Dzieci OnLine

Na luzie... - To forum jest ....

Myszorka - Sro 21 Lip, 2004 17:08
Temat postu: To forum jest ....
chyba źle nastawione do mnie . Nikt mi nigdy nie odpowie tak jakbym chciała . Zawsze jak jeden napisze to każdy w następnych odpowiedziach pisze to samo . Zawsze ktoś jest dla mnie niemiły . Źle się tu czuje . Uważam ,że to forum wcale nie jest fajne . Ani miłe
_grzeszczulka_ - Sro 21 Lip, 2004 17:47
Temat postu:
może dla ciebie... Confused jak dla mnie te forum jest idealne! i dla mnie sa tu wszyscy uprzejmi i mili (aktualnie Very Happy ), też zalezy jak sie zachowujesz... no wies,z ja cienie znam i nie oceniam cie... Shocked
Kania - Sro 21 Lip, 2004 17:56
Temat postu:
Dlamnie to forum też jest ideolo nie zawsze wszyscy są mili ale jest tu fajne z tąt mam numery gadu gadu do nie których...Trzeba tylko być też miłym dla innych wtedy oni będą mili dla ciebie Very Happy
Luna - Sro 21 Lip, 2004 18:55
Temat postu:
Byc moze ci sie tylko tak wydaje. A moze sama nie mozesz sie do tego forum przystosowac? Ale jesli ci sie nie podoba nie musisz tu pisac.
Gościówa - Sro 21 Lip, 2004 19:31
Temat postu:
Eeeee tam.
To forum jest poprostu BOSKIEEEEE!!! i tak 3-mać! Smile
Kania - Sro 21 Lip, 2004 19:50
Temat postu:
Racja Gościówa
_grzeszczulka_ - Sro 21 Lip, 2004 21:17
Temat postu:
ja widze ze tylko tej Myszorce cos nie pasuje. Jak dla mnie to te forum ma pierwsze miejsce ze wszystkich Wink boskie i tyle Very Happy a jak komus sie nie podoba to spadac z tąd i podlizywac sie na innym forum... a nie zaśmiecac nasze w takim razie Twisted Evil
Kamix - Czw 22 Lip, 2004 11:08
Temat postu: Re: To forum jest ....
Myszorka napisał/a:
chyba źle nastawione do mnie . Nikt mi nigdy nie odpowie tak jakbym chciała . Zawsze jak jeden napisze to każdy w następnych odpowiedziach pisze to samo . Zawsze ktoś jest dla mnie niemiły . Źle się tu czuje . Uważam ,że to forum wcale nie jest fajne . Ani miłe

Słuchaj myszorka, forum polega na tym aby każdy wyrażał swoje poglądy, opinie, nie każdy musi myśleć podobnie jak ty więc pewnie z tąd czasami wynikają dyskusję które Ci się nie podobają, to forum jest bardzo fajne i mile a ze dla Ciebie nie jest szanuje to bo kazdy moze tu pisac to co uwaza za wlasciwe i to mi sie podoba szanuje twoja wypowiedz i nie mam zamiaru jej krytykowac poniewaz to twoj poglad na to forum ja mam inny. Wink
Anonymous - Sob 24 Lip, 2004 11:21
Temat postu:
jak się z kamixem często nie zgadzam tak teraz mu przyznaje racje - nic dodać nic ująć
Kamix - Sob 24 Lip, 2004 11:59
Temat postu:
Dzieki za wsparcie Wink i nawet fajnie ze czesto sie ze mna nie zgadzasz bo nie lubie jak mi ktos cale zycie przytakuje Very Happy

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group