Dzieci OnLine

INNE PYTANIA - a co będzie jeśli..........

OLUAK - Wto 10 Sie, 2004 12:22
Temat postu: a co będzie jeśli..........
HEJ
MAM NA IMIE OLA I MAM 12 LAT MAM ALERGIE SKÓRNA I POKARMOWĄ NA ŁOKCIACH I NOGACH MAM STRUPKI (WYSYPKE) A CZASAMI UCZULENIE NA TWARZY A CZASAMI NIC NIGDZIE NIE MAM.ZAKOCHAŁAM SIE W PEWNYM CHŁOPAKU A ON MNIE CHYBA NIE KOCHA .ZA NIEDŁUGO BĘDE MIAŁA APARAT NA ZEBY NA 2 LATA .MYŚLE ŻE MU SIE MIGDY NIE SPODOBAM.JESTEM WYSOKA BRAŁAM UDZIAŁ W KURSIE MODELEK GDYBY NIE ALERGIA WSZYSCY CHŁOPACY BY MNIE BARDZO LUBILI MOGE Z TEGO WYROSNAĆ ALE KIEDY.CZASAMI MYŚLE "CZEMU NIE JESTEM JAK INNE DZIEWCZYNY" NIE JESTEM NIEŁADNA.MAM ŁADNE CIUCHY ALE MOJEGO MAĆKA TO NIE POCIĄGA.CO MAM ZROBIĆ POMÓŻZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Love
Spanielka - Wto 10 Sie, 2004 14:29
Temat postu: Uszy do góry!!
Hejka
Nic się nie martw alergię może mieć każdy i nic w tym takiego nadzwyczajnego. A jeśli chodzi o aparat to doskonale Cię rozumiem ja też go noszę od niedawna i byłam pewna obaw,że stracę przyjaciół,kolegów,znajomych i co najważniejsze jego. I co ? Żadne moje głupie myśli się nie sprawdziły co prawda mój Michał chyba jeszcze mnie nie kocha ale wiem napewno że bardzo mnie lubi nawet teraz kiedy przez 2 lata będe chodzić w "drutach".Zresztą aparaty są teraz takie modne!! A na złośliwe komentarze moich wrogów odpowiadam,że nie uważam aparat za coś szpetnego w końcu nie każdego dzisiaj stać na tak drogi sprzęt i to w dodatku w buzi. Piszesz że jesteś ładna masz fajne ciuchy ale Twojego Maćka to nie pociąga. Więc nie brakuje Ci niczego poza:
1.Pewności siebie (Bądź zawsze pewna swojej atrakcyjności!!)
2.Czasu. (Widocznie Maciek potrzebuje trochę więcej czasu na zakochanie się w Tobie albo jak na razie na wielką przyjaźń - Spędzaj z nim dużo czasu wiem,że to będzie trudne ale chodzi o drobnostki typu: uśmiech, jakaś gatka na temat tego co go interesuje, wysyłanie kartek i e-mail idt.itp)
No a jeśli to nie poskutkuje (TYLKO MUSISZ BYĆ CIERPLIWA!!) to znaczy,że facet nie jest Ciebie wart...
Pozdrawiam serdecznie i nic a nic się niemartw będzie Ok! dobierz tylko jakiś ładny kolor gumek do aparatu a może.... Zapytaj się Maćka jaki kolor by Ci doradził...???
narka i powodzenia!!
Anonymous - Wto 10 Sie, 2004 15:37
Temat postu:
Są lekarstwa anty-alergiczne Wink. A chłopak raczej nie wykluczy cię z powodu alergii! Olu - nie martw się.. ja też jestem wysoka - i wierz mi - sprawia to problemy Wink Najważniejsze to zaakceptować siebie taką jaką jesteś Smile
mroweczka - Nie 15 Sie, 2004 13:48
Temat postu:
Pamiętaj,że on nie musi wcale patrzeć tylko na ciuchy czy wygląd. On może patrzeć na charakter.Może Ty nie masz tego czegoś w charakterze,co mu się w dziewczynach podoba? Nie zmieniaj się na siłę. Żadnego czlowieka do miłosci nie zmusisz i trzeba się z tym pogodzić. Może kiedyś spotkasz kogoś bardziej wartościowego a z tym,że Maćka kochasz tylko się oszukujesz?
CHOMICZKAAA - Wto 17 Sie, 2004 11:24
Temat postu:
Moment ola chłopczyk?Rodzice coś Ci chyba z imionkiem nie przypasowali "Olu",a i nie wiesz jak ma sie w tobie chłopak zakochać?Mi tez sie wydaje,ze masz male szanse zakonia sie w tobie chlopaka!
OLUAK - Pią 24 Wrz, 2004 17:57
Temat postu: CZEŚĆ
cześć
Razz Dzięki wszystkim za odpowiedzi ale mogło być ich o wiele wiecej.
JEŚLI JESTES DOBRA W ROZWIĄZYWANIU TRUDNYCH SPRAW ODPOWIEDZ .
PROSZE WAS PISZCIE DO MNIE TO WAŻNA SPRAWA .
ZA WSZYSTKIE ODPOWIEDZI DZIEKUJE. Wink
MeGi111 - Pią 24 Wrz, 2004 21:43
Temat postu:
Wiesz co?? Powiem jedno -jeśli on patrzy na wygląd to nie jest Ciebie wart... Znaczy się jeśli patrzy na tą alergię... A ty wogóle go znasz?? Wiesz, że cię odrzuca?? Może poprostu nie zwraca na Ciebie uwagi bo cię nie zna i traktuje jak każdą nieznajomą??
Anonymous - Pią 24 Wrz, 2004 21:53
Temat postu:
Eee... Nie miej kompleksów. I nie przejmuj się tak wszystkim. Jeśli chłopak nie jest płytki - zauważy Cię choćbyś wyglądała jak zmutowany dinozaur. Pozdrawiam.
Anonymous - Sob 25 Wrz, 2004 07:17
Temat postu:
Witam.
Trochę się spóźniłem, ale postaram się dodać coś od siebie. To nie alergia kształtuje sympatię, nie wygląd. Tylko płytcy mężczyźni patrzą tylko na to. Postaraj się z nim porozmawiać, tak po prostu. Może niech pomoże Ci w lekcjach? Znasz go dobrze? Na pewno macie wspólne zainteresowania. A spotkania po szkole? Jakieś kluby, niekoniecznie sportowe? Może lubicie to samo, tylko że on dodatkowo zajmuje się tym po lekcjach? Za resztę wypowiedzi przytoczę cytat:
Femme Fatale napisał/a:
Nie miej kompleksów. I nie przejmuj się tak wszystkim. Jeśli chłopak nie jest płytki - zauważy Cię choćbyś wyglądała jak zmutowany dinozaur.

