Dzieci OnLine

O Forum - Wejdz na to .

MEFIU - Czw 01 Lip, 2004 13:34
Temat postu: Wejdz na to .
Mam taki pomysł Laughing żeby bardziej rozpowszechnić te forum jam myślicie czy to jest dobry pomys. Jesli wam to się podoba pomysł to wspulnie pomyślimy jak można by było rozpowszechnić te forum
codi - Czw 01 Lip, 2004 13:48
Temat postu:
Może ktos rozpowszechni moje forum http://www.codiforum.dog.pl Very Happy

Mysle że ToJa mogła by zrobić baner reklamowy forum.
Wtedy moglibeśmy wkleić go sobie na nasze strony i tak reklamować forum Very Happy
Dexter - Czw 01 Lip, 2004 14:01
Temat postu:
A co to za kopia tego fora? Rolling Eyes
codi - Czw 01 Lip, 2004 14:25
Temat postu:
Zmienie to narazie tak dałem bo pomysłu nie miałem Sad
Dexter - Czw 01 Lip, 2004 14:33
Temat postu:
Jak masz stronę o garou to może zrób forum o nim Question Laughing
MEFIU - Czw 01 Lip, 2004 14:43
Temat postu:
A ja miałem tai pomysł żeby wszyscy na swojig wysłali adres tej strony i na np. czatach co jakiś czas pisali strone forum Laughing jak myslicie Question
ełe piotr - Czw 01 Lip, 2004 14:44
Temat postu:
rozpowszechnić mozna, ale przyjdą tutaj wtedy ludzie mało powazni i zrobi sie burda.
MEFIU - Czw 01 Lip, 2004 20:26
Temat postu:
Fakt ale teraz ani me ani be Neutral
Anonymous - Czw 01 Lip, 2004 21:44
Temat postu:
moim zdaniem Lucja_nastka jest kims innym niz sie podaje
czyli wesołą 14latką z Torunia która jest
w ciążyod 14 roku zycia i nadal ma okres
MEFIU - Czw 01 Lip, 2004 23:06
Temat postu:
macia pisze 100post i mam dociebie pytanie Evil or Very Mad w tym poście tematem jest:
Mam taki pomysł żeby bardziej rozpowszechnić te forum jam myślicie czy to jest dobry pomys. Jesli wam to się podoba pomysł to wspulnie pomyślimy jak można by było rozpowszechnić te forum
a ty piszesz to:
moim zdaniem Lucja_nastka jest kims innym niz sie podaje
czyli wesołą 14latką z Torunia która jest
w ciążyod 14 roku zycia i nadal ma okres

jaki to ma związek z tym tematem powyżej bo ja niewiem
Evil or Very Mad Mad
Anonymous - Pią 02 Lip, 2004 11:38
Temat postu:
Mefiu, nie pisz takimi wielkimi literami. Jak chcesz kogoś zacytować, użyj znacznika quote.
Lilly - Pią 02 Lip, 2004 12:36
Temat postu:
Hmmm...rozpowszechnić forum?
Może..może...Oto moje pomysły: Wink
1. Wysłać wszystkim znajomym na gg coś w rodzaju: http://dziecionline.pl/forum <--wejdź, a nie pozałujesz!
2. Wysłać wszystkim znajomym maile z taka treścia jak powyzej.
3. Na blogach-podobną treść wklejać do komentarzy i książek gości.
4. Na stronach wklejać do książek gości.
Hmm...co jeszcze...No nie wiem. Może Wy macie jaieś lepsze pomysły Wink
nie podam. - Pią 02 Lip, 2004 14:00
Temat postu:
Moje pomysły są takie

1. Zrobić baner lub buton reklamowy i wymieniać się z inymi
2. Powiedzieć kolegom adres,
Iśka - Czw 08 Lip, 2004 17:48
Temat postu: po co ?
A wiecie co ? Wg mnie rozpowszechnianie forum jest caaałkiem zbyteczne... Smile
Przecież co dziennie (no, prawie) przychodzi ktoś nowy biggrin ... Jeśli kotś będzie chciał, to je znajdzie Wink A wg mnie - lepiej nie dawać banneró wszędzie gdzie popadnie, bo przyjdą tu takie... głupki jak... no mniejsza z tym Wink
Myślę, że pomysł pierwszy i ewentualnie drugi są ok... Ale nie wysyłać wszystkim znajomym, tylko tym o których mamy dobre zdanie Smile I wiemy, że nie będzie z siebie robił / robiła głupka na forum i tylko dodawała pracy adminom i moderatorom biggrin
No... takie jest moje zdanko biggrin
mroweczka - Pią 16 Lip, 2004 21:14
Temat postu:
Zupełnie zgadzam się z Iśką. Uważacie,że na naszym forum udziela się mało osób? Moim zdaniem nie. Zdecydowanie jest co czytać, a postów nie jest za dużo, więc nawet się nie ma w czym gubić i za to tak bardzo lubie to forum Wink Jest dobrze,przecież nie potrzeba nam więcej osób Wink
Anonymous - Pią 16 Lip, 2004 21:50
Temat postu:
A mnie na wspomnienia naszlo... Pamietacie nas, prawie dwa lata temu? Male dziewczynki, przescigajace sie w odpowiedziach na trudne pytania, byle by mieć wyższą rangę? Smile A teraz więszkość z nas to moderatorki... Ah, stare czasy...
mroweczka - Pią 16 Lip, 2004 22:14
Temat postu:
Nena-mnie wprawdzie nie było tu dwa lata temu, doszłam prawie rok temu(ah...jak to szybko zleciało Mr. Green )....Pamiętam to jak nic...Myślałam,ze nigdy nie zaklimatyzuję się na tym forum. Była wkurzona na Dga,że mi "rozkazuje"( Mr. Green )-nie wiedziałam,że on od tego przede wszystkim jest bo jest jednym z najważniejszych na tym fourm. Nikt mnie nie lubił(no, chyba sami to przyznacie)...Pamiętam, jak kłóciłam się z Alice10...To były czasy Mr. Green Smile
P.S. Sorry,za off-topic ale...chyba ten jeden raz mogę, nie? Smile
panienka_wierzba - Sob 17 Lip, 2004 13:13
Temat postu:
eh ja pamietam rok temu w czerwcu jak przyszłam, jakos nie potrafiłam sie zaaklimatyzować =], ale jednak udało mi sie i zostałam na dłużej trochę, mam ndzieje że dobrze (choć wielu z was może myśleć ze szkoda że nie odeszłam tak jak setki innych użytkowników) =D no cuż znowu moze to nie bylo tak dawno ale w mojej działalności na forum dość długo...
deg - Sob 24 Lip, 2004 23:52
Temat postu:
mroweczka: No to się dowiedziałem Wink (że byłaś na mnie wkurzona). Jakoś to przeżyję Wink.

