Dzieci OnLine

O Forum - + i -

Anonymous - Sob 17 Lip, 2004 19:04
Temat postu: + i -
Otóż wcześniej zakładałam ten temat lecz to było dawno więc:
Jak wam się podoba dawania między sobą plusów i minusów?
Nie trzeba dawać minusów. Plusy i minusy będą podliczane co 1 tydzień.
Jeśli wam się spodoba Zaczynamy !:
deg - Sob 24 Lip, 2004 23:54
Temat postu:
Boję się, że ToJa nie będzie w stanie teraz uruchomić następnego systemu oceniania. Dajmy jej trochę spokoju teraz i nie zmieniajmy niczego na forum, OK? Trzymajmy za to mocno kciuki za jej tatę.
Sztona - Sob 02 Paź, 2004 13:52
Temat postu:
Tak! :trzyma kciuki:
sami10 - Nie 03 Paź, 2004 17:47
Temat postu:
to jest dobry pomysł tylko żę TOJA ma teraz problemy w rodzinie jej tata jest ciężko chory
Anonymous - Pon 04 Paź, 2004 06:45
Temat postu:
Ale to my użytkownicy forum możemy dawać sobie nawzajemy plusy i minusy a ToJa nie musi tu niczego robić np.:

Cytat:

Daję + osobą =
ToJi - definicja dlaczego
.... ... ............ ............
Daję - osobie =

Wierzbie - definicje dlaczego
............. ... .......... .............

Anonymous - Pon 04 Paź, 2004 18:38
Temat postu:
Ale ToJa by musiała się z tym meczyć i to ustawiać, a tak a propo to co się stało ze złotymi punkami, a po za tym każdy użytkownik mógłby ddać tylko np 10+ i 10-, jakby to miało wejść w życie
zazulita - Wto 12 Paź, 2004 16:38
Temat postu:
O co tu chodzi, bo ja nic nie rozumiem??
Malvina - Wto 12 Paź, 2004 17:02
Temat postu:
zazulita napisał/a:
O co tu chodzi, bo ja nic nie rozumiem??

Przeczytaj temat to zrozumiesz...:/
Anonymous - Sro 13 Paź, 2004 08:45
Temat postu:
Po co? Co to jest, "Bar", czy forum? Razz
klacz - Sro 13 Paź, 2004 12:01
Temat postu:
Hmm...Ja tam bardziej bym była za złotymi punktami...jakoś mi się spodobały Very Happy Ale narazie dajmy spokój Toji...
Anonymous - Czw 14 Paź, 2004 07:21
Temat postu:
Witam.
Cóż...Według mnie, nie jest to forum koniecznie potrzebne, i bez tego wszyscy wiedzą że np. KoT jest bardzo zły i brzydki Wink
...
Ale z drugiej strony nie mam żadnych zastrzeżeń, więc opowiem się za większością. Wink
Pozdrawiam Kwiat
Nikita - Czw 14 Paź, 2004 16:06
Temat postu:
Femme Fatale napisał/a:
Po co? Co to jest, "Bar", czy forum? Razz

No właśnie to jest forum , a nie jakis " Bar " Smile
Nie ma potrzeby robienia zadnych tam + i - . Ktoś by dał jakiejś osobie minusa , ta zas by sie obrazila i wynikły by z tego wszystkiego niepotrzebne kłótnie Wink

klacz napisał/a:
Hmm...Ja tam bardziej bym była za złotymi punktami...jakoś mi się spodobały Ale narazie dajmy spokój Toji...

Ja również wolalabym " złote punkty " , które były dawniej od tych plusów i minusów Smile
Anonymous - Czw 14 Paź, 2004 16:56
Temat postu:
No właśnie co się stalo ze złotymi punktami?
Nikita - Czw 14 Paź, 2004 19:18
Temat postu:
elfkaNenar napisał/a:
No właśnie co się stalo ze złotymi punktami?

elfka gdzie ty się podziewałaś przez tyle czas , że nie wiesz co się stało ze złotymi punktami ? ? ? Smile
Złote punkty usunęła ToJa , gdyż robiły one za dużo zamieszania na forum. Użytkownicy pisali posty , tylko po to aby mieć jak najwięcej złotych punktów -- Wyscig szczurów.heh..
Zaczęły się też pretensje, że punktów ubywa. Odbierali je moderatorzy za pisanie bezmyslnych i głupich postów. Za to teraz jest po prostu opcja na dole forum i tam moderatorz dają ostrzezenia uzytkownikom , którzy nie przestrzegają zasad na naszym forum.
Inni twierdzą ze ze złotymi punktami było ciekawiej - na początku też tak twierdziłam , ale teraz przekonałam się , że i bez nich rowniez jest fajnie Wink
Jeśli chcesz się więcej dowiedzieć o zmianach na naszym forum , takich jak usunięcie zlotych punktów , nowe rangi , możesz przeczytac ten temat - http://forum.dziecionline.pl/viewtopic.php?t=3164&start=0

Pozdraviam Smile
Anonymous - Czw 14 Paź, 2004 20:09
Temat postu:
Sama nie wiem czemu mnie nie było przez długi czas poprostu tak wyszło, przez pewnien czas na miesiac miałam tylko 10 godzin netu, a forum wolno chodziło, więc całego czasu na forum zurzyć nie mogłam. Potem jakoś neta dostałam i nadal wolno chodziło, a po jakimś czasie sobie przypomniałam o was i weszłam na forum i jestem nadal jak widać.
klacz - Czw 14 Paź, 2004 23:38
Temat postu:
Ooo...dzięki za info biggrin mnie w sumie też spory czas nie było... nie wiem w sumie dlaczego:(
Anadriel - Sob 30 Paź, 2004 20:06
Temat postu:
Pomysł rzeczywiście ma szanse zaistnieć, ale skoto ToJa (jak wcześniej przeczytałam) ma duże problemy z tatą, teraz należałoby się głównie modlić o zdrowie dla Niego ... a więc... trzymam kciuki razem z Wami...

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group