Dzieci OnLine

Na luzie... - jestem szalona i pomóż mi ...

aska - Sro 28 Lip, 2004 09:58
Temat postu: jestem szalona i pomóż mi ...
cóż, chciałam wysłać do mojego eks (ma na imie MARCIN) list albo kartke ... ale nie mam pomysłu. Najpierw chciałam kupić jakąś słotką, czadziorską kartkę i na niej napisać np. wierszyk (miłosny) ; albo LUBIE CIE, LUBIE CIE, LUBIE CIE ... itd. aż zabraknie mi miejsca a na końcu napisać KOFFAM CIE ; albo napisać LUBIE CIE TAK BARDZO, BARDZO, BARDZO ... itd. aż do końca. Później zdecydowałam się na list (3 dwustronne kartki) , gdzie miało być nalisane LUBIE CIE, LUBIE CIE, LUBIE CIE ... itd. aż zabraknie miejsca. ale po 4 "lubie cię" wydało mi się do dość banalne i głupie ... Później myślałam o wycięciu kilkudziestu serduszek i na nich napisać KOFFAM CIE ... ale to też wydało mi się banalne Sad chciała bym wysłać mu coś SZALONEGO Smile ale nie wiem co ... czy jednak kupić mu kartkę ?
Poradźcie mi co mogę wysłać , coś zajefajnego , czadziorskiego , słotkiego i SZALONEGO ...
Malvina - Sro 28 Lip, 2004 10:21
Temat postu:
Ten list / kartkaa ma być od ciebie .... To po co pytasz kogos o rade ? No ale dobra ;p . cos szalonegoo. .. To " LUBIE CIE " .... Do konca miejsca moim zdaniem to glupota Smile . Nie mam pojecia co mozesz mu wysłac ... Aha , i jeszcze jedno ... Nie pisze się słotkiego .. tylko słodkiego Razz
aska - Sro 28 Lip, 2004 11:58
Temat postu:
Wiem że nie powinnam prosić o rady Embarassed chce tylko żebyście mi podsuneli jakieś zajefajnie i odlotowe pomysły ...
A tą ortografie sobie zapamiętam (słodko)
Kamix - Sro 28 Lip, 2004 17:01
Temat postu:
Wydaje mi sie ze ladniuska kartka w zupelnoasci starczy, w srodku fajniuski wierszyk ewentualnie mozna narysowac jakies serduszko, list tez bylby dobry ale taki szczery od serca, lubie takie dostawac i zaloze sie ze nie tylko ja Razz
aska - Sro 28 Lip, 2004 19:56
Temat postu:
wiem że kartka i wierszyk to słodka mieszanka (ale dość banalna i nudna) , chciałam wysłać mu "coś" ale bez podpisu (chciałam zobaczyć jak zareaguje Embarassed czy odgadnie że to ja) , ale kartka bez podpisu (z wierszem albo czymś innym) Sad ...
Nie możecie poradzić mi czegoś bardziej SZALONEGO ... Coś co go zaskoczy Confused
ja nie mam żadnych pomysłów Crying or Very sad . ( jest mały problem mam niecałe 13 lat Crying or Very sad więc to co mu wyśle musi być , takie żebym mogła to zrobić bez problemów ) Sad

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group