Harcerstwo - Jak zostać harcerzem? Dexia - Sro 16 Cze, 2004 21:47 Temat postu: Jak zostać harcerzem?
Napiszcie mi jak zostać harcerzem.Moje miasto jest małe i istnieje harcerstwo. Jak się do niego dostać?? aska - Pon 21 Cze, 2004 14:23 Temat postu: ........
ja dostałam się do harcerstwa po przez nabory ... Druhowie przychodzą do szkoły i namawiają do przyłączenia się Anonymous - Wto 22 Cze, 2004 23:07 Temat postu:
ja też dostałam się do harcerstwa przez nabór i cieszę się bardzo z tego powodu, że tam trafiłam mroweczka - Pią 25 Cze, 2004 16:02 Temat postu:
Ja pewnego słonecznego dnia( ) zobaczyłam plakat z informacją na szybie drzwi wejściowych w mojej szkole. Od razu poszłam na zbiórkę, bo mnie to zainteresowało. I nie żałuję! Popytaj się w szkole, poszukaj w Internecie. Na pewno gdzieś jest! Dowiedz się, kiedy są zbiórki, przyjdź na najbliższą. Co za problem? Na pewno nie powiedzą Ci "150 zł za zapis, 10 zł od zbiórki, jak nie masz forsy to spadaj" Życzę powodzenia Anonymous - Wto 03 Sie, 2004 16:00 Temat postu:
Czesc mieszkam w Chelmie(kolo Lublina) i chciala bym sie dowiedziec czy ktos wie gdzie w moim mieszcie znajduje sie harcerstwo,gdzie mogla bym sie do niego zapisac??? kanciara14 - Pią 20 Sie, 2004 22:47 Temat postu:
ja poprostu przyszłam na zbiórke. Razem z koleżanką wybrałyśmy się na jedną ze zbiórek harcerskich obok naszych domów. Jak weszłyśmy tak już tam zostałyśmy jesteśmy harcerkami już 2 lata i jesteśmy bardzo zadowolone Malvina - Sob 21 Sie, 2004 12:25 Temat postu:
Przyszla harcerka napisał/a:
Czesc mieszkam w Chelmie(kolo Lublina) i chciala bym sie dowiedziec czy ktos wie gdzie w moim mieszcie znajduje sie harcerstwo,gdzie mogla bym sie do niego zapisac???
Ehm ? . . . To my mamy wiedziec ? To Ty powinnas wiedziec , w koncu Ty tam mieszkasz ... aska - Sro 25 Sie, 2004 18:08 Temat postu:
waktycznie skąd my mamy wiedzieć , może jest a może będziesz musiała gdzieś dojeżdżać popytaj się w szkole ... Anulkaa - Czw 16 Wrz, 2004 12:31 Temat postu:
niestety nie wiem jak mozna dostac sie do harcerstwa w twoim miescie próbowałam znaleźc cos w necie ale ZHP z Chełmu podobnie jak z Tarnobrzega nie ma swojej strony internetowej. Zbliża sie wrzesian i nabory może harcerze przyjda do waszej szkoły ja dostałam sie do harcerstwa własnie w ten sposób poszłam na spotkanie w naszej szkole a potem na zbiórkę w harcówce. Jeslli harcerze nie przyjdą do twojej szkoły to może nasz jakiegoś znajomego harcerza który mógłby sie spytać do jakiego zastepu mogłabyś chodzić bo co do przyjęcia to nie mam żadnych wąpliwosci... Jak juz bedzeisz harcerzem to napisz...