Dzieci OnLine

Muzyka, Kultura, Media - Evrytime

Idda - Sro 11 Sie, 2004 21:36
Temat postu: Evrytime
Czy ktoś słyszał tę piosenkę (B.Spears)????Jeśli tak,to co o niej sądzicie????JA JĄ UWIELBIAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mogłabym jej słuchać dniami i nocami!!!!!!!!!!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Jest taka ładna i delikatna....A co sądzicie o teledysku?(jak ktoś widział Very Happy )
Malvina - Sro 11 Sie, 2004 22:13
Temat postu:
Ja tam lubię tę piosenkę .. ;p . Fajna .. Ale cały czas bym jej nie mogła sluchac bo smutna bym chodziła biggrin . Teledysk ? Hm ... niewiem o co w nim chodzi ale spok ;p . Topi sie w wannie tam ją wiozą do szpitala .. Razz a potem na koniec wynurza sie z wanny biggrin . Dziwne ... :]
Anonymous - Czw 12 Sie, 2004 11:27
Temat postu:
Nie przepadam za ta piosenką, za tą piosenkarką, a teledysk mawet mógłby być gdyby nie motyw biegnącej Britney w białej koszuli. To mnie totalnie rozwaliło.
Gościówa - Sob 14 Sie, 2004 12:54
Temat postu:
Lubię nawet ta piosenkę...ogólnie nie przepadam za Britney ale ta piosenka ujdzie..a teledysk jest troche dziwny ale nawet OK. A tak wogóle to chyba Everytime a nie Evrytime Smile
Anonymous - Sob 14 Sie, 2004 21:12
Temat postu:
Nie, nie, nie.
Piosenka. Na poczatku jest ok, kiedy Britney spiewa krótkie sylaby. Ale potem jak zaczyna przedluzac, slychac ten jej jek... Boze, czy wszyscy zapomnieli, ze ona NIE UMIE spiewac? A teledysk? Jest bez sensu. Czytalam gdzies, ze rozciete zyly to efekt walki z tamtym chlopakiem. Taa... walki. Chloptys jednynie ja obial... a ona go odepchnela. Hmmm...
Malvina - Sob 14 Sie, 2004 22:51
Temat postu:
Nena napisał/a:
Boze, czy wszyscy zapomnieli, ze ona NIE UMIE spiewac?

Nie zgadzam sie z Tobą !!! . Jakby nie umiala spiewac to nikt by jej nie docenił . Myslisz że dlaczego jest taką gwiazdą ? ! Tak o sobie napewno by nie była ... No troche dlatego ze jest niezłą laską biggrin , ale spiewac tez UMIE !
Anonymous - Nie 15 Sie, 2004 12:59
Temat postu:
Nena napisał/a:
Chloptys jednynie ja obial... a ona go odepchnela. Hmmm...
Nie słyszałaś, że on ją trafił wazonem? Czy tam poleciały na nią dopadki wazonu... tak bynajniej gdzieś pisało
Nikita - Nie 15 Sie, 2004 18:18
Temat postu:
Cze! Ja za Britney Spears nie przepadam...
Idda mogę ci dać tekst piosenki Everytime po angielsku i przetłumaczony po polsku. Chcesz lub Chcecie??????
Anonymous - Nie 15 Sie, 2004 20:40
Temat postu:
Cóz, w teledysku tak nie bylo.
Anonymous - Nie 15 Sie, 2004 22:42
Temat postu:
Nena napisał/a:
Cóz, w teledysku tak nie bylo.

Moja wypowiedź była w 100% sarkastyczna Mr. Green
Anonymous - Pon 16 Sie, 2004 12:28
Temat postu:
Aaa... Bo w takich Bravach to pisza tez bzdury o artystach, chociazby na temat tego teledysku to, ze mial on wygladac tak, ze Britney lezy w wannie a obok niej puste pudelko po tablektach. Hmm... ja z bardziej wirygodnego zrodla slyszalam, ale w tym teledysku ona miala podcinac sobie zyly, a nie lykac tabletki. Moze po prostu jej zyla pekla ze stresu i tyle.
panienka_wierzba - Pon 16 Sie, 2004 18:27
Temat postu:
lol =P a ja słyszałam też że ona miała właśnie popełnić samobójstwo ale jakiś tam agent powiedzial ze to będzie zły p;rzykład dla dzieci i młodzieży i zrobili w końcu tak że niby skaleczyła się w wanie =/ a britney nie lubie, jednak ta piosenka jest chyba najlepsza ze wszystkiego tego co kiedykolwiek zaśpiewała...
Malvina - Pon 16 Sie, 2004 21:25
Temat postu:
Nena napisał/a:
Aaa... Bo w takich Bravach to pisza tez bzdury o artystach.

