uajca88 napisał/a: |
Ian Stuart i Skrewdriver.
Pozatym kilka zespołów NS:Baranki Boze,Legion,Surowa Generecja(Gits),,, |
Cytat: |
proszę o natychmiastowe zbanowanie albo chociażby udziele nagany tej osobie |
CHWDP |
Pulkownik Nikt napisał/a: |
Chyba CHWD miales na mysli ![]() |
Otwieracz napisał/a: |
Nie wolno również propagować m.in. komunizmu |
Przepraszam, że piszę dwa posty pod rząd, ale mam takie drobne pytanko- krzysiek, co ci nie pasuje w Surowej Generacji (czyli w obecnych Gitsach)? |
Nena napisał/a: |
W oko, bo dupe to przyjemnosc. |
panienka_wierzba napisał/a: |
CCCP tak tak =D też taka chciałąm se kupić ale nie umialam znaleźc =/ ale za to mam kajś z Leninem =P |
Nie należy sądzić płyty, książki, filmu itp. po tytule. Aż dziw bierze, że krzysiek nie uznaje "Potopu" Sienkiewicza za opowieść opartą na motywach biblijnych! |
Tsej napisał/a: |
ma ktoś może muzyczke z va banque gdzie było uwaga prosze państwa prosze państwa uwaga fifififafafa" itd? |
jam napisal napisał/a: |
Tupac,N.W.A,Public Enemy,Kaliber44,Fisz.
|
Ant0n napisał/a: |
gdzie Ty sie uchowalas? ;] |
kasia0001 napisał/a: |
ja nie NAWIDZE metalu |
Napastnik napisał/a: |
O Nowatorze i Lerku jakoś nigdy nie słyszalem |
The Doors,Pink Floyd |
(...) poprostu słucham to co wszyscy słuchają w moim otoczeniu:P nie chce wybijać sie z tłumu bo wtedy będą mnie wyzywać (już tak u nas <w mieście> jesteś innyy...słuchasz metalu... lub czegoś czego większość nie słucha to cie wyzywają i gnębią..=/ ) |
Artoo no jak już coś to jak ja słucham muzy m.in. hh... to same przeróbki ....więc trudno tu powiedzieć o jakim kolwiek wykonawcy..... mixy są najlepsze ![]() ![]() |
mistle napisał/a: |
cf98-fakt, najbardziej znana polska kapela grajaca kalifornijski punk.ale to wcale nie oznacza ze sa znani.no i taaak,trzeba kumpli zareklamowac -lawless ale zeby nie bylo-ja ich slucham tylko na koncertach,ale pasuja do tematu-sa wybitnie malo znani |
P-Star napisał/a: |
Lubię ![]() [ Dodano: Nie 04 Cze, 2006 17:07 ] Cornelia napisała:Ciekawa jestem czy ktos z was slucha Maggie Reilly.Nie jest ona zbyt znana, a ma ładniejszy glos od wielu znanych gwiazdNo wiesz co kto by jej nie znał dla mnie ona jest świetna ![]() |