Dzieci OnLine

Muzyka, Kultura, Media - Mało znane, a przez nas lubiane

Anonymous - Wto 31 Sie, 2004 20:36
Temat postu: Mało znane, a przez nas lubiane
Jak wiemy każdy lubi choć jeden zespół czasem jest to znany zespół lub mniej znany, modny lub nie... Jesli lubimy jakieś mało znane zespoły, które zostają w cieniu wielkich gwiazd HH i "rocka", które są teraz tak modne to napiszmy o nich. Ja polecam, oczywiście wszystko są to dobre zespoły rockowe, które nie zaznały komercji:
X-JAPAN - po japońsku, ale jakie dobre (w szczegulności polecam: "X" i "eX dream")
At-the-drive-in - polecane także przez Metallicę ja poznałam dzięki kumplowi
Sikth - dla mnie bardzo dziwne, ale świetne
The Mars Volta
Haste
Anonymous - Wto 31 Sie, 2004 21:35
Temat postu:
Kittie i Dry kill logic.
Czerwony Miś - Sro 01 Wrz, 2004 15:11
Temat postu:
hmm słyszałam X- JApan , trza przyznać, ze fajnie grają ;]

a słyszał ktoś o BLIND MELON? aa mało osób słyszało.. zrobiłam nawet o nich stronę!

http://blindmelon.prv.pl
Pulkownik Nikt - Sro 01 Wrz, 2004 15:17
Temat postu:
Jacek Kaczmarski... Dosc znany ale narazie to jedyna osoba ktora ja znam i ona go zna jest moj brat Razz
panienka_wierzba - Czw 02 Wrz, 2004 12:13
Temat postu:
tak tak podpisuje się pod Neną o Kittie, a Blind Melon kiedyś już słyszałam.
O czym mogę jeszcze napsiać, może Ciemna Stronas Pomidora, Zabili Mi Żółwia (bardoz dobre zespoły) Tristania, Tiamat jak mi się przypomni to jescze napisze =]
uajca88 - Czw 02 Wrz, 2004 16:57
Temat postu:
Ian Stuart i Skrewdriver.
Pozatym kilka zespołów NS:Baranki Boze,Legion,Surowa Generecja(Gits),,,
Anonymous - Czw 02 Wrz, 2004 20:33
Temat postu:
Popieram zabili mi żółwia, kiedyś byli w Bielsku, ale niestety nie mogłam być... ale słyszałam jeden czy dwa kawałki biggrin
Dzisiaj z koleżanką na lekcji stworzyłam podróbę tego zespołu o nazwie "Ukradli mi zeszyt"
Anonymous - Czw 02 Wrz, 2004 20:38
Temat postu:
Hmm... ostatnio słucham Cradle of Filth - znacie? Rolling Eyes
Polecam kawałek "Tearing The Veil From Grace".... wg. mnie jest naaaaajlepszy. Love
panienka_wierzba - Czw 02 Wrz, 2004 21:37
Temat postu:
Cradle Of Filth taaaaaaaaaak dośc mocno znany zespół słucham go od dobrych 2 lat (moj brat znajomi i jego znajomi jeszcze dluzej) masz racje dobry zespol, Dany jest spoko =P polecam film "Cradle of filth"
czarny_krzysiek - Pią 03 Wrz, 2004 21:40
Temat postu:
uajca88 napisał/a:
Ian Stuart i Skrewdriver.
Pozatym kilka zespołów NS:Baranki Boze,Legion,Surowa Generecja(Gits),,,

proszę o natychmiastowe zbanowanie albo chociażby udziele nagany tej osobie, ponieważ nazizm, jego propagowanie i polecanie jest niezgodne z prawem, a te kapele (ns to znaczy narodowy socjalizm czyli inaczej nazizm) głoszą treści skrajnie nacjonalistyczne i rasistowskie, a w innych postach tak osoba chwali sie że czyta main kampf itp. Mam nadzieję że dziewczyny które orientują się mniej więcej(wierzba, czerwony miś, nena i inne) zrozumieją mnie i poprą, a Deg zajmie się tą osobą tak jak powinien.
CHWDP FASZYSTOWKIM MORDERCOM, KILL ALL NAZI!!!
panienka_wierzba - Pią 03 Wrz, 2004 21:45
Temat postu:
"faszyzm to choroba i leczyć ją trzeba" zgadzam się z poprzednikiem =] sama nie slyszałam ani tych kapel ani o tych kapelach jednak jeżeli się nie myle krzysiek lepiej orientuje się w zespołach punkrockowych, ska i tego typu więc stawiam ostrzeżenie użytkownikowi za propagowanie treści faszystowskich, nazistowskich i rasistowskich
Pulkownik Nikt - Pią 03 Wrz, 2004 23:24
Temat postu:
Cytat:

proszę o natychmiastowe zbanowanie albo chociażby udziele nagany tej osobie

Mowisz , masz ;P
Przeczytalem sobie posty tego kolesia... Sam nie wie o czym mowi ;/
Cieszyc sie ze ulubiona ksiazka jest meinf kampf... Super , poprostu super.
Niecierpie nazistow.
Cytat:

CHWDP

Chyba CHWD miales na mysli Smile . Nie wiem co ma do tego policja:)
Anonymous - Sob 04 Wrz, 2004 00:00
Temat postu:
Nie wolno również propagować m.in. komunizmu, co do satanizmu to nie wiem dokładnie. Zakazów takich przestrzega się jednak wyłącznie w przypadku nazizmu i (swoją drogą zdaje się nie zabronionego jeszcze) nacjonalizmu. Wyluzujcie więc.

Poza tym Skrewdriver to muzycznie całkiem spoko kapela.
Anonymous - Sob 04 Wrz, 2004 00:03
Temat postu:
Przepraszam, że piszę dwa posty pod rząd, ale mam takie drobne pytanko- krzysiek, co ci nie pasuje w Surowej Generacji (czyli w obecnych Gitsach)?
Anonymous - Sob 04 Wrz, 2004 10:28
Temat postu:
Pulkownik Nikt napisał/a:

Chyba CHWD miales na mysli Smile

W oko, bo dupe to przyjemnosc.
Otwieracz napisał/a:
Nie wolno również propagować m.in. komunizmu

Eee... No tak. Pominmy, pominmy (ze Intro ma na sobie bluzke z Cep cepa cepem Razz)
panienka_wierzba - Sob 04 Wrz, 2004 11:02
Temat postu:
CCCP tak tak =D też taka chciałąm se kupić ale nie umialam znaleźc =/ ale za to mam kajś z Leninem =P
czarny_krzysiek - Sob 04 Wrz, 2004 11:55
Temat postu:
Otwieracz napisał/a:
Przepraszam, że piszę dwa posty pod rząd, ale mam takie drobne pytanko- krzysiek, co ci nie pasuje w Surowej Generacji (czyli w obecnych Gitsach)?

Nie pasuję mi to że grają jako supporty na nazistowskich koncertach i cała publiczność hailuje- wiec coś sie nie zgadza w tym ich gadaniu że są niepolityczni. Scena oi się dla nich zamkneła to probują wchodzić w kontakty z nazi, a czegos takiego tolerować nie mozna.
Anonymous - Sob 04 Wrz, 2004 12:21
Temat postu:
Nena napisał/a:

W oko, bo dupe to przyjemnosc.

ekhm, ekhm ... Neutral
Czerwony Miś - Sob 04 Wrz, 2004 13:39
Temat postu:
panienka_wierzba napisał/a:
CCCP tak tak =D też taka chciałąm se kupić ale nie umialam znaleźc =/ ale za to mam kajś z Leninem =P

mojej kumpeli siopstra ma z Leninem :] hehehe ja też nie umiełam znalezc a jak znalazłam to mi sie juz kasa rozpłynęla :/

a co do ujacy czy jak mu tam no to zgadzam sie dac mu bana! to forum nie jest po to zeby dzieci czytały ze ktos kocham Mein Kampf za czym idzie no własnie jak juz wspomnieliscie nazizm...
Anonymous - Sob 04 Wrz, 2004 19:29
Temat postu:
Z kolei The Analogs grali z komuchami z Los Fastidios czy jakoś tak. Czegoś takiego jak apolityczność tak naprawdę nie ma.

