Dzieci OnLine

Webdesign Grafika Pomoc - moje szablony

Anonymous - Wto 31 Sie, 2004 18:53
Temat postu: moje szablony
Cześć wszystkim.Zna ktoś jakies programy...do robienia szablonów?Ja zrobiłąm ich pare na front page'u i nie załuje ale czy sa jaies do robienia layow?
Anonymous - Wto 31 Sie, 2004 19:23
Temat postu:
Ja robię w Adobe Photoshop 7.0 i Paint Shop Pro 8.0 Wink
Anonymous - Wto 31 Sie, 2004 19:24
Temat postu:
Aha..Ale żeby dodać html to chyba wgrac na serwer i poddac to front page'owi biggrin ja tak robie
Sova - Czw 02 Wrz, 2004 22:47
Temat postu:
Najlepszy według mnie jest chyba jednak Adobe Photoshop 7 z narzędziem cięcia obrazków i automatycznego dorabiania kodu html (tabelki). Później wystarczy tylko wyrzucić zbędne i powtarzające się obrazki i zamienić je jednym (w przypadku jednolitych zamienia się na tło)
Anonymous - Wto 28 Wrz, 2004 20:35
Temat postu:
[quote="Gabra"]poddac to front page'owi :D ja tak robie[/quote]
Rob w dreamvawerze bo na stfiastym systemie mic'a dlugo nie zajedziesz.
Anonymous - Sob 16 Paź, 2004 17:30
Temat postu:
Juz umiem robic szablony.Robie na paint shop pro 8 i front page;] mam nawet strone zszablonami www.dodatki.gabry.glt.pl
Anonymous - Pią 22 Paź, 2004 19:57
Temat postu:
Ładne Smile
Tylko ja dodałabym jeszcze jakieś efekty na zdjęciach szabonów, cieniowanie... hmmm... i takie tam inne Wink Ale ładne są Cool
KrZySiU :) - Wto 16 Lis, 2004 22:30
Temat postu:
Gabra napisał/a:
Juz umiem robic szablony.Robie na paint shop pro 8 i front page;] mam nawet strone zszablonami www.dodatki.gabry.glt.pl
nie zbyt piękna stronka Razz

Ja Pracuje na Photoshop 7CE PL lub na Photoshop CS i w Notaniku i na EasyPHP Razz
Anonymous - Sro 17 Lis, 2004 12:44
Temat postu:
Co to jest to EasyPHP ? Razz Twisted Evil
Dexter - Sro 17 Lis, 2004 14:50
Temat postu:
Pozwole sobie odpowiedzieć. EasyPHP to jest taki program zawierający serwer Apache, MySQL, PHP, PhpMyAdmin

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group