Dzieci OnLine
Pomoc w lekcjach - ANGIELSKI
Ewcia - Pon 12 Lip, 2004 13:49
Temat postu: ANGIELSKI
Wszystkim którzy uczą się angieslkiego polecam stronkę www.ang.pl Tym co się nie uczą też ją polecam
Warto pogadac przez GG po znagilesku nawet tak o niczym, ja sopattnio tlyko po angielsku gadam przez GG i naprawde dużo słówek sie nauczyłam.
Jeszcze raz polecam www.ang.pl
Pozdrawiam cieplutko
mroweczka - Sob 17 Lip, 2004 14:36
Temat postu:
Dzięki Ewcia za stronę! Uwielbiam j.angielski na pewno będę często odwiedzać stronkę!
Malvina - Pon 26 Lip, 2004 19:50
Temat postu:
Ewcia .. nie zgadzam się z Tobą . Na tej stronie mozna również podszkolić Niemiecki , Francuzki , Hiszpański i Włoski - klikając tam gdzie pisze " szlifuj swój... " i tam są flagi .. No więcej nie musze pisac chyba wszyscy sie domyślą .. że np. klikając na flage niemczech ( czarny, czerwony , żółty jakby ktos nie wiedział
) To tam sie wchodzi na trenowanie niemca ;p .
Kania - Pon 02 Sie, 2004 13:20
Temat postu:
Dzięki ewcia będe tam zagłądać fajna stronka...sie naucze czegoś bo nie umiem anglika tylko niemca buuuuu....
słoneczko - Wto 03 Sie, 2004 14:41
Temat postu:
ta stronka jest naprawde super a szczególni te gg tam naprawde idzie sie czegoś dowiedzieć i nauczyć oczywiście jeśli sie trafi na mądrych i wyrozumiałych ludzi.
naprawde fajna stronka
cichutka - Wto 03 Sie, 2004 19:53
Temat postu:
super stronka!! jest bardzo fajna i napewno mi sie przyda
thx
Ewcia - Sob 07 Sie, 2004 21:47
Temat postu:
Malvina ja gadam akurat po angielsku, dlatego o angielskim napisałam. Nie powiedziałam, że nie można tam szkolić innych języków. Nie wiem zatem, w czym się ze mną nie zgadzasz.
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group