A kto pamięta Justynę Maj? Albo Bejota?
Kania - Wto 27 Lip, 2004 14:30
Temat postu:
mroweczka napisał/a:
Zupełnie zgadzam się z Iśką. Uważacie,że na naszym forum udziela się mało osób? Moim zdaniem nie. Zdecydowanie jest co czytać, a postów nie jest za dużo, więc nawet się nie ma w czym gubić i za to tak bardzo lubie to forum Wink Jest dobrze,przecież nie potrzeba nam więcej osób Wink

Też sie znią zgadzam każdego dnia kiedy tu przyjde jest ktoś nowy... Laughing
Gościówa - Sro 28 Lip, 2004 16:56
Temat postu:
Też pamiętam jak przyszłam na to forum około dwa lata temu nie bardzo mogłam się zaklimatyzować...ale to zawsze tak jest jak jest sie nowym..kiedyś te osoby które były nowe teraz sa najbardziej aktywne i znane na tym forum np. panienka wierzba, nena, mała, mroweczka itp...
ale wrcając do tematu myśle że to forum jest bardzo znane i dziennie wchodzi na nie setki osób i co kawałek widze jakiegos nowozarejestrowanego urzytkownika..mysle ze niepotrzebny jest dodatkowy rozglos..wysylanie adresu forum mailami, wklejanie do ksieg gosci i na gg będzie hmm...ze tak powiem wkurzające...sama sie wkurzam kiedy wysylają mi jakies "reklamy" itp. Mysle ze to nie jest dobry pomysl a forum jest wystarczająco znane teraz.
Kamix - Sro 28 Lip, 2004 17:05
Temat postu:
W zupelnoasci zgadzam sie z GOSCIOWA nie jedno forum moze nam pozazdroscic takich statystyk ale przeciez nie o to chodzi bo nie liczy sie ilosc ale jakos, wszyscy na tym forum ktorzy zostaja na dluzej sa wspaniali i wole aby bylo mniej ludzi wspanialych niz wiecej, no wiecie jakich nie musze pisac Wink
Kania - Sro 28 Lip, 2004 18:32
Temat postu:
Gościówa napisał/a:
Też pamiętam jak przyszłam na to forum około dwa lata temu nie bardzo mogłam się zaklimatyzować...ale to zawsze tak jest jak jest sie nowym..kiedyś te osoby które były nowe teraz sa najbardziej aktywne i znane na tym forum np. panienka wierzba, nena, mała, mroweczka itp...
ale wrcając do tematu myśle że to forum jest bardzo znane i dziennie wchodzi na nie setki osób i co kawałek widze jakiegos nowozarejestrowanego urzytkownika..mysle ze niepotrzebny jest dodatkowy rozglos..wysylanie adresu forum mailami, wklejanie do ksieg gosci i na gg będzie hmm...ze tak powiem wkurzające...sama sie wkurzam kiedy wysylają mi jakies "reklamy" itp. Mysle ze to nie jest dobry pomysl a forum jest wystarczająco znane teraz.

(znowu odpowiadam cytatem Laughing )ja też sie denerwuje jak mi przysyłają reklamu odrazu je wywalam.I tak forum jest bardzo popularne po co jeszcze je reklamować?!
Anonymous - Czw 29 Lip, 2004 11:38
Temat postu:
Hmm.. a ja jestem tu nowa - i mam pytanie. Wink Jak uzyskać wyższą rangę - wiem. Ale jak zostać moderatorem - oto jest zagadka Razz
Dexter - Czw 29 Lip, 2004 11:56
Temat postu:
Tavion napisał/a:
Hmm.. a ja jestem tu nowa - i mam pytanie. Wink Jak uzyskać wyższą rangę - wiem. Ale jak zostać moderatorem - oto jest zagadka Razz

O przyznaniu moderatora decyduje administrator i nie dostaniesz go automatycznie po napisaniu iluś tam postów a rangi typu Debiutant, Junior itd. przyznawane są automatycznie po napisaniu pewnej ilości postów Smile
nie podam. - Czw 29 Lip, 2004 12:24
Temat postu:
Tavion napisał/a:

Najpierw się rozglądnij na forum a potem pisz posty
http://dziecionline.pl/forum/viewtopic.php?t=1175

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group