytu Smithsonian. nigdy nie złapano ponad 37% z nich a zatem wielu ciagle żyje i ma się dobrze moga być nawet waszymi sąsiadami . |
macice kochana, macice, cała kolekcja macic |
ja wczoraj na discovery obejrzalam program w ktorym pan z jakiegos tam uniwersytetu podal (pan byl od kryminologi) ze rocznie w stanach dochodzi do 20.000 morderstw z czego niecale 400 to ofairy psychopatycznych mordercow..wiec statystycznie zle nie jest....
|
Z niemal chirurgiczną precyzją ofiary były traktowane JEDNYM pchnięciem ostrego jak skalpel, obusiecznego, długiego i prawdopodobnie lekko zagietego na kształt sierpa ostrza |