Dzieci OnLine
Moda, Uroda, Wygląd - Nogi nogi:P
Katharsis - Wto 15 Cze, 2004 22:25
Temat postu: Nogi nogi:P
hey mój problem jest związany z nogami a mianowicie z żylakami tj. jeszcze ni z nimi ale z żyłkami. jakiś czasu temu je zauwazyłam. prosze o radę. co mozna z nimi zrobić?? jak nie doprowadzić do powstania zylaków??
spontan - Sro 16 Cze, 2004 09:05
Temat postu:
hm no jest taak masc na to, ale kurde nei pamietam ja sie nazywa. reklamują ja. albo idź do apteki i popros o masc na twój problem.
CHOMICZKAAA - Czw 17 Cze, 2004 19:33
Temat postu: Gdzie?
Określ dokładnie na jakich częściach nóg znajdują się te żyłki to spróbuje Ci pomóc
Katharsis - Czw 17 Cze, 2004 20:36
Temat postu:
znajdują się one na górnej części łydki tak mniej więcje pod kolanem ale bardziej z boku(blizej wew. części nóg)
dzięki za chęć pomocy:)
panienka_wierzba - Pią 18 Cze, 2004 15:04
Temat postu:
może spróbuj tego żelu co rekl;amują w telewizji? (Lioton 1000) ponoć dobry, tak mówi moja znajoma, kupisz go w aptece bez recepty...
CHOMICZKAAA - Pią 18 Cze, 2004 19:21
Temat postu:
Hm...podejrzewałam coś innego,ale jeśli te żyłki znajdują się w tym miejscu to nie wiem co to może być.Idż z tym do lekarza,z tego co wiem to chjyba do dermatologa
Katharsis - Nie 20 Cze, 2004 18:23
Temat postu:
CHOMICZKAA co podejrzewałas??
CHOMICZKAAA - Wto 22 Cze, 2004 18:34
Temat postu:
Nieważne to na 100% nie to!Chodziło mianowice o roztępy,ale one pojawiają się na zewnętrznych i wewntętrznych częściach łud,więc to ciebie nie dotyczy.
słoneczko - Pią 25 Cze, 2004 14:12
Temat postu:
z problemem żyłek i żylaków nie powinno sie iść do dermatologa jak twierdzi chomiczkaaa,tylko do naczyniowego.dermatolog jest od spraw skórnych a nie do naczyń krwionośnych.a propo też mam taki problem ale nie występuje on u mnie tylko na łydkach ale prawie na całym ciele gdyż mam bardzo słabe naczynka i bardzo blądą skóre więc musze oszczędzać na słońcu żeby nie mieć ich więcej, gdyż pod wpływem ciepła krew szybciej krąży a ciśnienie powstałe w żyłkach pod naporem krwi zaczynają pękać tworzać pod skórą bardzo brzydko wyglądające "wzorki". radzie iśc do lekarza jeżeli ci to aż tak przeszkadza.
Katharsis - Pią 25 Cze, 2004 15:18
Temat postu: thx
w sumie to nawet nie tylko obawiałam się że to mogą być pocżątki żylaków a jak wiecie one po 1 niie prezentują się dobrze a po 2 sprawiają ból..
dzieki za odpowiedz:-)
słoneczko - Pią 25 Cze, 2004 17:59
Temat postu:
nie ma za co mam nadzieje że jakoś pomogłam,ale nie matrw sie na zapas lepiej zasięgnij opinii specjalisty.pozdrawiam
Anonymous - Pią 25 Cze, 2004 23:47
Temat postu:
Może po prostu przypakowałaś nogi i ci żyły wyskoczyły?
CHOMICZKAAA - Sob 26 Cze, 2004 16:25
Temat postu:
Otwieracz czy ty nie przesadzaż z wytężaniem swojego intelektu,bo narazie Ci nie wychodzi.Normalny dermatolog skierowałby ją do naczyniowego
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group