Poza tym co do Skrewdrivera- pamiętaj, że na począku była to kapela punkowa :-D
Anonymous - Nie 05 Wrz, 2004 12:50
Temat postu:
znajdz mi piosenke gits w ktorej propaguja faszyzm.
czarny_krzysiek - Nie 05 Wrz, 2004 18:05
Temat postu:
piosenki nie znajdę bo faszystowskiego syfu nie słucham, ale chociażby tytuł ich płyty "holiday in majdanek" jest propagandą dla nazistów i obozów koncentracyjnych.
Anonymous - Nie 05 Wrz, 2004 21:42
Temat postu:
Nie należy sądzić płyty, książki, filmu itp. po tytule. Aż dziw bierze, że krzysiek nie uznaje "Potopu" Sienkiewicza za opowieść opartą na motywach biblijnych!
Anonymous - Nie 05 Wrz, 2004 22:03
Temat postu:
Otwieracz napisał/a:
Nie należy sądzić płyty, książki, filmu itp. po tytule. Aż dziw bierze, że krzysiek nie uznaje "Potopu" Sienkiewicza za opowieść opartą na motywach biblijnych!

Krzyśkowi chodziło o zupełnie co inne. "holiday in majdanek" Takiego tytułu płyty nie dałby żaden normalny i szanujacy się zespół. To oczywiste, ze zespół chce się ponabijać z cierpienia innych wyznaniem. Ja się całkowicie z nim zgadzam. A po za tym uajajca jak było powiedziane promował inne zespoły i książki związane z niazizmem i rasizmem.
MUZYKA PRZECIW RASIOZMOWI tak brzmi wiele plakietek noszonych przez młodzież, bo każdy chce by wszyscy byli równi.
Anonymous - Nie 05 Wrz, 2004 22:55
Temat postu:
Przede wszystkim- nie każdy chce.

Poza tym The Gits (czyli Surowa Generacja) to całkiem fajna kapela, podobnie Skrewdriver.
mroweczka - Pon 06 Wrz, 2004 14:14
Temat postu:
Evansecence oczywiście Wink Mr. Green Lubie też Hey, Zabili mi Żółwia nigdynie słyszałam Sad
Anonymous - Pon 06 Wrz, 2004 18:42
Temat postu:
płyta oryginalnie nazywa sie holiday in...
Anonymous - Wto 07 Wrz, 2004 18:58
Temat postu:
The Analogs są nieźli, tylko zbłaźnili się występami z Los "Fast-idiots" :twisted:
czarny_krzysiek - Wto 07 Wrz, 2004 23:20
Temat postu:
byłem na koncercie los festidos i analogsow w warszawie, genialna impreza (chociaz po jej zakonczeniu dużo bójek i niebezpiecznie), więc nie rozumiem czym takim się zbłaźnić by mieli, przecież los fastidos bardzo dobra kapela, a skini staniowili 3/4 publiczności.
Anonymous - Sro 08 Wrz, 2004 19:02
Temat postu:
Ja poszedłbym, gdyby nie Los "Fast-idiots". Po prostu brzydzę się komuchami.
Anonymous - Pią 10 Wrz, 2004 16:38
Temat postu:
[quote="czarny_krzysiek"]byłem na koncercie los festidos i analogsow w warszawie, genialna impreza (chociaz po jej zakonczeniu dużo bójek i niebezpiecznie), więc nie rozumiem czym takim się zbłaźnić by mieli, przecież los fastidos bardzo dobra kapela, a skini staniowili 3/4 publiczności.[/quote]
ta... "pozytywni skini" czyli szarpy rasze i inne wymysly...
na koncercie nie bylem bo nie lubie los faszystos...
Anonymous - Sob 18 Wrz, 2004 15:46
Temat postu:
Wracając do głównego wątku tematu Cool to ostatnio ściąga usłyszałam zespół Battlelore i nie powiem bardzo mi się spodobał Smile niektóy mogą go przyrównać do Within Temtation ze względu na kobiecy głos. Ale dla mnie kobiecy głos jets lepszy, bo nie wyciąga tak jak np. wokalistka WT. A po za tym grugim głosem jest głos męski, który w zgraniu z wokalistką świetnie brzmi. Brzmienie zespołu też jest niezłe. Gorąco wszystkim polecam
Papierowa Tęcza - Nie 20 Lis, 2005 21:07
Temat postu:
Sry, że odświeżam tak stary topic, ale jak przeczytałem, iż do MAŁO ZNANYCH zalicza się X-JAPAN to aż przewróciłem się z mojego mangowego krzesła o_O ludzie, to jest klasyka - chyba najbardziej znany japoński zespół na świecie - niestety, w naszym państwie kultura japońska dopiero się rozszerza - ale X-JAPAN to są prawdziwi mistrzowie , nie to co jakieś marne *gwiazdy* HH etc.
opętana - Nie 20 Lis, 2005 21:13
Temat postu:
hm, ciemna strona pomidora
Mroczny_jogurt - Nie 20 Lis, 2005 21:33
Temat postu:
praktycznie wszystko czego slucham jest (w Polsce) prawie kompletnie nieznane normalnym smiertelnikom wiec co ja sie bede rozpisywac ;]
Anonymous - Nie 20 Lis, 2005 21:44
Temat postu:
Leecher bitch - jezeli kto slyszal to jestem na prawde pod wrazeniem. Sam zupelnie przypadkiem sciagnąłem piosenke.
Anonymous - Nie 20 Lis, 2005 21:59
Temat postu:
panic at the disco
horse the band
zna ktos? ;]
Anonymous - Wto 22 Lis, 2005 21:21
Temat postu:
ma ktoś może muzyczke z va banque gdzie było uwaga prosze państwa prosze państwa uwaga fifififafafa" itd?
Anonymous - Wto 22 Lis, 2005 22:12
Temat postu:
Tsej napisał/a:
ma ktoś może muzyczke z va banque gdzie było uwaga prosze państwa prosze państwa uwaga fifififafafa" itd?

