Chesterka napisał/a: |
ale widzieliście ten teledysk, w którym taki gostek jest z dziewczyną u psychologa, a później rzuca kasą i gdzieś tam jedzie śpiewając texty w stylu "byłaś tylko na jedną noc, może jak dojrzeję będziesz miała większe szanse"?! Przecież to jest beznadziejne!!!!! Na dodatek ten gostek sepleni! Żenada.... ![]() |
Malvina napisał/a: |
A jakie macie zdanie na piosenke - Mandaryna-Here go again ( chyba tak sie pisze ;p) Ja tylko dodam od siebie .... że mandaryna nie umie smiewac.. bleh .. i ten klimat disco-pola... ![]() |
Cytat: |
A kto to ta Jojo? |
elfkaNenar napisał/a: |
Ja tam nie wiele śmiesznego widzę...
A mam pytanie Chesterka jakich zespołów tak bardziej słuchasz? Wiesz o co mi chodzi Linkin park na pewno, a jeszcze jakich ![]() ![]() |
Cytat: |
[mój pierwszy post, tutaj:P] |
Władysław66 napisał/a: |
Metal i rock to badziewia!!!!!!!
Ja dałem disco i inne w sensie że techno!!! |
Władysław66 napisał/a: |
No i co z tego??Wolny kraj wyraziłem swoje zdanie!!!!! i cicho więc!!! |
Chippy napisał/a: |
gdzie tutaj jest chociaż jeden gatunek elektroniczny? :) |
Tremere napisał/a: |
disco. electroclash to zmodyfikowane disco, chyba powinieneś takie rzeczy wiedziec skoro zajmujesz sie muzyka. |
Tremere napisał/a: |
wiadomo ze kiedys nie bylo mozliwosci zeby tworzyc muzyke na takim poziomie jak teraz, ale gdyby nie kiczowate italo disco to teraz nie byloby nawet techno :p a trance jest boskie, nie wyobrazam sobie imprezy bez hardstyle. szkoda tylko ze ludzie poszli na latwizne i z takich majstersztykow zrobili głupie napier*alanki dobre na wiejskie wixy. i potem muzyka klubowa jest kojarzona z bialymi kozakami i irokezikami. bylam na sensation black 2007 i moge powiedziec ze z reka na sercu polecam te impreze, tam jest prawdziwa muzyka elektroniczna biggrin (tzn. nie polecam niepelnoletnim i przeciwnikom narkotykow) |