OLUAK napisał/a: |
Ja tez mam alergie i mam psa kundla i nie jestem czerwona ani nie mam wysypki. ![]() |
Ona89 napisał/a: |
Kiedyś w telewizji słyszłam, że są psy, które nie mają typowej sierści, ale coś w rodzaju włosów, które cały czas rosną, więc co pewnien czas powinno się je przycinać. Ich ras niestety nie pamietaj, ale poszukaj w google może coś będzie.
edit: yorki podobno nie uczulają. |
dziewczyneczka napisał/a: |
Z tego co ja wiem to:
West highland white terrier (posiadam teo psa i nie wywoluje u mnie alergi) Sznaucer Miniaturowy Yorkshir terrier plus te które podała mroweczka Zgadza sie te psy nie maja siersci tylko wlosy, dzieki czemu nie linieja. |
Martula napisał/a: | ||
|
Ona89 napisał/a: | ||||
No, co ty powiesz, nie wiedziałam... Napisałam przecież, że psy, które mają włosy nie uczulaja, no trochę inaczej to sformułowałam, ale łatwo się domyślić, paza tym tego yorka dopisałam właśnie do treści postu. Nie pisz postów, które są prawie kopią poprzedniego, albo czegoś takiego jak powyżej. |
panienka_wierzba napisał/a: |
to chyba te krótkosierstne (czy jak sie tam pisze) typu chichuachua, one są malutkie (no nie takie znowu malutkie ale są małe) mają bardzo króciutką sierść i są bardzo miłymi psiakami =] podejrzewam że jeżeli uczulają, to już na pewno w mniejszym stopniu od innych. Szukaj krótkosierstych albo bezsierstynych (jest jedna czy dwie takie rasy [koty tez takie sa])
pozdawiam ![]() |