. Tak szybko sie rozmnazaly... I cos nie tak bylo z taką siatką u góry ... i czasami wychodzily ... O jej
 . Tak szybko sie rozmnazaly... I cos nie tak bylo z taką siatką u góry ... i czasami wychodzily ... O jej  . Pozniej oddalam dziadkowi (
 . Pozniej oddalam dziadkowi (  ) bo bylam mala i nie umialam sie nimi opiekowac ... Najlepiej do akwarium dawaj mu duzo bluszczu ... i duuzo patykow ... Musi miec bardzo duzo miejsca zapelnionego ... w którym moglby sobie odpoczywac
 ) bo bylam mala i nie umialam sie nimi opiekowac ... Najlepiej do akwarium dawaj mu duzo bluszczu ... i duuzo patykow ... Musi miec bardzo duzo miejsca zapelnionego ... w którym moglby sobie odpoczywac  

mogę się mylić,bo za bardzo się na tym nie znam.
 mogę się mylić,bo za bardzo się na tym nie znam.  
     | Cytat: | 
| Miał strasznie lepkie nogi. Jestem ciekawa czy każdy patyczak tak ma? | 

Patyczak to robal, paskudny robal, nie żadne zwierzątko.
 Patyczak to robal, paskudny robal, nie żadne zwierzątko.
 Paskudne są.
 Paskudne są.     | Cytat: | 
| Patyczak to robal, paskudny robal, nie żadne zwierzątko. | 
 No nie bardzo. Byłam kiedyś na takiej...hm...wystawie i tam były wszystkie-zaczynając od patyczaków a kończąc na "liściach". Nawet takiego liscia trzymałam na ręce
 No nie bardzo. Byłam kiedyś na takiej...hm...wystawie i tam były wszystkie-zaczynając od patyczaków a kończąc na "liściach". Nawet takiego liscia trzymałam na ręce  Bardzo fajne zwierzaczki
 Bardzo fajne zwierzaczki  
     | dziewczyneczka napisał/a: | 
| Moja koleżnka miała kiedyś patyczaka. Był to chyba patyczak pospolity. Był strasznie mały i ciągle odpadały mu nogi. Był u niej chyba tydzień a potem zdechł - niewiadomo dlaczego. | 

Jakoś jednak wytrzymam do wiosny.
 Jakoś jednak wytrzymam do wiosny.      

) od jakichś 2 miesiecy mam 2 patyczaki
) od jakichś 2 miesiecy mam 2 patyczaki  )
)