Dzieci OnLine

SONDY ANKIETY - Wychowawca/wychowawczyni.

mroweczka - Sob 11 Wrz, 2004 15:04
Temat postu: Wychowawca/wychowawczyni.
Czego uczy Twój wychowawca/wychowawczyni? Ja mam wychowawczynię i uczy biologi. W 4 klasie miałam wychowawcę(informatyka,technika) a w 5,6 wychowaczynię też(j.niemiecki). Jak jest u Was? Mr. Green
Malvina - Sob 11 Wrz, 2004 15:12
Temat postu:
Moja uczy w-f'u ... I naszczęscie uczy mnie Wink .
Anonymous - Sob 11 Wrz, 2004 15:32
Temat postu:
Moja uczy chemii ;] I całe szczęście, bo jest całkiem fajna Wink
Anonymous - Sob 11 Wrz, 2004 21:00
Temat postu:
Moja uczy fizyki i jest strasznie drętwa.
panienka_wierzba - Sob 11 Wrz, 2004 21:58
Temat postu:
Moja wychowawczyni uczy j.angielskiego (ponieważ jestem w klasie z poszeżonym owym)
Anonymous - Sob 11 Wrz, 2004 22:08
Temat postu:
panienka_wierzba napisał/a:
Moja wychowawczyni uczy j.angielskiego (ponieważ jestem w klasie z poszeżonym owym)

Ja mam poszerzoną metematyke i informatykę, choć do matmy nadają się 3,4 osoby z klasy
Anonymous - Sob 11 Wrz, 2004 22:28
Temat postu:
Moja uczy hiszpańskiego i jest bardzo fajna Wink
Anonymous - Nie 12 Wrz, 2004 06:06
Temat postu:
A moja uczy matematyki i również jest bardzo fajna, choć uchodzi za postrach szkoły. Wink
Naomi - Nie 12 Wrz, 2004 10:15
Temat postu:
A moja uczy j.polskiego. Nawet ją lubie biggrin
Nikita - Nie 12 Wrz, 2004 19:16
Temat postu:
Moja wychowawczyni tak jak wychowawczyni Mróweczki uczy biologi. Jest bardzo fajna Wink Lecz gdy mamy np. 2 biologie naraz w jednym dniu , to jedna lekcja to przyroda , a druga wychowawcza...heh..

Mam pytanie.... co to jest za przedmiot to WOS ???
Malvina - Nie 12 Wrz, 2004 19:33
Temat postu:
Nina_006 napisał/a:
Mam pytanie.... co to jest za przedmiot to WOS ???

