Dzieci OnLine

Gry i programy komputerowe - Pytanie

MEFIU - Czw 01 Lip, 2004 00:10
Temat postu: Pytanie
Mam takie pytanie jeśli lubisz gry strategiczne sredniowieczna jak np. twierdza, stronhold, king of the demerchand(niepamietam jak to sie pisze) w tych grach chodzi oto żeby rozbudować wioske i produkowac własnych średniowiecznych żołnierzy jeśli ktos też lubi takie gry to niech mi napisze w tym poście i poda jakieś tytuły gier takich podobnych Very Happy
ełe piotr - Czw 01 Lip, 2004 10:13
Temat postu:
la promesse:) a nie pamietasz o settlers 4 i poprzednich czesciach? to jest dobra gra ekonomiczna, albo np. mozesz zagrac w robin hooda,
MEFIU - Czw 01 Lip, 2004 12:30
Temat postu:
w setlers grajem już ale się po jakims czasie nudzi mijim zdaniem a robin hood to jest gra przygodowa a ja chce strawegiczna np. cesarz chin gra cezar, faraon takie nie przygodowe tylo strategiczne gdzie czeba rozbudować wioske potem robić żołnierzy i.t.p. Very Happy
ełe piotr - Czw 01 Lip, 2004 14:49
Temat postu:
to moze disciples 2? albo polanie 2?
Dexter - Czw 01 Lip, 2004 14:51
Temat postu:
Age of Empires , Age of Mythology, Myth, Red Alert to są tytuły ze strategii jakie przychodzą mi na myśl.
ełe piotr - Czw 01 Lip, 2004 18:20
Temat postu:
mnie sie jeszcze przypomina finla fantasy tactis
Kamix - Nie 11 Lip, 2004 11:23
Temat postu:
No i jeszcze pomineliscie super gierke: Tropico Wink jesli chodzi o rozbudowe to jeszcze sim city, nie wiem wiecej tytulow nie przychodzi mi do glowy jak mi cos sie jeszcze przypomni to klikne na PW Razz

EDIT:

Jeszcze dodam empire earth

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group