to nie w tym dziale;) nie w tym temacie;)
Anonymous - Sro 23 Lis, 2005 15:06
Temat postu:
wbrew pozorom to nie sa malo znane zespoly, ale moi znajomi np. o nich nie slyszeli w ogole:P mam na mysli Negatyw i Pulp.
kasia0001 - Sro 23 Lis, 2005 15:28
Temat postu:
no bez kitu ..... ja takich zespołów co wy wymieniacie to nie znam... Jaki to rodzaj muzyki?? bo to chyba nic z techna, popu, dance czy hiphopu Razz ( ja tego słucham)
kicp - Sro 23 Lis, 2005 15:33
Temat postu:
to rozszerz horyzonty, nawet nie wiesz ile tracisz.
Ja ostatnio wróciłem do Katatonii, także słucham Esoteric [płyta "The Pernicious Enigma", polecam, choć to naprawde totalny odlot], a troche z innej beczki to Culcha Candela i Maleo Reggae Rockers.
kasia0001 - Sro 23 Lis, 2005 15:46
Temat postu:
ee dziwne to jakieś.... ja nie NAWIDZE metalu, rocka, pop rocka i regee ( czy jakoś tak inaczej mówiąc muzyka rastamanów... według naszej szkoly:D) A wy słuchacie cos z tego??
Anonymous - Sro 23 Lis, 2005 15:48
Temat postu:
Taa,i to ile.

P.S.Pisze sie nienawidze.
kasia0001 - Sro 23 Lis, 2005 15:51
Temat postu:
no niestety opuściłam sie ostatnio z ortografii....z 5 na niżej....Razz (byłam najlepsza z klasy, ale to szczegół =/) .... no to Yan czego ty niby słuchasz?
Anonymous - Sro 23 Lis, 2005 15:57
Temat postu:
Wypowiadalem sie kiedys w innym temacie,no ale napisze i tutaj,bedzie maly offtop

The Doors,Pink Floyd,Marillion,A Perfect Circle,Tool,Emerson Lake and Palmer,Eric Clapton,Jimi Hendrix,Simon&Garfunkel,Yes,Queen.Z innych gatunkow:Vangelis,Paul Van Dyk,Tupac,N.W.A,Public Enemy,Kaliber44,Fisz.