Wiedza o społeczeństwie . Facet od historii u mnei mowi ze to jest jakies lekcja poswięcona religii... piatiotyzmie .. i takie tam =D . Ale ja sie trzymam wiedzy o spoleczenstwie . Ten przedmiot ( jak u mnie ) pojawia się w 6 klasie .
mroweczka - Nie 12 Wrz, 2004 21:42
Temat postu:
WOS-Wiedza o Społeczeństwie. Ja mam od 1 gimnazjum. Jest to taka jkaby "wpółczesna historia"-uczy nie o przeszłosci a o teraźniejszości. My uczymy się np. o polityce.
Anonymous - Nie 12 Wrz, 2004 22:23
Temat postu:
Moja uczy polskiego. Jest fajna nawet, jesli nie zrobi nam lekcji o gramatyce to jej lekcje sa ciekawe, choc czasami jest troche zlosliwa. Moj poprzedni wychowawca uczyl wfu... Heh, byl po prostu beznadziejny Smile Przy nim, to moja nowa wych. jest po prostu cudna, choc wcale tak nie jest, bo wady swoje ma. A tamten facet mial chyba same wady. No, ale na szczescie juz nie jest moim wychowawca, ani mnie nie uczy. Ale uczy ponoc chlopakow z mojej klasy, hehe Very Happy
Anonymous - Sro 15 Wrz, 2004 15:28
Temat postu:
WF Smile Ale teraz ona idzie już na emeryturę ale teraz i ja wyjdę z podstawuwy ale szkoda bo ona jest fajna Smile Zawsze nam pozwalała grać w piłke na WF PS Ma działkę na przeciwko mojego domu więc będe się z nią często widywał Razz
sami10 - Sro 15 Wrz, 2004 18:26
Temat postu:
ja mam mały problem bo moja wychowawczyni uczy j.angielskiego . j.polskiego
MeGi111 - Sro 15 Wrz, 2004 21:49
Temat postu:
moja wychowawczyni uczy polskiego :/ jakoś za nią z klasą nie przepadamy Sad ale w podstawówce miałam jeszcze gorszą sytuację... też nie lubiliśmy się z wychowawczynia, a miała z nami tygodniowo: 2 godziny techniki, 3 godziny w-f, 1 godzinę plastyki i godzinę wychowawczą... razem to daje 7 godzin tygodniowo, czyli ponad 1 na dzień Sad
klacz - Sro 22 Wrz, 2004 16:12
Temat postu:
Nasza uczy informatyki, i mamy salę nr 17-czyli z komputerami Smile A ogólnie to trafiła się chyba najlepsza nauczycielka na wychowaczynię...inne wredne są Rolling Eyes Very Happy
sami10 - Pią 24 Wrz, 2004 10:29
Temat postu:
a u naj sala 17 to sala od j.polskiego
BamBI - Pią 24 Wrz, 2004 10:45
Temat postu:
hey!!!!
ja mam wychowawczynie od biologii jest bardzo wymagajaca pyta prawqie na kazdej lekcji!
w dodatku ma swoje pupilki i to im stwia dobre oceny...
na wycieczki z nia nigdzie nie jezdzimy niby za oceny ale nie wiem.....
Anonymous - Pią 24 Wrz, 2004 14:39
Temat postu:
klacz napisał/a:
Nasza uczy informatyki, i mamy salę nr 17-czyli z komputerami Smile A ogólnie to trafiła się chyba najlepsza nauczycielka na wychowaczynię...inne wredne są Rolling Eyes Very Happy

My też mamy 17 jako informatyczną Smile
Mi akurat trafiła się wredna baba, ale nie jest już tak źle od kąd wyszła za mąż.
Idda - Pią 24 Wrz, 2004 21:57
Temat postu:
Mnie wychowawczyni uczy Angola.Jest b. młoda(o wiele młodsza,niż wygląda:D).Jest fajna,lubi wycieczki i wypady do kina:D,ale jak sięwydrze,to wygląda ,jakby za chwilę jej struny głosowe miały się wyrwać z gardła:DNasza sala to 19....dość dużo w pierwszzej klasiwe wyłożylismy na jej urządzenie.Jest teraz naprawdęładna:DA jeśli chodzi o 17...to chyba niemiecki sięw niej odbywa:Dbiggrin
zazulita - Nie 26 Wrz, 2004 16:54
Temat postu:
U mnie w klasie 4,5 i 6 wychowawczynią pani była od języka polskiego, teraz mam matematyczkę
Monnaly - Nie 01 Lut, 2009 21:23
Temat postu:
podstawówka:
klasy od 1 do 3-wszystkiego Wink uczyła tylko te klasy Wink
klasy od 4 do 6-wf
gimnazjum:
od 1 do 3 (mam nadzieję, że wychowawczyni mi się nie zmieni, bo strasznie ją lubię) Wink - j.niemiecki
lampka666 - Wto 03 Lut, 2009 01:33
Temat postu:
U mnie uczy niemieckiego, angielskiego.. więcej chyba nie Razz
A polskiego nie łaska uczyć Sad
No cóż, niemiecka szkoła, w niemczech.. Sad
Duchu - Sro 24 Cze, 2009 21:17
Temat postu:
Ja mam wychowawcę Panią Gibkę, która uczy matematyki
ana9924 - Wto 04 Sie, 2009 16:29
Temat postu:
Moja uczy matematyki Rolling Eyes

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group