Dzieci OnLine

Pomoc w lekcjach - Przetłumaczy mi ktos na polski?:(

mroweczka - Pon 30 Sie, 2004 14:57
Temat postu: Przetłumaczy mi ktos na polski?:(
Nie jest to związane ani troche z lekcjami ale chciałabym,by ktoś mi pomógł. Dostałam meila po angielsku dotyczącego mojego bloga...I nie wiem o co chodzi! Nie znam całego angielskiego a słownik zabrał tata bo on musi uczyć się tego jezyka. Zrozumiałam tylko,ze mam tylko jeden dzień...(tzn.że tyle mam czasu na coś tam zrobienie). Nie chce odpisywac na ten e-mail(z resztą zobaczę) ale chciałabym choć w przybliżeniu dowiedzieć się, o co w nim chodzi Sad OK, oto treść: "Hello,

I have visited www.aluuusia.blog.pl and noticed that your website is not listed on some search engines. I am sure that through our service the number of people who visit your website will definitely increase. SeekerCenter is a unique technology that instantly submits your website to over 500,000 search engines and directories -- a really low-cost and effective way to advertise your site. For more details please go to SeekerCenter.net.

Give your website maximum exposure today!
Looking forward to hearing from you.

Best Regards,
Vanessa Lintner
Sales & Marketing
www.SeekerCenter.net "

Pomóżcie mi,proszę!
Juwenta - Pon 30 Sie, 2004 18:04
Temat postu:
Hmm....ja zrozumiałam z tego tyle ze jest to oferta reklamowa, w której ktoś chce zapisać Twoją stronę do wyszukiwarki z maszynami ((?)czy jakos tak) ale dokladnie też nie wiem o co chodzi. Jeśli źle mówię to niech mnie ktoś sprostuje Smile Poza tym w necie też są słowniki, możesz skorzystać np. z onetu http://slowniki.onet.pl/index.html?tr=auto i wdrożyć się głebiej w treść tego listu Smile
Nitemare - Pon 30 Sie, 2004 18:17
Temat postu:
jestem expertem z angielskiego pisz na gg 4706524 chetnie ci to przetlumacze
Anonymous - Sro 01 Wrz, 2004 17:46
Temat postu: dzwnee
Przetłumaszyłam na www.translate.pl i oto wyniki: Ma odwiedził (odwiedzony) *www.aluuusia.blog.pl* i zauważał co (żeby; który) wasz *website* nie jest załączany do listy na niektórych poszukiwawczych silnikach. JA jestem pewnne co przez naszą służbę (serwis) liczba (ilość) ludzie (lud; ludowy) kto (który) odwiedzają wasz *website* pewnie będzie powiększać. *SeekerCenter* jest wyjątkowa technologia co (żeby; który) natychmiast oddaje na rozpatrzenie wasz *website* do nad 500,000 poszukiwawczymi silnikami i *directories* -- rzeczywiście ocenionego niskiego poziomu i czynna (efektywny) droga (środek) reklamować (dawać ogłoszenie) wasze położenie. Dla większa ilość (bardziej; więcej) szczegół (wyszczególnia) sprawiać przyjemność (proszę) idą do *SeekerCenter.net*. Dają wasz *website* maksymalna wystawa dziś! Oczekiwanie odpowiedzi od was.
Laughing Laughing Laughing
Dexter - Sro 01 Wrz, 2004 19:41
Temat postu:
Według mnie chodzi im o to że twoja strona (ew. blog) nie jest zaindeksowany w żadnej wyszukiwarce i oni ci proponują że u nich możesz po niskich kosztach efektownie zaindeksować stronę w wielu wyszukiwarkach.
Pulkownik Nikt - Sro 01 Wrz, 2004 19:42
Temat postu:
Poprsotu reklama ktora mowi ze mozerz zapisac swa strone do tego.. czegos ;P i bedzie ona a wyszukiwarkach roznych.

napisales Dexter swoja odpowiedz w tym samym czasie co ja Smile

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group