(Moderatorzy,nie bijcie mnie za mocno)
kasia0001 - Sro 23 Lis, 2005 15:59
Temat postu:
nie no to ja z tych żadnego nie znam... nawet o nich nie słyszałam ale to taki mały szczegół:/
Anonymous - Sro 23 Lis, 2005 16:00
Temat postu:
gdzie Ty sie uchowalas? ;]
Anonymous - Sro 23 Lis, 2005 16:01
Temat postu:
A mowisz ze sluchasz hip hopu ;o
jam napisal napisał/a:
Tupac,N.W.A,Public Enemy,Kaliber44,Fisz.

no chyba ze ograniczasz sie do doniow i innych mezow,nazywajac TO hh

[ Dodano: Sro 23 Lis, 2005 15:02 ]
Ant0n napisał/a:
gdzie Ty sie uchowalas? ;]

Pewnie przed telewizorem z wlaczonym MTV albo viva
Kinga - Sro 23 Lis, 2005 16:02
Temat postu:
Razz a ja słucham rocka. punk rocka Razz i reagge i r&b ... muzyki elektronicznej i powaznej tez, i poezji spiewanej i popu i hh ... a wogole lubuje sie w starych hitach Razz

Otwarta jestem lol Wink
kasia0001 - Sro 23 Lis, 2005 16:05
Temat postu:
no widocznie macie inny gust....a ostatnio słucham tylko techniawke...Razz ...i to co leci na dyskach Razz (kocham dyski i tą [cenzura]ą muze:D) a co do Ciebie Yan to ja nie oglądam Vivy i tego wszystkiego:/ tylko muzyczki która mam na kompie czyli ok. 4000 pioseneczek:P
Anonymous - Sro 23 Lis, 2005 16:07
Temat postu:
Chcesz uslyszec DOBRA elektroniczna?Posluchaj sobie chociazby tworczosci Van Dyka a nie jakichs remizowych dj-ow.
kasia0001 - Sro 23 Lis, 2005 16:09
Temat postu:
nie wiem jak ty ale ja do dj-ów nic nie mam... moi bracia... byli dj-ami i był wjazd za darmo:) ale teraz mają o wiele bardziej płatną prace....Smile
Kinga - Sro 23 Lis, 2005 16:11
Temat postu:
mhm ... zwrot " remizowych dj-ów " jednak ma w sobie jakies przeslanie ... sporboj sie wczytac moze je dostrzezesz
Anonymous - Sro 23 Lis, 2005 16:27
Temat postu:
Nie ma to jak gust na poziomie kału pijanego derwisza z Kurdystanu.
Napastnik - Sro 23 Lis, 2005 16:27
Temat postu:
Do 'dyskusji' o remizowych dj'ach zapraszam do tego tematu -> http://forum.dziecionline.pl/viewtopic.php?t=3405 ;]

Heh, u mnie w klasie nikt nawet Daft Punk i Massive Attack nie kojarzy, nie mowiąc już nawet o High Contrast, Jazzanova czy Orbital...
Anonymous - Sro 23 Lis, 2005 16:29
Temat postu:
Niezly topic,spadlem z krzesla.
Napastnik - Sro 23 Lis, 2005 17:01
Temat postu:
No nie mów, że nie znałeś tego tematu? :> Mój ulubiony btw, ile on mi beki zapewnił... ;]

A tak z muzyki bardzo mało znanej to lubie sobie posłuchać fińskiego nrg i trancecore'u, np. Alek Szahala, Nomic, Pain on Creation, itd.
Anonymous - Sro 23 Lis, 2005 17:09
Temat postu:
chyba nawet znalem,wypowiadalem sie kiedys :> Ale dopiero teraz sobie przypomnialem.Temat genialny,nie przecze :>
Anonymous - Sro 23 Lis, 2005 17:22
Temat postu:
kasia0001 napisał/a:
ja nie NAWIDZE metalu

a co to znaczy nawidzic;) dobra mniejsza juz bede miła

a hm, czy ja słucham muzyki nieznanej? niesądze, prędzej zapomnianej, kolorowe lata 60 szalone lata 70 nikt tego nie słucha raczej jużRazz, poezja śpiewana tez nie nalezy do grona najpopularniejszej, nie żałuję

napastnik... a znasz fińską humppe?
Napastnik - Sro 23 Lis, 2005 17:31
Temat postu:
"I nadal uważam, ze trzeba pier***** techno..." "Techno to jest muza,ale czy dobra?Nie powiedziałbym.Strasznie głupia i ograniczona,w kółko to samo.Tartak...A większość ludzi słuchających techno wcale nie jest lepszych,nie mówie tu o wszystkich." I'm loving it. ^^

