Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Ciąża

Anonymous - Nie 05 Wrz, 2004 21:50
Temat postu: Ciąża
No więc mam 15 lat. Ok miesiaca temu uprawiałam sex z moim chłopakiem. Aktualnie spoznia mi się okres juz tydzien. Bylismy zabezpieczeni prezerwatywa ktora nie pekla i nie zsunela sie. Pozatym czlonek zostal przed wytryskiem wycofany. Robilam test 5 dni po dniu planowanej miesiaczki wyszedl negatywnie. Czy to mozliwe ze jestem w ciazy ?
Anonymous - Pon 06 Wrz, 2004 06:12
Temat postu:
Nie, moim zdaniem nie jesteś w ciąży, ale warto byłoby iść do ginekologa. Poczekaj jednak jeszcze kilka dni, czasem tak jest, że okres się spóźnia - zwłaszcza, jeśli miesiączkujesz od niedawna.
Anonymous - Pon 06 Wrz, 2004 06:13
Temat postu:
Ten post powyżej był mój... -_-"
mroweczka - Pon 06 Wrz, 2004 13:25
Temat postu:
Okres może się uregolować nawet w 6 lat. Opóźnienie może być spowodowane np. stresem(właśnie takim,że jesteś w ciąży) lub nagłą utratą wagi. Wynik testu mówi sam za siebie-nie jesteś w ciąży.
Anonymous - Pon 06 Wrz, 2004 18:10
Temat postu:
No nic poczekam. W sumie teraz to musialby byc juz 1 miesiac ciazy. A nie mam mdlosci, ani wymiotow. Czuje sie normalnie.
Pozatym dzien przed poczatkiem roku wrocilam z obozu sportowego podroz trwala 8 godzin, chyba zmiana klimatu i taka podroz tez ma wplyw? Dzieki za odpowiedzi
Sova - Pon 06 Wrz, 2004 21:44
Temat postu:
Sądzę że to poprostu brak uregulowanej miesiączki jest powodem twoich zmartwień. Dojść do tego może jeszcze stres. Więc raczej się nie martw no chyba że nie dostaniesz okresu w najbliższym czasie. Wtedy idź lepiej dla własnego bezpieczeństwa do ginekologa.
Anonymous - Wto 07 Wrz, 2004 17:23
Temat postu:
Dzis rano dla pewnosci zrobilam drugi raz test i wyszedl negatywnie. Uff... Ciekawa jestem co z ta miesiaczka :?
Anonymous - Czw 09 Wrz, 2004 00:57
Temat postu:
Czy ty przypadkiem nie jestes za mloda na uprawianie seksu!!!
Anonymous - Czw 09 Wrz, 2004 08:11
Temat postu:
Trzeba miec minimum 15 lat (takie prawo w Polsce) - tyle ile ma autorka tematu, wiec sie od niej, mowiac ladnie, odwal.
deg - Nie 19 Wrz, 2004 01:17
Temat postu:
Spokojnie. Wszystko wskazuje na to, że nie jesteś w ciąży. Testy ciążowe już dawno byłyby pozytywne.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group