Dzieci OnLine

O Forum - Jak zostać dobrą radą

Kania - Czw 29 Lip, 2004 18:10
Temat postu: Jak zostać dobrą radą
Mam pytanko co to taka jakbu ranga dobrej rady...ma ją Gościówa i jeszcze nie pamiętam kto..Jka zostać dobrą radą>> Sad
angel of berlin - Czw 29 Lip, 2004 21:15
Temat postu:
było już, musisz sie mocno udzielać na forum. no i dawac dobre rady:)
Dexter - Czw 29 Lip, 2004 21:25
Temat postu:
A co Ci w ogóle tak na tej randze zależy ???
Kamix - Pią 30 Lip, 2004 09:06
Temat postu:
No wlasnie ?? Smile
Kiedys to moze widzialas u mnie jeszcze pomocna dlon, no ale dlugo mnie nie bylo i ja stracilem, Kania pisz madre, przydatne dla ludzi rzeczy, chcoaiz to nie wsszystko, staraj sie byc osoba godna nasladowania innych, nie wchodz w konflikty to jest przepis na awans Razz

P.S: Nie ma mnie na forum bo mam kompa uszkodzonego.
ToJa - Nie 01 Sie, 2004 15:13
Temat postu:
Kamix nie straciłeś. Moderator zastąpił Pomocną Dłoń, ale jeśli chcesz, to będzie pokazywać się nadal. Nie będzie wtedy pisać Moderator, ale dalej nim będziesz.
Kania Dobra Rada to ranga, którą przyznaje deg w Trudnych pytaniach. Jeśli uzna, że na to zapracowałaś to na pewno będziesz ją miała.
Kamix - Pon 02 Sie, 2004 09:44
Temat postu:
Dobra Aga, narazie sie nie fatyguj i tak masz sporo problemow, moze kiedys jak bedziesz miala czas, teraz niech zostanie jak jest Wink
Kania - Pon 02 Sie, 2004 12:01
Temat postu:
Dexter napisał/a:
A co Ci w ogóle tak na tej randze zależy ???

Fcale mi nie zaley...dalczego ty uważasz jak zraz sie ktos spyta jak zostać moderatorem czy kimś to muwisz że mu tylko na jaikiejś randze zależy..ja tylkjo chce wiedzieć jak zostać ityle
Anonymous - Pon 02 Sie, 2004 12:40
Temat postu:
Wyluzuj, nie ma się o co wściekać :-D
poprostu tak to odebrałem
Kania - Pon 02 Sie, 2004 15:05
Temat postu:
Sorry...poniosło mnie.. Embarassed
sami10 - Nie 08 Sie, 2004 14:51
Temat postu:
Kamix napisał/a:
No wlasnie ?? Smile
Kiedys to moze widzialas u mnie jeszcze pomocna dlon, no ale dlugo mnie nie bylo i ja stracilem, Kania pisz madre, przydatne dla ludzi rzeczy, chcoaiz to nie wsszystko, staraj sie byc osoba godna nasladowania innych, nie wchodz w konflikty to jest przepis na awans Razz

P.S: Nie ma mnie na forum bo mam kompa uszkodzonego.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tego jeszce nie widziałam zdziwiłam się kiedy zobaczyłam dobrą radę ale takie coś jest normalnie nienormalne! czy jest jeszcze wyższy stiopień?
Kamix - Pon 09 Sie, 2004 14:28
Temat postu:
Nie nie ma wyzszego stopnia, pomocna dlon nie jest ranga automatyczna, nadaje ja administrator dla osob ktore udzielaja sie na forum Razz
Najwyzsza ranga na forum odznacza sie Administrator w naszym przypadku jest to: ToJa i Deg jesli masz jeszcze jakies pytania to pisz.
Nadia25 - Sob 25 Wrz, 2004 10:57
Temat postu:
Kwiat A jakim sposobem nagle dostałam gwiazdkę za sprawą potów czy reż moderatorów? Kwiat Kamix bólagam odpisz Kwiat
Anonymous - Sob 25 Wrz, 2004 11:32
Temat postu:
za pomocą postów:
1 gwiazdka - Debiutant - 10 postów
2 gwiazdki - Junior - 50 postów
3 gwiazdki - Dociekliwy - 100 postów chyba
4 gwiazdki - Dyskutant - 150 postów
5 gwiazdek - Aktywista - 300 postów Very Happy

Chyba ale te 2 pierwsze i ostatnie się zgadzają
Nadia25 - Sob 25 Wrz, 2004 11:37
Temat postu:
Kwiat a ja zostałam debiutantem jak miałam 30 postów czyli nie dawno Kwiat
mroweczka - Nie 26 Wrz, 2004 18:15
Temat postu:
kicia1994 napisał/a:
Kwiat A jakim sposobem nagle dostałam gwiazdkę za sprawą potów czy reż moderatorów?

Za sprawą nabijania postów Rolling Eyes
Anonymous - Pon 27 Wrz, 2004 14:26
Temat postu:
mroweczka napisał/a:
kicia1994 napisał/a:
Kwiat A jakim sposobem nagle dostałam gwiazdkę za sprawą potów czy reż moderatorów?

Za sprawą nabijania postów Rolling Eyes

dosłownie wyjełaś mi to z ust ;-)

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group