Dzieci OnLine

Zwierzęta - Szukam osób...

Natina - Czw 26 Sie, 2004 19:43
Temat postu: Szukam osób...
Szukam osób (od 7 do 10 lat) do gadania o kotkach na GG lub e-maila

Pozdrawian, Natalia i kotek Pimpuś
Blanka - Pią 27 Sie, 2004 13:15
Temat postu:
Po co ten post? NIe widzisz ze to dzial Psy i koty? Poszukaj sobie w wyszukiwarce gg! Jesli ktos zwas widzi w tym poscie chocby cien dotyczacy psow i kotow to napiszcie bo ja jakos nie widze!
Malvina - Pią 27 Sie, 2004 16:30
Temat postu:
Ona chce pozukac ludzi ktorzy pogadają z nią o kotach ... W wyszukiwarce wątpie czy by znalazła - nie chcieli by gadać . Dlatego dała ogloszenie tutaj .
Natina - Pią 27 Sie, 2004 17:08
Temat postu:
Nie widzisz ale JA widzę!!!!!!!!! Po prostu mam kilka pytań dotyczących kotów i nigdzie nie mogę znaleźć odpwiedzi na nie. Mam ponad 40 osub na mojej liście GG i tylko JEDNA z nich chce ze mną gadać o kotach i też nie zna odpowiedzi na te pytania.
Zgadzam się w 100% z Malviną!!!
Dobrze wiem że to jest post dotyczący kotów!!!!!!
Bo muwiłam: szukam osub do gadania o KOTACH ! ! !
Malvina - Pią 27 Sie, 2004 19:27
Temat postu:
Natina ... to napisz tutaj te pytania . Napewno znajdzie się ktoś kto odpowie . Wink
Anonymous - Wto 31 Sie, 2004 13:47
Temat postu:
napisz do mnie 2081001 dodalam cie do listy kontaktow!
Blanka - Sro 01 Wrz, 2004 15:28
Temat postu:
Natina napisał/a:
Nie widzisz ale JA widzę!!!!!!!!! Po prostu mam kilka pytań dotyczących kotów i nigdzie nie mogę znaleźć odpwiedzi na nie. Mam ponad 40 osub na mojej liście GG i tylko JEDNA z nich chce ze mną gadać o kotach i też nie zna odpowiedzi na te pytania.
Zgadzam się w 100% z Malviną!!!
Dobrze wiem że to jest post dotyczący kotów!!!!!!
Bo muwiłam: szukam osub do gadania o KOTACH ! ! !

Masz kilka pytan to zadaj je na forum,lub poszukaj w wyszukiwarce forum!, jest tez wiele stron o kotach w ktorych jest FORUM DOTYCZACE KOTOW i CZAT KOCI!
I nie jest to post dotyczacy kotow, takie jest moje zdanie! POst dotyczacy kotow to WEDLUG MNIE pytania, referaty, ciekawostki lub nawet zarty o zwierzakach, Jesli szukasz kogos do pogadania to znajdz tekie jak pisalam strony! Jest ich pelno! Poszukaj w onecie i takich roznych! A skad masz pewnosc ze osoby ktore gadaja o kotach beda znaly odpowiedzi, jest wiele osob ktore cos wiedza ale niekoniecznie chca caly czas o kotach gadac!
I moja osobista rada! NIe wymadrzaj sie!
Anonymous - Sro 01 Wrz, 2004 16:00
Temat postu:
Ja z własnego doświadczenia powiem, że prędzej sobie poliżesz łokieć niż znajdziesz coś wartościowego w wyszukiwarce... często siedzę na necie po kilka godzin, bo nie mogę znaleźć nic na interesujący mnie temat. A po za tym gdzie miałą dać ten temat? Do o wszytkim? Tam mogą nie wchodzić osoby, które interesują się kotami...
Blanka - Sro 01 Wrz, 2004 16:47
Temat postu:
http://www.koty.nowiny.pl/search.html -kocia wyszukiwarka!
http://www.koty.nowiny.pl/ - koty
http://www.cats.alpha.pl/koty.htm -koty
http://forum.rokcafe.pl/ - a tu jest tez kocie forum!

Jakos lokcia nie musialam lizac, trzebe poprostu umiec szukac i JUZ, nie zamierzam was obrazac, wiec nie powiem nic wiecej.
Natina - Czw 02 Wrz, 2004 20:08
Temat postu:
Myślisz że nie znam tych stron????
hahahahahaha!!!!!
Oczywiście że je znam!!!
I właśnie ja dobrze wiem że jest to post o kotach bo właśnie ja go pisałam!!!!!
Blanka Ty już lepiej nic niepisz bo nie chcę zaśmiecać tego postu!!!!
Mówiłam: niech napisze tylko ten kto chciał by ze mną pogadać o kotach!!!!!
A wiem że Ty nie chcerz ze mną gadać o kotkach!!!
Nikita - Nie 05 Wrz, 2004 13:05
Temat postu:
Natina uspokój się!
Blanka chciala dobrze, podala Ci adresy różnych stron o kotach , i skąd mogła wiedzieć że już je znasz ?? ?? !! !!
Myślę ze na forum o kotach , który adres podala Blanka znajdziesz tam osoby które będą chcialy z Tobą pogadac o kotach na GG lub tam na forum , bo przeciez na tamte forum nie wchodzą osoby które nie interesują się kotami. Tak sądzę...
Anonymous - Pią 10 Wrz, 2004 18:19
Temat postu:
No żeczywiście nie wiem co się ze mną stało! Ostatnio jestem bardzo zozzłoszczona zama nie wiem czemu
Natina - Sob 11 Wrz, 2004 15:31
Temat postu:
Rozzłościł mnie tylko to że blanka wcześniej napisała że to nie jest post o kotach Evil or Very Mad
Fajermonka - Nie 12 Wrz, 2004 14:11
Temat postu:
Dobra, tylko się tak NIE DRZYJ!!! A ja będę oryginalna: NIE szukaj w wyszukiwarce Razz
Blanka - Wto 14 Wrz, 2004 17:55
Temat postu:
Fej! Przestanmy sie klucic. Ja powiem ze owszem nie zauwazylam ze poszukuje kogos do gadanie o KOTACH, ale droga Natino, skoro wiedzialas o istnieniu tych stron czemu tak nie szukalas kogos do pogadanie sobie na nich. Tam z pewnoscia wpada wiecej osobek zinteresowanych tymi zwierzakami. Przyznam tez ze nie bardzo cie polubilam bo jestes troche byt zgryzliwa (to moje zdanie) i zamykam ten temat, bo jest tu wiecej klutni niz propozycji.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group