Dzieci OnLine
Moda, Uroda, Wygląd - Krem/balsam z wysokim filtrem...
panienka_wierzba - Pią 09 Lip, 2004 18:25
Temat postu: Krem/balsam z wysokim filtrem...
No może zaczne od tego że mam jasną i bardzo delikatną skórę. Przez cały rok chodziłiam w tiszertach
(hehe) i spodniach (długich) i czasami w spódniczkach i sukienkach. No to teraz pytanie, czy zna ktoś z Was jakiś produkt (krem/balsam) do opalania z wyjątkowo wysokim filtrem (przynajmniej 40) w dość przystępnej cenie?.
Jeśli tak to proszę o nazwę produktu, markę,wysokośc filtra, cene i możliwośc zakupu (gdzie). No to aj z góry dziękuje pa :*
pisze ten topic dlatego bo wczoraj byłam na odkrytym basenie (chyba 3 godziny) i smarowałam sie zwykłym kremem z filtrem a i tak jestem czerwona i mnie wszystko boli choćbym opalała się conajmniej pół dnia..
Luna - Wto 20 Lip, 2004 21:03
Temat postu:
A jaki miałaś na basenie filtr? A co do 40 to są one drogie, niestety im wyższy faktor tym droższy
. Ja mam w domu 40 z Loreala ale nie wiem ile kosztowala.
Tisiana - Sro 21 Lip, 2004 09:36
Temat postu:
MJa znam
Vichy 60 - ale kosztuje ona 50 zł.
Niestety powyżej 40 tanio nie kupisz...koło 50 zł będę kosztować balsamy
panienka_wierzba - Sro 21 Lip, 2004 12:33
Temat postu:
wczoraj byłąm na basenie i co chwileczke sie smarowałam 10 tak ze nie bylo momentu w którym mogłabym mieć coś neiposmarowanego, a i tak ejstem czerwona =(
_grzeszczulka_ - Sro 21 Lip, 2004 13:07
Temat postu:
z delikatna skórą jednak jest to niuniknione. Szybciej sie podraznia
dlatego tez trzeba sie tak jak ty robisz - smarowac sie co chwile... co nie jest zbyt skuteczne... lub zainwestować w 40. Ale są tez 40 tanie , zalezy zjakiej firmy
bo jak kupisz z ajkiejs kijowej firmy to i bedzie tanie.... ale nie zawsze skuteczne.
CHOMICZKAAA - Pią 23 Lip, 2004 22:29
Temat postu:
Z "Kolastyny" mozna znaleźć 38 najwyżej,więc nawet ok:)A,żeby skóra tak Cię teraz nie bolała to poprostu smaruj się balsamem po opalaniu!
panienka_wierzba - Sob 24 Lip, 2004 09:05
Temat postu:
balsam po opalaniu nic nie daje tylko jeszcze dłużej ejszcze czerwona i mnie piecze jeszcze bardziej
ale dzięki wszystkim za odpowieidz =D
CHOMICZKAAA - Pon 26 Lip, 2004 12:52
Temat postu:
Wierzbo zależy jaki ten balsam kupisz.Jak wyjechałam ostatnio na Wegry,na obóz i bardzo się spiekłam,kupiłam sobie dobry balsam i po 3 dniach wszystko sie zbronzowiło i było supcio!Teraz jestem u siorki,więc nie moge podac Ci firmy tego balsamu,ale jak tylko dziś wieczorkiem będe w domciu to podam Ci tę firme
Anonymous - Wto 03 Sie, 2004 11:20
Temat postu:
balsam z 40 filtrem to wogóle się nie opalisz i będziesz blada jak ściana to polecam bambino do delikatnej skóry
panienka_wierzba - Wto 03 Sie, 2004 13:44
Temat postu:
wiesz mi raczej zależy na tym żeby się wogóle nie opalić, nie podobam się sobie opalona, wole jak jsetem blada..
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group