Hm ... Dlaczego wy tak nie lubicie Brav'a ? . Co wam w nim nie pasuje ? :> . Ja tam lubię te gazete biggrin .
panienka_wierzba - Pon 16 Sie, 2004 21:28
Temat postu:
Zakłamane pisemko zewcząt promujące modę hh-powską i skejciarską =P takie przynajmniej moje zdanie, ale przynajmniej sie pośmiac idzie jak sie te artykuly czyta
Malvina - Pon 16 Sie, 2004 21:39
Temat postu:
No coz ;D . Kazdy ma inne zdanie :>:> . A .. i dlaczego uwazasz ze jest "zakłamane " ? :>
Anonymous - Wto 17 Sie, 2004 16:19
Temat postu:
No wiesz gdyby pisali więcej o zespolach rockowych niż kilka zdań, to by były lepsze... A po za tym w tych pisemkach metalowcy i punki są złymi satanistami i okrypnymi anarchistami, którzy zabijają i piją ludzką krew... nie wiesz?
A po za tym ktoś słyszał twierdzenie, że Evanescence w teledysku Everybody's fool nabija sie z Britney... całym teledyskiem? Mi tylko do nabajnia się z niej pasuje motyw w wannie.
Czerwony Miś - Czw 19 Sie, 2004 14:56
Temat postu:
ja napisze tylko tyle że Britney mnie wrecz przerarza =] wezcie przestancie laska (po operacjach ;p) pop spiewa a kurde pieszczochy na rekach nosi :/ nie nie nie .... z reguly jestem tolerancyjna ale Brit... dno jak dla mnie...

co do brava (tak to sie pisze?) sama kiedys czytalam ale nie no jak widzialam te rubryki typu MODA a tak tekst w stylu: W TYM ROKU JEST WIELKA MODA NA PUNK...A WIEC DZIEWCZYNY DO SKLEPÓW PO UBRANIA. asz.... agrrr... nio i oczywiscie ciuchy za 200 zeta pokazane... LUDZIE PUNK NIGDY NIE ZALOZY TAKICH CIUCHOW BO SIE UBIERA W LUMPEXACH ALBO W NA PRAWDE TANICH SKLEPACH, pozatym punk nie kupi sobie ciucha w takim CUBUSIE bo to jest modne, a PUNKOWCY sie buntują przeciwko systemowi , modzie itd...
=)
Anonymous - Sob 21 Sie, 2004 16:59
Temat postu: Britney
Ja sie po prostu zakochałam w tej piosence i chcę dodać, że laska odepchnęła gościa, bo wcześniej ją wkurzył, a później chciał się przytulać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Idda - Sob 21 Sie, 2004 21:10
Temat postu: Re: Britney
Tak,rzeczywiście każdy ma swoje zdanie .Ja tam nadal uważam ,że ta piosenka jest b.ładna,ale reszta to kupa. Very Happy

PS PROSZĘ!NIECH KTOŚ MI DZIS ZADEDYKUJE PIOSENKĘ NA RADIU ESKA!!!!! Smile
Anonymous - Sob 21 Sie, 2004 21:19
Temat postu:
Zobaczylam soibe teledysk jeszcze raz - i faktycznie, wazon zostal rzucony, ale stalo sie to za daleko od Britney, by moglo jej przeciac zyle i na pewno zaden z wiekszych odlamkow nie polecial na nia. A jesli, od razu by to poczula.
panienka_wierzba - Sob 21 Sie, 2004 21:47
Temat postu:
no cóż widocznie kobieta ma większą wyobraźnię niż ty i ja Nena bo ja jakoś po przeanalizowaniu tego teledysku z kilkanaście razy nie zauważyłam w nim niczego fajnego oprócz tego że prawie umarła pod koniec hhihi ^^'
Anonymous - Sob 21 Sie, 2004 22:37
Temat postu:
A wiesz, nie jestem pewna, ale jeszcze wydawalo mi sie, ze w teledysku w szpitalu byla kobieta ze swiezo narodzonym dzieckiem i ona tez podejrzanie byla podobna do Spears...
panienka_wierzba - Nie 22 Sie, 2004 12:04
Temat postu:
czekaj czekaj aż msuze sprawdzić Razz zaraz wróce =D

hahaha włączyłam se ten teledysk bez dźwięku buahuHAuUAhUAHuHAuU wlaczcie sobie też to zobaczycie Razz ide sie zwalić na ziemie po prostu np. w tym samochodzie jak go szturcha Wink no dobra, wracam do oglądania!

