Dzieci OnLine

Z życia szkoły... - Jeszcze jedno zachowanie po ndp.!

CHOMICZKAAA - Czw 24 Cze, 2004 16:55
Temat postu: Jeszcze jedno zachowanie po ndp.!
Od przyszłego roku w szkołach będzie jeszcze jedno zachowanie.Będzie to zachowanie jesze niższe niż nieodpowiednie,bo ktoś kto np.kradnie nie może mieć npd,bo takie zachowanie mają osoby,które np.używają brzydkich słów i źle się zachowują-tak wytłumaczyła nam to wychowawczyni Exclamation Napiszcie co o tym sądzicie,bo mojm zdaniem to jest dobry pomysł!
codi - Czw 24 Cze, 2004 18:13
Temat postu:
Ja tam uważam że to niezbyt dobry pomysł.
Te zachowania co są wystarczą.
mroweczka - Czw 24 Cze, 2004 21:07
Temat postu:
Według mnie to bardzo dobry pomysł. Przynajmniej teraz będziemy oceniani bardziej sprawiedliwie...W ogóle powinno coś być pomiędzy dobrym a poprawnym-tak nam tłumaczyła nauczycielka-bo to trochę niesprawiedliwe, ze uczeń rozpoczynając rok szkolny zaczyna od zachowania poprawnego Rolling Eyes
ełe piotr - Pią 25 Cze, 2004 08:37
Temat postu:
nie ma sensu dodawać kolejnych stopni, juz ich wystarczy. trzeba sie trzymac tego co jest.
ełe piotr - Nie 27 Cze, 2004 21:32
Temat postu:
johny co taka mina zdziwiona?
Anonymous - Nie 27 Cze, 2004 22:36
Temat postu:
Myślę, że powinno wrócić zachowanie bardzo dobre. Z tym poniżej niedostatecznego to niezbyt dobry pomysł.
Anonymous - Pon 28 Cze, 2004 16:43
Temat postu:
Zgadzam się z Nena b. dobre było ok.. np. ktos moze nei jest aktywny i ma srednie oceny ale sie super zachwouje i wogóle! i ma dobre a taki który ma złe zachowanie ale sie dosyc dorbze uczy tez ma dobre .. :(
Fajermonka - Nie 12 Wrz, 2004 11:44
Temat postu:
Z tym poniżej niedostatecznego to już rzeczywiście przesada Confused . To co jest to mi już całkowicie wystarcza Laughing
Anonymous - Nie 12 Wrz, 2004 11:53
Temat postu:
Fajermonka! Nie odpowiadaj na tak stare tematy. Dziennie jest ponad 50 nowych postów.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group