Kradziejko, nie kojarzę zbytnio.
Anonymous - Sro 23 Lis, 2005 19:57
Temat postu:
Heh Kasiu mowisz ze sluchasz HH a o K44 nie słyszeć to juz przesada. Scierwo pokroju Meza czy typowo troo dres muzy 52 Dębiec slyszalas no nie? ;]
Techniawki do sluchania nie są, ale bawic sie na nich mozna bardzo fajnie w dobrych klubach nie zadnych prowincjonalnych stodoło - budach.

Reggae, rock, grunge, trash [w mniejszym stopniu] metal tez ale tylko zespoły na prawdę dobre. Sporadycznie Rap/HH ( Kaliber głównie ).
Natomiast moge powuiedzieć ze sram na gwiazdki typu Krysia Agilera, niejaka Ewa Sonnet (z wiekszymi cyckami niz talentem), Mandaryna. Ale cos co zirytowało mnie i wqrwiło jak nigdy to całkowita obraza gatunku przez jakiegoś zjeba z blokowiska "Nowatora" spiewajacego totalne pseudo reggae. Na pal z takim
Anonymous - Sro 23 Lis, 2005 20:05
Temat postu:
nowator, lerek, mandaryna i ewa sonnet to porazka polskiej muzyki;/
Napastnik - Sro 23 Lis, 2005 20:11
Temat postu:
O Nowatorze i Lerku jakoś nigdy nie słyszalem, a śpiewu pani Ewy Sonnet też jakoś nie miałem "przyjemności" słuchać. ;d
Anonymous - Sro 23 Lis, 2005 21:05
Temat postu:
test:

Mindless Self Indulgence
Ladytron

kto zna?
Anonymous - Sro 23 Lis, 2005 21:06
Temat postu:
Napastnik napisał/a:
O Nowatorze i Lerku jakoś nigdy nie słyszalem

to ci od 'mojej panienki'. ciesz sie... ja ich slysze na kazdym kroku *sciana*
opętana - Sro 23 Lis, 2005 21:13
Temat postu:
Cytat:
The Doors,Pink Floyd

mało znane? oj nie powiedziałabym;)
Anonymous - Sro 23 Lis, 2005 21:33
Temat postu:
To byl maly OT,jezeli nie zauwazylas :F
opętana - Sro 23 Lis, 2005 21:39
Temat postu:
zauwazylam, zauwazylam ;]

hm moze jeszcze tak:
banda puchatka, podgniły morświn... tez dobrzy Wink
Anonymous - Sro 23 Lis, 2005 21:41
Temat postu:
ciiichoooo oj tam
to jest rozmowa o muzyce;) a ci co powinni przymróżyli oczka
kicp - Sro 23 Lis, 2005 23:09
Temat postu:
kasia: a juz myslalem, ze tego typu dziewczyn jest znikoma ilosc.

zeby nie offtopiczyć -> Katatonia "Dance of December Souls", płyta genialna
Mała - Czw 24 Lis, 2005 14:22
Temat postu:
co do techno, to osobiscie bede bronic tego ambitniejszego typu oakenfold, tiesto, carl cox.
Ludzie robią kawał dobrej muzy, co prawda slucham raczej innej, ale i taka lubie. techno umcyk umcyk to G anie techno.
pozdr:)
kasia0001 - Czw 24 Lis, 2005 16:09
Temat postu:
Artoo no jak już coś to jak ja słucham muzy m.in. hh... to same przeróbki ....więc trudno tu powiedzieć o jakim kolwiek wykonawcy..... mixy są najlepsze Smile noOoo i wole tych mezów i tych innych Smile poprostu słucham to co wszyscy słuchają w moim otoczeniu:P nie chce wybijać sie z tłumu bo wtedy będą mnie wyzywać (już tak u nas <w mieście> jesteś innyy...słuchasz metalu... lub czegoś czego większość nie słucha to cie wyzywają i gnębią..=/ )
Anonymous - Czw 24 Lis, 2005 16:14
Temat postu:
"Wszyscy w remizie sluchaja boysow na zmiane z glebogryzarka no to ja tez"