Pozdrawiam Kwiat
OLUAK - Sob 25 Wrz, 2004 12:41
Temat postu: odpowiedz
Rozmawiamy czasami doje mi jakies znaki przyjaźni ale to nic nie wyjaśnia .
DZIĘKI ZA ODPOWIEDZI I OCZEKUJE WIĘCEJ WIĘCEJ WIĘCEJ...........
BamBI - Sob 25 Wrz, 2004 12:55
Temat postu:
po pierwsze z tą alergią udaj sie do dermatologa ,przepisze ci jakas masc i bedzie w porzo Razz

a co do tego - czemu uważasz że nie jestes jak inne dziewczyny?? każda z nas ma jakies problemy i zmartwienia niestety tacy sa ludzie - niedoskonali !!!
radą dla ciebie jest uśmiech - chłopaków to pociąga(wiem coś o tym) Mr. Green śmiej sie jak najwiecej w jego towarzystwie - niech zobaczy że jeste fajna kumpela
PS. jeśli kogoś sie naprawde kocha Love nie zwraca sie uwagi na to czy ktos ma alergie!!!!i sie ta osobe akceptuje Razz
Malvina - Sob 25 Wrz, 2004 14:59
Temat postu:
Są gorsze choroby od alergi ...
Babmi maście nie zawsze pomagają .
OLUAK - Pon 27 Wrz, 2004 17:50
Temat postu: PYTANIE
Hejka.
MAM ŚWIETNY POMYSŁ GDY BĘDĄ WALENTYNKI DAM MU LIST I WSZYSTKO NAPISZE.
CO WY NA TO? Love Kwiat Love Love Love Love Love Love [/b]
BamBI - Pon 27 Wrz, 2004 18:18
Temat postu:
dobra robisz to na wlasna odpowiedzialnosc.....do walentynek daleko ja bym nie wytrzymala Love
Anonymous - Wto 28 Wrz, 2004 06:34
Temat postu:
Witam.
List w walentynki? Hm...Wydaje mi się, że lepiej byłoby powiedzieć to wprost w środku rozmowy, ale tak też nie będzie źle. Tylko potem, gdy do Ciebie podejdzie (choć wcale nie musi tego zrobić), nie uciekaj przypadkiem. Wink
Pozdrawiam
Malvina - Wto 28 Wrz, 2004 12:04
Temat postu:
KoT napisał/a:
...Wydaje mi się, że lepiej byłoby powiedzieć to wprost w środku rozmowy, ale tak też nie będzie źle. Tylko potem, gdy do Ciebie podejdzie (choć wcale nie musi tego zrobić), nie uciekaj przypadkiem. Wink
Pozdrawiam

Szczerze mowiąc .... to 75 a moze nawet 80 % dziewczyn by nie powiedzialo wprost. To jest bardzo trudne Wink

Do tematu nic nie dodam
Anonymous - Sro 29 Wrz, 2004 06:15
Temat postu:
Malvina napisał/a:
Szczerze mowiąc .... to 75 a moze nawet 80 % dziewczyn by nie powiedzialo wprost. To jest bardzo trudne Wink

Do tematu nic nie dodam

Tak, tego się bałem. A z własnych obserwacji i z praktyki wiem, że płeć mniej piękna lubi wiedzieć na czym stoi, lubi być uświadomiona wprost, lubi konfrontację. Wink A może to ja jestem jakiś dziwny i dziwnych kolegów obserwowałem...
Pozdrawiam Kwiat

:Edycja: - Zaczynamy schodzić na offtopic Wink
Anonymous - Sro 29 Wrz, 2004 13:40
Temat postu:
KoT - serio ?? Wink Fajnie wiedzieć Mr. Green

OLUAK - jesteś dziewczyną ?? Przy nicku masz zaznaczone "mężczyzna".
OLUAK - Czw 30 Wrz, 2004 19:02
Temat postu: Odp.
JESTEM dziewczyną i zaznaczyłam że jestem dziewczyna a teraz mam ze jestem mezczyzną ,
JESTEM DZIEWCZYNĄ
DZIĘKUJE ZA ODPOWIEDZI I CZEKAM NA NASTĘPNE!!!!!!!!!!!1 Wink
klacz - Czw 30 Wrz, 2004 21:10
Temat postu: Re: a co będzie jeśli..........
OLUAK napisał/a:
"CZEMU NIE JESTEM JAK INNE DZIEWCZYNY"

Ehh...to mnie też trapi Crying or Very sad Ja nie wytrzymam już z tymi tikami nerwowymi Crying or Very sad Crying or Very sad
Anonymous - Sro 13 Paź, 2004 17:30
Temat postu:
PROSZE PISZCIE DO MNIE TO NAPRAWDE WAŻNA SPRAWA. :oops:
Anonymous - Sro 13 Paź, 2004 19:12
Temat postu:
Po cholere odkopujecie stare tematy? -_-"
pussi - Czw 11 Lis, 2004 23:22
Temat postu: pussi
byc naturalna i uwierz w siebie:)to pomaga!!a aparatem sie nie martw ja tez nosiułam przez rok i teraz mam sliczne ząbki:)opłaca sie!!wiec głowa do góry!!!
Anonymous - Pią 12 Lis, 2004 07:27
Temat postu:
Witam.
Pussi, proszę, nie odkopuj starych tematów. Na górze jest data. Smile
Pozdrawiam Kwiat

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group