Dzieci OnLine
Z życia szkoły... - Lepszy niemiecki czy angielski??
Nadia25 - Pon 09 Sie, 2004 21:35
Temat postu: Lepszy niemiecki czy angielski??
Jak myślicie czy w szkole lepszy angielski czy niemiecki odpiszcie!!!
Iśka - Pon 09 Sie, 2004 22:46
Temat postu:
Nie wiem jak Wy, ale ja tam wolę niemca
panienka_wierzba - Wto 10 Sie, 2004 08:37
Temat postu:
ja tam nie lubię języka niemieckiego, za to dośc lubię angielski, ja tam wole anglik a niemiecki mi wogóle nie podchodzi (szczęście że nie musze się go uczyć)
Dexter - Wto 10 Sie, 2004 09:34
Temat postu:
Ja wolę angielski z resztą jest chyba bardziej uniwersalny.
Malvina - Wto 10 Sie, 2004 10:15
Temat postu:
Ja tam bardziej wole anglielski ;p . ale niestety niemca sie ucze :/ . Angielski jest chyba o wiele bardziej znany niz niemiecki ... Poprostu nie cierpie niemieckiego !! Te die .. das ...itp.. blee :p
Gościówa - Wto 10 Sie, 2004 16:54
Temat postu:
JA ucze się TYLKO j.angielskiego i uwarzam ze jesli mozna wybierac to lepiej wybrac angilelski bo bardziej sie przyda..to jest taki uniwersalny jezyk ktorym polugujesz sie w wielu krajach....ten jezyk jest chyba najwazniejszy i najczesce jego uczą w szkołach.
Naomi - Wto 10 Sie, 2004 19:25
Temat postu:
Ja się uczę angielskiego i baardzo dobrze mi idzie. Lubie angielski choć niemiecki napewno nie jest zły
. Osobiście uważam, że angielskim posługuje się więcej narodów i więcej ludzi go umie. Łatwiej jest się dogadać
.
d098 - Wto 10 Sie, 2004 22:19
Temat postu:
Angielski is the best. (nie będe się rozpisywał bo mi się nie chce)
Ale już niedługo będe się uczył rosyjskiego (mama mnie będzie uczyła) - to teraz modny język i synoptycy mówią że już niedługo będzie bardzo potrzebny....
mroweczka - Czw 19 Sie, 2004 21:14
Temat postu:
Ja tam wolę j.angielski. Szybciej mi wchodzi, a w nowej szkole będę w klasie z podwyższonym językiem angielskim
Niemieckiego już nie będę się uczyć,na szczeście...
Egoista - Czw 19 Sie, 2004 21:17
Temat postu:
Angielski jest latwiejszy, chociazby z tego powodu, ze mamy z tym jezykiem duzo czestszy kontakt. {gry komputerowe itp.}
Ktory jest 'lepszy' to juz musisz stwierdzic sama.
Blandzia - Sob 21 Sie, 2004 18:15
Temat postu:
Ja wole Angielski. NIemiecki pewnie bylby fajny gdyby nie nasz babka! Ona nie umie uczyc i tyle!. I wloskiego sie bede uczyc, ale nie w szkole
klacz - Wto 24 Sie, 2004 23:46
Temat postu:
Zdecydowanie- wolę angielski, a zadziwia mnie to, że, pomimo iż nie znam języka niemieckiego-często (jak się potem okazuje) wymskają mi się jakieś słowa w tym języku
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group