Dzieci OnLine

Moda, Uroda, Wygląd - Golenie nóg........

Anonymous - Sro 21 Lip, 2004 10:32
Temat postu: Golenie nóg........
Mam pytanko: Jak golić włosy na nogach?Z włosem czy pod włos?? Confused Bo zamierzam spróbować golenia jednorazówką (dla pań oczywiście....)Dotychczas używałam kremów Veet.
panienka_wierzba - Sro 21 Lip, 2004 12:34
Temat postu:
pod włos
_grzeszczulka_ - Sro 21 Lip, 2004 13:03
Temat postu:
ja sie tam nie gole Smile chyba ze gdzieś wychodze no to wtedy akurat tak Wink ale sie goli pod wlos Wink ale tez zalezy jakiej jednorazówki używasz... bo są takie że obojętnie jak sie golisz- z włosem czy pod włos Rolling Eyes . Ale zazwyczaj pod wlos Wink
Gościówa - Sro 21 Lip, 2004 19:28
Temat postu:
Jak będziesz robiła "z włosem" to wogóle się nie ogolisz...."pod włos" jest najlepije..w niektórych maszynach jak powiedziała poprzedniczka to obojętne ale w jednorazkówkach jest njaczęsciej tak ułozone ostrze ze nalezy golic pod włos. pamietaj zeby uzyc jakiejsc pianki albo zelu bo na sucha skure sie nie goli bo potem moga cie nogi szczypac.
słoneczko - Pią 23 Lip, 2004 13:51
Temat postu:
oczywiście że goli sie pod włos ale ja nie używam żadnych kremów tylko poprostu przed goleniem zmocze nogi wodą i nie mam wtedy obszczypanych ani czerwonych nóg Wink
Gościówa - Pią 23 Lip, 2004 17:28
Temat postu:
słoneczko napisał/a:
oczywiście że goli sie pod włos ale ja nie używam żadnych kremów tylko poprostu przed goleniem zmocze nogi wodą i nie mam wtedy obszczypanych ani czerwonych nóg Wink

Ja jak gole bez pianki to potem nogi mnie pieką Rolling Eyes
Może ja mam jakoms wrażliwa skóre...nie wiem... Rolling Eyes
Fajnie masz ze nie musisz wydawac kasy na pianke Smile
Anonymous - Pon 26 Lip, 2004 21:11
Temat postu:
A ja używam takiego zwykłego kremi leder price balsam do ciała. Jest tani więc polecam :) A czasami nawet na sucho jak mi się nie chce lub nie mam duzo czasu. a co to za różnica czy golarka jest dla pań czy dla panów???
Akacja12 - Pon 26 Lip, 2004 21:13
Temat postu:
No i oczywiscie sie nie zalogowalam. U gory to moj poscik. Logowalam sie ze 2 razy ale za kazdym razem mi sie zawiesil wiec sie nie zazlogowalam i klapa.
Fajermonka - Sob 11 Wrz, 2004 14:42
Temat postu:
Oczywiście, że pod włos... Confused Inaczej to ci nic nie da Rolling Eyes
Anonymous - Sob 11 Wrz, 2004 16:37
Temat postu:
Nogi gol isię pod włos... Rolling Eyes Widziałaś reklamy? Razz Goliły się tam "nie pod włos"? ;P
Anonymous - Sob 11 Wrz, 2004 21:18
Temat postu:
Pod włos, ja golę na mydle, albo balsamie do nóg. Taks zczerze denerwują mnie kremy do depilacji, bo trzeba nanieśc, a potem zciągnąć i w ogule
Gdulcia - Czw 25 Maj, 2006 21:38
Temat postu:
Ja jestem niestety zmuszona do golenia się jednorazówką Confused Na pianki i kremy mam uczulenie - swędzi jak cholera. Raz próbowałam ogolić się woskiem - koszmar. Mam teraz uraz do wosku Smile Na droższe rzeczy (maszynki elektryczne, jakieś lasery czy cuś) nie mam kasy. Zostaje jednorazówka. Golę się pod prysznicem i nie mam później zaczerwienionej skóry ani nic.
ewamarchewa - Nie 31 Gru, 2006 17:10
Temat postu:
Ja jak się goliłam obojętnie czy z pianką, czy bez zawsze swędziały i piekły mnie nogi. Teraz depiluję i stanowczo polecam. A goli się oczywiście pod włos, bo tak to je "przyliżesz"
Aguś - Nie 31 Gru, 2006 18:43
Temat postu:
elfkaNenar napisał/a:
Pod włos, ja golę na mydle, albo balsamie do nóg. Taks zczerze denerwują mnie kremy do depilacji, bo trzeba nanieśc, a potem zciągnąć i w ogule

nic dodac nic ujac to tej wypowedzi
Nikita - Nie 31 Gru, 2006 18:47
Temat postu:
Temat stary, zamykam.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group