Dzieci OnLine

Na luzie... - DWULICOWI ...

aska - Pon 23 Sie, 2004 09:09
Temat postu: DWULICOWI ...
dlaczego niektórzy ludzie są dwulicowi ? Mam kolegów którzy przy mnie mówią np. że jestem fajna i mnie lubią , a przy innych mówią np. że jestem (cenzura) ... itp. itd .
Dlaczego tak jest ?? ja naprawde tego nierozumiem ... Crying or Very sad
Malvina - Pon 23 Sie, 2004 11:50
Temat postu:
Hm ,.. ? Ja sama niewiem czemu tacy są ... Tacy sie wychowali .. i tacy są .. Nie znosze takich ...
Anonymous - Pon 23 Sie, 2004 14:12
Temat postu:
O, znam takich bardzo wielu. Nawet nie tyle sa dwulicowi, co po prostu infantylni. Najpierw komplementy, wszystko fajnie, nastepnego dnia przeciwko tobie i obgaduja cie za plecami, a potem znowu sie lasza i tak w kolko. Po prostu dzieciaki, ktore same nie wiedza czego chca. Trzeba ich trzymac krotko i byc wobec nich szorstkim, bo tylko na to zasluguja.
nie podam. - Pon 23 Sie, 2004 18:57
Temat postu:
Ja np. Lubię kuzynkę, a mój kuzyn nie, przyniej zaczowuje się normalnie, a przy kuzynie udaje że jej nie lubie (bo by się kuzyn ze mnie śmiał że ją lubie)
mroweczka - Pon 23 Sie, 2004 19:02
Temat postu:
Też znam wiele takich osób...Jednak poznałam się na ludziach i zerwałam z nimi kontakty. Nie mam zamiaru spotykac się z kimś, kto ze mną trzyma się jak naprawdę godny zaufania człowiek, a potem leci do innych i mnie obgaduje wymyślając niestworzone rzeczy Rolling Eyes
Anonymous - Wto 24 Sie, 2004 11:19
Temat postu:
Ja z takimi ludźmi staram się zerwać kontakt, a jak nie to to uważam na to co mówię przy nich i analizuję to co oni mówią do mnie... niecierpie dwulicowych osób
aska - Wto 24 Sie, 2004 15:19
Temat postu:
moi koledzy są tacy , wczoraj mnie lubili dzisiaj już nienawidzą i chcą mnie pobić !! (ktoś naopowiadał im jakiś wstrętnych rzeczy i oni uwieżyli)
DAJE WAM DOBRĄ RADE --- NIEGY NIE ZAPRZYJAŹNIAJCIE SIE Z KIMŚ ZE WSI Exclamation
Malvina - Wto 24 Sie, 2004 16:58
Temat postu:
Czemu nie Aska ? Ze ze wsi to nie znaczy ze są gorsi ! To Ci sami ludzie co my . Pech ze trafiłas na 2 licowych ... Nie wszyscy ze wsi tacy są . Ze wsi ludzie często są " lepsi " niz Ci z miasta , bo Ci ze wsi wiedzą co to PRACA i BIEDA ! Z miasta ludzie są bardziej rozpieszczeni ... Ooo ... Chłopaki dziewczyne bic ? Nie wypada ... A wy chłopakii ,, bijecie dziewczyny ? ( pytanie do chlopakow ...)
aska - Sro 25 Sie, 2004 10:15
Temat postu:
faktycznie że ci we wsi wcale nie są gorsi , znam jednego (brata tego który chce mnie pobić) jest bardzo fajny - zawsze powie cześć (pomacha lub poda ręke) , zawsze przyjdzie pogadać , zawsze pomoże ... tak samo jego przyjaciel ... I faktycznie ONI wiedzą co to bieda i PRACA ... całe wakacje pracowali na polu (wyrywali chwasty) żeby później jechać do poznania i kupić nowe ciuszki ... mój były z tamtąt przes 3 lata nosi te same ciuchy (jego kumple tak samo) , buty mają rozdartą podeszwe itp. itd. ... Ale to nie prawda że są ąż tak biedni rowery to mają odjechane (ja nawet mam gorszy) !!!
klacz - Sro 25 Sie, 2004 10:55
Temat postu:
Jedyną gorszą rzeczą od dwulicowości,z którą się spotkałam to HIPOCHONDRYCZNOŚĆ. To jest że raz Cię uwielbia, raz nienawidzi, raz kocha, a raz pluje na Ciebie! A jakby tego było mało, to koleżanki z koni (ale 4 konie już z tamtąd przeprowadziłam..jeszce jeden został i to mnie tam trzyma) są i chipochondryczne, i dwulicowe... Kiedyś to przymrużałam na to oko... ne przeszkadzało mi tak bardzo...ale teraz się wszystkie zaczęłyśmy kłócić i jestem na nie zła... ale to bardzo długa historia, więc żeby zrozumieć, trzeba by było śledzić to od początku Wink
Gościówa - Sro 25 Sie, 2004 14:48
Temat postu:
Nienaiwdze takich ludzi...Mam pare takich kolezanek czy kolegów którzy nietórym swoim osob z klasy liżą za przeproszeniem dosłownie d***..a za ich plecami wyzywają ich od niewiadomo czego itd..to jest beznadziejne..ja uznaje zasade zby mówic ludziom prosto w twarz co sie o nich mysli nawet jesli to co sie powie nie będzie zbyt miłe ale lepsze to niz okłamywanie i obgadywanie za ich plecami.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group