[cenzura].
Kinga - Czw 24 Lis, 2005 16:44
Temat postu:
Ah tam nie wiesz co robisz Razz

Ja jestem inna, nie potrafie sie podporzadkować mam swoj wlasny styl ktory jest raczej mieszanka ;P

I jakos nikt sie nie czepiał, chyba ze jakis debil ;P ktory po krotkiej rozmowie jednak zmienial zdanie

" Wszystko co oryginalne jest lepsze ... dolary, jeansy, kompakty " Ah ten kabaret ani mru mru ^ ^

Ale w sumie taka prawda

Jak nie umiesz teraz okazac swoich uczuc, swojego zdania to co bedzie za pare lat ?
Napastnik - Czw 24 Lis, 2005 16:44
Temat postu:
kasia0001 napisał/a:
(...) poprostu słucham to co wszyscy słuchają w moim otoczeniu:P nie chce wybijać sie z tłumu bo wtedy będą mnie wyzywać (już tak u nas <w mieście> jesteś innyy...słuchasz metalu... lub czegoś czego większość nie słucha to cie wyzywają i gnębią..=/ )

Zazwyczaj staram się stronić od takich komentarzy, ale teraz musze to napisać - poległem. Życze powodzenia w swoim konformistycznym życiu.
Anonymous - Czw 24 Lis, 2005 16:52
Temat postu:
kasia0001 napisał/a:
Artoo no jak już coś to jak ja słucham muzy m.in. hh... to same przeróbki ....więc trudno tu powiedzieć o jakim kolwiek wykonawcy..... mixy są najlepsze Smile noOoo i wole tych mezów i tych innych Smile poprostu słucham to co wszyscy słuchają w moim otoczeniu:P nie chce wybijać sie z tłumu bo wtedy będą mnie wyzywać (już tak u nas jesteś innyy...słuchasz metalu... lub czegoś czego większość nie słucha to cie wyzywają i gnębią..=/ )

nie ma to jak kierowac sie gustem ogolu, a nie swoim...
Słupek - Pon 10 Kwi, 2006 00:26
Temat postu:
Najmniej chyba znany zespół który lubię to Anima Liberti. Ściągnijcie sobie zresztą z tej stronki Brak Tylko Skrzydeł i odsłuchajcie Wink

Poza tym z niszowych rzeczy to czeski i słowacki punk i ostatnio zespół Radio Bagdad. W dodatku słucham wielu rzeczy mojemu pokoleniu praktycznie nieznanych (co ciekawsze: Animals, Bob Dylan, Tom Petty, Johnny Cash).
Mała - Pon 10 Kwi, 2006 09:11
Temat postu:
brian eno, aphex twin, coma, skalpiel, zabili mi zolwia, 180 stopni, morcheeba, paradox, portishead, naiv.. dlugo by wymieniac
Anonymous - Pon 10 Kwi, 2006 09:54
Temat postu:
i to jest niby malo znane? : /
Keeveek - Pon 10 Kwi, 2006 11:21
Temat postu:
Bracia Soprano Razz polecam ze względu na teksty.

a ostatnio słucham już chyba dawno zapomnianego Samaela i stare płyty Venoma, który jednak jest znany w niektórych kręgach
Mała - Pon 10 Kwi, 2006 14:56
Temat postu:
znasz paradox or naiv?
moze znane sa, ale wiekszosc ludzi nie zna jak pytam. coz tak bywa.
Anonymous - Wto 11 Kwi, 2006 10:54
Temat postu:
tych dwoch jedynie nie znalem z Twojej listy
Anonymous - Sro 12 Kwi, 2006 18:08
Temat postu:
murderdolls [choc coraz bardziej znane sie robi ^^]
wednesday 13 [jw]
piggy d. & evacuation plan
sami10 - Sro 12 Kwi, 2006 18:12
Temat postu:
krótko i na temat- Lilith, CLosterkeller i Sorcerer ;]
i jeszcze Oomph!
opętana - Sro 12 Kwi, 2006 18:29
Temat postu:
closterkeller i oomph są znaną kapelą ;>