a ta babka to chyba raczej podobna do britney tylko w tym że też miała kręcone włosy (tak jak brit w tym teledysku) bo ona raczej troche inna, ciemne włosy jakas inna twarz i wogóle, a zapraszam chętnie do ponabijania się z teledysku bez dźwięku, jak oni się kłócą to można każde słowo (po angielsku oczywiście) wyczytać z ruchu warg hihi i można sie ponabijać =P
Anonymous - Nie 22 Sie, 2004 12:54
Temat postu:
Nie mam jak sprawdzić, a na vivie nie chce mi się czekć, bo wolę posiedzieć na forum i posłuchać Metallicy... co oni np. mówią?
Anonymous - Nie 22 Sie, 2004 13:44
Temat postu:
Czerwony Miś napisał/a:
ja napisze tylko tyle że Britney mnie wrecz przerarza =] wezcie przestancie laska (po operacjach ;p) pop spiewa a kurde pieszczochy na rekach nosi :/ nie nie nie .... z reguly jestem tolerancyjna ale Brit... dno jak dla mnie...

Widziałaś Britney w pieszczochach? Chyba na fotomontażu. Albo miała je jakieś różowe Rolling Eyes
Anonymous - Nie 22 Sie, 2004 13:51
Temat postu:
Tavion, a czy ta laska na twoim avatarze (jak nie to sorx) to nie przypadkiem panna Spears? Taka podobna jakas, heh... Zwlaszcza, ze Brit ostatnio stawia wlasnie na taki mejkap Smile
Anonymous - Nie 22 Sie, 2004 13:59
Temat postu:
Na czatach mówię, że to jej zły klon z Tajwanu Neutral
Ale, cóż... tak to Brit Wink
Idda - Nie 22 Sie, 2004 17:17
Temat postu:
hehe...rzeczywiście zły klon z Tajwanu...Gdyby Briney miała wybierać pomiędzy byciem całą różową ,a całą czarno białą,to napewno by wybrała tę pierwszą możliwość Very Happy
Anonymous - Nie 22 Sie, 2004 21:14
Temat postu:
Tavion napisał/a:
Czerwony Miś napisał/a:

Widziałaś Britney w pieszczochach? Chyba na fotomontażu. Albo miała je jakieś różowe Rolling Eyes

ja wiele razy widziałam Brit w pieszczocham i to bez fotomontarzu jak myślę. A po za tym gwiazdy popowe często ostatnio chodzą w pieszochach i paskach ćwiekowych... ale lipa
panienka_wierzba - Nie 22 Sie, 2004 22:01
Temat postu:
elfkaNenar napisał/a:
Nie mam jak sprawdzić, a na vivie nie chce mi się czekć, bo wolę posiedzieć na forum i posłuchać Metallicy... co oni np. mówią?

ona mówi dużo w różnych okolicznościach ale jak są w pokoju to on coś tam do niej *pieprzy a ona mu na to

Ona:Stop
On:So I'm Sorry (i ją przytula)
Ona:Stop!(i go odpycha)
On:[cenzura] You!(I rzuca wazonem o ściane)
Ona:Ona macha łapskami i wyłazi z pokoju =P reszty mi sie nie chce pisać bo by troszku dużo wyszlo =D ale obejrzyj kiedyś Wink bez glosu idzie sie pośmiać
Czerwony Miś - Nie 22 Sie, 2004 22:54
Temat postu:
no widziałam w twiscie czy w jakims czasopismie starym nawet wycielam i schowalam do portfela zeby poprawiac sobie humor i moim kumpelom jak bedzie smutno =] no juz nie wspomne o pieknej i modnej torebeczce z napisem PUNK, ale takiej na szczecie Brit nie miala, tylko byla taka propozycja... eehhh ta komercja Crying or Very sad

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group