Dzieci OnLine

O Forum - Przydałoby się forum...

Sova - Pią 03 Wrz, 2004 12:55
Temat postu: Przydałoby się forum...
Przydałoby się forum o ciekawych stronach jakie można znaleźć w necie. Chodzi o tematykę, sposób konstrukcji itd. Co wy na to ?
aska - Pią 03 Wrz, 2004 13:00
Temat postu:
dobry pomysł , mi sie podoba !!! i jeszcze jedno Sova masz bardzo fajny obrazek , skąd go masz ??
Sova - Pią 03 Wrz, 2004 13:07
Temat postu:
Co do obrazka to jest wycięty z jakiejś tapety chwalącej Linuxa Very Happy
A co do forum to z kim trzzeba się kontaktować aby móc takie forum prowadzić ? Jestem tutaj od niedawana i nie wiem co i jak ;-)
Anonymous - Pią 03 Wrz, 2004 15:14
Temat postu:
Forum powstanie jak wiele osób będzie za i gdy się skończą kłopoty adminki. Możesz o tym przeczytać w kilku opisach i w temacie "potrzebna jest twoja pomoc" (jesli nie przekręciłam). Co do tego pomysłu to ja jakos się za nim nie palę. Może być takie forum, ale nie musi
mroweczka - Pią 03 Wrz, 2004 18:11
Temat postu:
Moim zdaniem nie ma co narazie mieszać znowymi działami,ToJa ma teraz zbyt wiele na głowie. Fantasy,linki...Nie przesadzajcie! Poczekajcie z tym jakiś czas,może forum kiedyś powstanie, ael ja na razie dałabym spokój ToJi.
Anonymous - Pią 03 Wrz, 2004 19:40
Temat postu:
Tia, zgadzam się z mróweczką Wink
Do tego - Sova, musisz udzielać się na forum (mądrymi postami), pisać, pomagać - wtedy pytaj o możliwość bycia moderatorem. Do tego, ta liczba postów ...

A do tego - o tym możesz pisać w dziale związanym z internetem Neutral
Sova - Pią 03 Wrz, 2004 21:03
Temat postu:
No ok, ok ! Poddaje się ;-) Tak poprostu zaproponowałem ;-) Bedę narazie pisał w dziale Internet ;-)) Pozdrawiam
Kamix - Czw 16 Wrz, 2004 19:14
Temat postu:
Uwazam ze nie potrzebne jest takie forum, a jesli juz wam zalezy na takim czyms to w webdesign grafika pomoc mozna podwiesic taki post i umieszczac tam linki do stron godnych podziwu Wink
Nikita - Nie 19 Wrz, 2004 13:02
Temat postu:
Teraz zauważyłam ze na górze forum koło Albumu jest nowa opcja " Linki"
Super! Można tam wklejac linki swoich blogów , stron internetowych ...
Nadia25 - Sob 25 Wrz, 2004 10:03
Temat postu:
Kwiat Zgadzam się z wami wszystkimi Kwiat

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group