Nena napisał/a: |
Jednocześciowy jest dla tych pulchniejszych, a dwu - dla szczuplejszych, żeby pokazać ładny brzuszek, to już zależy od ciebie. |
Gościówa napisał/a: |
Według mnie modne sa i jednoczęsciowe i dwuczęsciowe kostiumy...ja mam i taki i taki. Jak idę na basen zo zakładam zawsze jednoczęsciowy bo mi się wygodnie pływa itp a pozatym jak bym skakała ze słupka to dwuczęsciowy mógłby mi zlecieć, ale jak idę na plaże to ZAWSZE zakładam dwuczęsciowy bo wtedy można się dokładniej opalić...a pozatym na plazy większosc ludzi takie nosi bo jest gorąco. JA osobiscie uwazam ze i ten i ten kosium jest wygodny i wcale nie mysle ze noszenie kostiumu dwuczesciowego jest na pokaz..chyba ze ma się jakis bardzo skąpy ten stój np. stringi ale jesli taki zwykły to czemu nie? |
Anonymous napisał/a: |
wez dziecko. masz dopiero 10lat wiec sie nie dziwie ze nosisz 1czesciowy. jak bym byla twoja mama to bym ci nawet nie pozwolila ogladac 2czesciowych bo sie jeszcze zgorszysz. a zreszta ty najlepiej mozesz wogole bez stroju biegac. przeciez i tak nic nie masz... hehehe taka prawda... poco ci stroj??bikini to by z ciebie zlatywal no chyba ze se waty napchasz ale nie radze bo jak sie bedziesz kapac to sie zkurczy...![]() |