hmm a ja jeszcze ziyo i hetman...ale to pewno znacie; ]
Anonymous - Czw 13 Kwi, 2006 09:26
Temat postu:
HIT THE LIGHTS
W internetowych emo-sklepach sa teraz na szczycie, ale w pl malo znani..
http://www.purevolume.com/hitthelights
mistle - Pią 21 Kwi, 2006 15:22
Temat postu:
andy, frei republik panama, złodzieje rowerów, vavamuffin, profanacja, cf98, eye for an eye i duuuuuzo innych. podalam te ktore wydaja mi sie najmniej znane, a warte polecenia. ktos tez ich slucha?
TomcioMag - Pią 21 Kwi, 2006 15:56
Temat postu:
brudne dzieci sida, At The Drive-In, super girl and romantic boys
Anonymous - Pią 21 Kwi, 2006 19:28
Temat postu:
cf98 to teraz najbardziej znana kapela grajaca kalifornijskiego punka w Polsce 8)
At The Drive In jest bardzo popularne
a romantic bla bla - jak Ty mozesz tego sluchac? Naprawde Cie podziwiam : D
TomcioMag - Pią 21 Kwi, 2006 20:49
Temat postu:
heh biggrin
jak dla mnie to ich(super girl and romantic boys) muzyka jest fajna biggrin
mistle - Czw 27 Kwi, 2006 15:32
Temat postu:
cf98-fakt, najbardziej znana polska kapela grajaca kalifornijski punk.ale to wcale nie oznacza ze sa znani.no i taaak,trzeba kumpli zareklamowac -lawless ale zeby nie bylo-ja ich slucham tylko na koncertach,ale pasuja do tematu-sa wybitnie malo znani
cornelia - Czw 27 Kwi, 2006 21:03
Temat postu:
Jane's addiction...hmmm...talk talk...rozne...
Tremere - Pią 28 Kwi, 2006 19:04
Temat postu:
mistle napisał/a:
cf98-fakt, najbardziej znana polska kapela grajaca kalifornijski punk.ale to wcale nie oznacza ze sa znani.no i taaak,trzeba kumpli zareklamowac -lawless ale zeby nie bylo-ja ich slucham tylko na koncertach,ale pasuja do tematu-sa wybitnie malo znani

lawless jest nawet fajne ;d
mistle - Pią 28 Kwi, 2006 20:00
Temat postu:
nawet fajne,ale nie moje klimaty.do sluchania w domu jak dla mnie nie,co innego na koncercie Smile
cornelia - Nie 04 Cze, 2006 17:01
Temat postu:
Ciekawa jestem czy ktos z was slucha Maggie Reilly.Nie jest ona zbyt znana, a ma ładniejszy glos od wielu znanych gwiazd...Znana jest może z dwóch tylko piosenek spiewanych z Mikiem Oldfieldem...Polecam jest super!!!
P-Star - Nie 04 Cze, 2006 18:04
Temat postu:
Lubię Love

[ Dodano: Nie 04 Cze, 2006 17:07 ]
Cornelia napisała:Ciekawa jestem czy ktos z was slucha Maggie Reilly.Nie jest ona zbyt znana, a ma ładniejszy glos od wielu znanych gwiazdNo wiesz co kto by jej nie znał dla mnie ona jest świetna Thum
cornelia - Pią 16 Cze, 2006 19:12
Temat postu:
P-Star napisał/a:
Lubię Love

[ Dodano: Nie 04 Cze, 2006 17:07 ]
Cornelia napisała:Ciekawa jestem czy ktos z was slucha Maggie Reilly.Nie jest ona zbyt znana, a ma ładniejszy glos od wielu znanych gwiazdNo wiesz co kto by jej nie znał dla mnie ona jest świetna Thum

No niestety zbyt wiele osob jej nie zna... Sad moim zdaniem to ma ladniejszy glos niz np. Britney Spears ale moze to tylko moja opinia.
Słupek - Nie 13 Sie, 2006 19:46
Temat postu:
Muzyka na licencji CC - to znaczy legalnie i za darmo. Zespołów jest całkiem sporo, ale nie są znane (zwłaszcza w RP). Myślę, że każdy znajdzie tu dla siebie coś wartego uwagi.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group