Nena napisał/a: |
Poza deską, ani jedno z tych rzeczy mi się nie podoba. Złaszcza styl zachowania. Naprawdę to takie super? *nie wyrażaj się*, joł ziomie, fajna z niej *nie wyrażaj się*? Moim zdaniem to żenada. |
aska napisał/a: |
Hip-hop to super Kultura : styl zachowania , ubrania , deskorolka , zośka , rap , itp.
Mnie się to podoba a co wy o tym sądzicie ? |
nie podam. napisał/a: |
(P.S. ello- to po hip hopowsku znaczy cześć) |
Iśka napisał/a: |
No Nena.. czy ja wiem ? Kur** ch*** zaje**** mówią nie Hip-Hopowcy, tylko MŁODZIEŻ ! Tak, właśnie... U mnie (w mieście, szkole) tak właśnie odzywa się przeciętny nastolatek (no, może trochę przesadziłam, nie lecą takie wiązanki, ale pojedyncze słówka w każdym zdaniu znajdziesz) I nie ważne czy jest drecem, metalem, czy hip-hopowcem... każdy przeklina tak samo ![]() |
Cytat: |
Może ci to człowieku nie pasuje, ale chyba taki jest podział. |
Aha i dodam do tego, ze jedynym dobrym zespołem, który łaczy cos z HH jest Cypress Hill, może teraz stał się znowu modny, ale starsze kawałki są też dobre szczegulnie "Trouble" |
altruista napisał/a: | ||
tak btw - trouble to raczej nowy kawalek CH, ale cicho tam. |
Z tym ostatnim to przesadzilas, jeden chlopak pofarbowal se na blond, |
ja lubie grać w zośke , i lubie chłopaków którzy mają szerokie spodnie ( chyba że wy wolicie tych w opcisłych leginsach ) ... fakt nie lubie jak ktoś przy mnie klnie !!! rozumiem raz lub dwa ale nie kilkanaście w jednym zdaniu pod rząd !!! Palenia też nie lubie ale zniose !!! O piciu nie mówie bo jak dadzą , poczęstować to jest szuper ![]() Włosy na żel też są fajne ale to zależy u kogo (hehe) , a pofarbowane wyglądają zajefajnie i mnie sie to podoba |
A listy prawdziwych grup nie ma |
ale na pewno do nich nie należą głodne kawałki takich wykonawców jak: Ascetoholix, Liber, Mezo, Tede, 50 Cent, czy Nelly |
- kawałki nie po to by mieć "przesłanie" jak powinno być z porządną muzyką, ale ich muzyka powstała dla sławy i kasy. Typowe komercyjne zespoły |
ą lepsi od tych w szerokich, bo mają swój styl, a nie naśladują innych, są doroślejsi (mówie z własnego doświadczenia) i nie podąrzają za modą |
tylko pozeży potrafią pobic kogoś innego za to, ze jest innej subkultury |
lubie chłopaków co grają w zośke i jeżdżą na desce |
Nena napisał/a: | ||
Jezdza na desce lub/i graja w zoske = sa przystojni. |