Dzieci OnLine

O Forum - Ludziska!

Anonymous - Pią 06 Sie, 2004 21:26
Temat postu: Ludziska!
Oh ja już was nie rozumiem. dlatego że ciągle pytacie się o to samo i to jest strasznie nudne: "a kiedy dostane" " a kiedy mi urośnie' itd. To jest już strasznie nudne. A ja chyba wiem co mowie bo na początku forum na prawdę mnie wciągneło. I miałam chrapkę ale już teraz to jest starością. Ja ma nick _szyszka . Pewnie będziecie pisac : dlaczego tak piszesz to forum jest extra ! ! ! Bo wasze posty sa już dokładnie takie same jeden pisze tak a drugi pisze to samo tylko w innej postaci. To jest do bani. A chyba że by powstały jakieś nowe kategorie. No jakies inne niż są ! ! Ja już nie odwiedzam forum... Bo tak jakoś odciągneło albo mnie znudziło. MOIM ZDANIEM powinniście zdybyc jakies pomysły. Oh wielce się nie chce ju ż wywyszać ale chociaż nie którzy powinni mnie zrozumieć... :|
Anonymous - Pią 06 Sie, 2004 22:20
Temat postu:
Jejq, Nena. Problemów się nie wybiera. Rolling Eyes
panienka_wierzba - Sob 07 Sie, 2004 11:45
Temat postu:
mnie też to wkurza, =/ jeżeli ktoś ma jakiś problem który się powtarza często powinien go po porostu nie psiać tylko szukać o nim w szukaj no bo kurde to ejst wkurzające co chwile ktoś sie pyta o to samo najgorsze są te co nena napisała "kiedy dostane misiączke, ja jeszcze nie przestałam pisać, ale powoli napawa mnie obrzydzeniem odpowiadanie w jednym temacie który powtarza się co dziennie kurde 35 odpowiedzi...
Kamix - Sob 07 Sie, 2004 12:21
Temat postu:
Fora ktore moduruje szczegolnie gry i programy komputerowe, nie ma w nich takich samych pytan zawsze cos nowego, dzieki temu http://dziecionline.pl/forum/viewtopic.php?p=9892#9892 fakt faktem ze czasem sie zdarzy ale watpie w to, moze tylko simsy sie powtarzja. Niech kazdy mod wymysli cos dodatkowego jakis regulamin do fora ktore moderuje. TOPIC O TEMACIE: PRZECZYTAJ ZA NIM COS NAPISZESZ i niech postawi jasno co mozna a co nie. U mnie to pomoglo w grach wczesniej pisalo sie o erotycznych grach itp. niech ktos teraz znajdzie taki topic ...
Anonymous - Sob 07 Sie, 2004 14:19
Temat postu:
Zapomnialeś o tym, że ludzie nagminnie tworzą tematy o The sims. Ludzie wiem, że gra jest świetna i tak dalej, ale gry na kompa nie tylko na nej się opierają... działają chyba 2 czy 3 tematy o niej, a wszystkie następne będę zamykać.
_szyszka - Nie 08 Sie, 2004 10:47
Temat postu:
No dobra może forum nie jest złe Arrow
Crying or Very sad
Anonymous - Nie 08 Sie, 2004 11:21
Temat postu: ...
Ja też jestem to nowy ale też to zauwazyłem i wpadłem własnie na pomysł!! Very Happy zobaczcie sobie temat: foru-randki biggrin Laughing zobaczycie oco chodzi
Anonymous - Sob 14 Sie, 2004 20:44
Temat postu:
A ksywe to sie ukrada.
Iśka - Sob 14 Sie, 2004 22:45
Temat postu:
Nena: kradnie, a nie ukrada Razz
A co do tego tematu, to uważam, że tak to już jest na bardziej znanych forach, ti\ych co mają powyżej 100 użytkowników (a byliście na forum zwierzaki ? Tam to dopiero tematy się powtarzają.. Wink)
_szyszka - Nie 15 Sie, 2004 10:18
Temat postu:
Wiesz co Nena Ja nie jestem rzadnym złodziejem i nie chcę żebyś mnie o to sądziła bo chyba masz do mnie o to wonty że raz się tak na forum odezwałam to odrazu ukradła nie ?? Exclamation
Anonymous - Nie 15 Sie, 2004 12:45
Temat postu:
Iśka napisał/a:
A co do tego tematu, to uważam, że tak to już jest na bardziej znanych forach, ti\ych co mają powyżej 100 użytkowników (a byliście na forum zwierzaki ? Tam to dopiero tematy się powtarzają.. Wink)

Byłam kiedyś na tym forum i ostatnio go szukałam, bo mi się nudzi i chce sprawdzić, czy tam nadal są nietolerancyjni ludzie (ale bła kiedyś kłutnia)... poprostu byli bardzo bardzo niemili dla koleżanki, któa chciała zacząć temat mangi
mroweczka - Pon 16 Sie, 2004 16:54
Temat postu:
Iśka napisał/a:

Tak,byłam na tamtym forum(mam tam ksywę Koniuka(tak Elfka-to ja Mr. Green )) ale duzo bardziej wolę to forum od tamtego...Tam co chwile jest nowy temat, nie idzie się w tym wszystkim połapać Wink

No właśnie też tak zauważyłam,że _szyszka używa ksywy Nena...Szyszka prosze Cię,nie rób tak, bo ja się nie mogę potem połapać, czy to pisze "prawdziwa" Nena, czy ktoś inny...
_szyszka - Wto 17 Sie, 2004 20:41
Temat postu:
Nie musze tak pisac ale na forum byłam niezalogowana i chciałam wlaśnie tak . Ale bloga chyba mohe mieć co ? Mr. Green
Nadia25 - Nie 29 Sie, 2004 10:01
Temat postu:
Kwiat kicia1994 Kwiat
mroweczka - Pon 30 Sie, 2004 13:39
Temat postu:
Kicia- Rolling Eyes Neutral
_szyszka- Co do bloga to ja nic nie mam w końcu obie z Neną możecie lubić tą grę ale na forum Nena miała pierwszą tę ksywę, więc na pierwszy rzut oka pomyślałam,ze to ona pisze...Ale po charakterze tego postu się skapnęłam,że to kto inny.
Proszę-jak piszecie jako niezalogowani piszcie SWOJE ksywy a nie kogoś innego.
Anonymous - Pon 30 Sie, 2004 15:27
Temat postu:
Tylko, ze w Pico jest Nene, ale zmianilam to na Nena, zeby kazdy wiedzial, ze ma doczynienia z dziewczyna Razz Kit, ze chlopczyca Razz

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group