DOM RODZINA - Na nic mi nie pozwalają !!! pechowa ona - Pon 06 Wrz, 2004 08:58 Temat postu: Na nic mi nie pozwalają !!!
Hej ! Moi rodzice na nic mi nie pozwalaja Z ledwością przekonałam mamę żeby pozwoliła mi zrobić sobie drugą dziurkę w uchu. Chciałam zrobić sobie pasemka (blond) też mi nie pozwoliła !!! Chciałam mieć tatuaż z henny ale co też mi nie pozwoliła !!! POMÓŻCIE jak mam ją przekonać ?! PuśQa - Pon 06 Wrz, 2004 12:49 Temat postu:
Ja też przekonywałam mame zebym miala 2 dziurke w uchu..wkoncu powiedziała twoje ucho twoja sprawa zzebys potem nie zalowala ... pasemka blond ok! ale to twoje wlosy...zrobila pare ale z niechcecia..powiedziala ze mam ladne wlosy a je tylko marnuje...tatuaz nie chce nie myslalam...zalezy ile masz lat...mysle ze jak bedziesz miala z 16-18 to pozowli ci! a jak masz z 12 to ekhm..niezbardzo nie wiem jak masz przekonac :> mroweczka - Pon 06 Wrz, 2004 13:48 Temat postu:
PuśQa ale tatuaż z henny to nie jest taki zwykły tatauaż. Jest malowany specjalną henną, tatuaż wyglada jak prawdziwy,ale schodzi po ok. 2 tygodniach. Robiłam sobie cos takiego nad morzem.
To,że mama zabrania Ci pasemek, kolczyków,tatuaży to nie znaczy od razu,że na nic Ci nie pozwala. Przecież nie siedzisz przywiązana do krzesła w piwnicy Mama nie chce Ci "niszczyć" włosów, lub uważa,że jesteś jeszcze za młoda. Moja siostra też długo namawiała mamę na drugą dziurkę w uchu ale w końcu mama uległa. Penwie Twoja mama nie chce,żebyś wygladała jak jakiś "luj", a w dwóch dziurkach to tak dziewczynie ładnie i w ogóle...Co do tatuaża- mama penwie nie ma przekonania do takich tatuazy, bo nigdy nie widziała, jak to się tak naprawdę odbywa itp. Nie przejmuj się, nie jesteś jedyną dziewczyną na świecie,któej rodzice nie pzowalają zrobić pasemek, dodatkowych dziurek w uchu czy tatuażu z henny. Poczekaj jeszcze rok czy dwa, istenieje większe prawdopodobieństwo,że Ci pozwoli . klacz - Wto 07 Wrz, 2004 08:33 Temat postu:
Dodatkowe dziurki w uchu...ehhhh mi mama nie pozwala WOGÓLE przekuć sobie uszu Fajermonka - Sob 11 Wrz, 2004 13:00 Temat postu:
Uuu... współczucia... WOGLE nie przekłuwać uszu!!!!!!!!! Malvina - Sob 11 Wrz, 2004 13:22 Temat postu:
Fajremonka no bez przesady ... Co daja przebite uszy ? To nie taka tragedia jak ktos nie ma przebitych ... Ja =D nie mam [rzebitych .. i sie ciesze ... Nie chcialabym miec tak jak moja qzynka .. tak jej sie potem to wszystko babrało . A poatym wogule nie chce miec =D Fajermonka - Sob 11 Wrz, 2004 15:55 Temat postu:
Dobra, sorry... po prostu mam 3 dziurki i w tych tematach trochę mnie ponosi Anonymous - Sob 11 Wrz, 2004 19:10 Temat postu:
Ja mam dużo dziurek
Już o tym pisałam - kiedyś.
Wg. mnie, mama chce dla ciebie dobrze, żebyś wyglądała w miarę normalnie.
Nic takiego się nie stało. Porozmawiaj z mamą.
Powodzenia homyck - Pią 17 Wrz, 2004 08:04 Temat postu:
Tavion napisał/a:
Ja mam dużo dziurek
Już o tym pisałam - kiedyś.
Zawsze wiedziałem, że jesteś dziurawcem ! Anonymous - Czw 07 Paź, 2004 14:56 Temat postu:
No sorry na takie zeczy ci nie pozwala a mi nie pozwala byc do 20:30 na polu sorry dziewczyno mylisz fakty BamBI - Czw 07 Paź, 2004 15:50 Temat postu:
tez chcialam pasemka i moja koleżanka se zrobiła teraz w roku szkolnym ma kłopoty.....tatułaż czemu nie....mi tez by nie pozwolili.....druga dziurka w uszach yyyyyyy mi to niepotrzebne
pokaż swoim rodzicom że jestes odpowiedzialna może wtedy ci pozwola Naomi - Czw 07 Paź, 2004 16:58 Temat postu:
Rada:
Poprosu zrezygnuj z 2 dziurki, tauazu i pasemek.
Przecie nie jest to tak bardzo potrzebne, a i bez tego nie powinnaś się czuć gorsza, czy coś...
Przeciez na większość innych zeczy mama ci pozwala...
Musisz się zadowolić tym co masz.
Mozesz tez powiedzieć mamie, ze masz duzo fajnych kolczyków, a tylko 2 dziurki w uszach Anonymous - Pią 08 Paź, 2004 15:07 Temat postu:
Panie Ktoś - Nie odnawia się starych post,ów nawet jeśli jest się Gościem.
Ja jak miałam przekłute uszy to mi kolczyki do uch wpadły i miałam je wyciągane operacyjnie. Malvina - Pią 08 Paź, 2004 15:48 Temat postu:
Weronika napisał/a:
Ja jak miałam przekłute uszy to mi kolczyki do uch wpadły i miałam je wyciągane operacyjnie.
Jak to mozliwe ? to jak Ty te kolczyki zakladałas ? Do ucha ?